Meniu

Ginecomastie gratuit

Actualizat pe:

In prezent, pacientii au posibilitatea de a opta pentru operatia de ginecomastie gratis, fara sa plateasca o suma generoasa de bani. Interventia consta in reducerea sanilor la barbati, care contribuie semnificativ la imbunatatirea aspectului celor care se confrunta cu sani augmentati.

Vestea buna este ca exista o multime de clinici care pun la dispozitia pacientilor lor astfel de servicii si care au incheiate contracte cu CNAS (Casa Nationala de Asigurari de Sanatate), existand posibilitatea accesarii unor tipuri de proceduri chirurgicale in mod gratuit, asa cum se intampla si in cazul ginecomastiei.

Cum poti beneficia de operatia de ginecomastie gratis?

Vesti bune pentru persoanele care vor sa efectueze operatia de ginecomastie gratis, fara sa depuna prea mult efort! Clinicile care se ocupa de aceasta specializare ofera pacientilor posibilitatea de a obtine interventia de reducere a sanilor in mod gratuit prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie. Singura conditie este ca respectivele cabinete de medicina estetica sa aiba incheiat un contract cu CNAS.

Ginecomastia este denumirea pentru sanii augmentati in cazul barbatilor, afectiune care poate aparea din cauza unei serii de factori si care poate fi tratata prin intermediul operatiei efectuate de medicii chirurgi esteticieni. Printre cauzele principale se numara si:

• nivel ridicat de hormoni de estrogen sau chiar o lipsa a testosteronului;
• mosteniri genetice dezavantajoase;
• inaintarea in varsta sau diverse afectiuni periculoase, cum ar fi cancerul de plamani sau ficat, ciroza la nivelul ficatului, dereglari hormonale, hipertiroidism;
• consumul regulat si exagerat de droguri sau alcool;
• steroizi;
• medicamentele impotriva afectiunilor cardiace, ulcerului, epilepsiei;
• chimioterapie;
• medicamente impotriva depresiei si anxietatii.

Astfel, operatia de ginecomastie vine in ajutorul tuturor barbatilor care isi doresc sa amelioreze o astfel de situatie, care ii pune, de cele mai multe ori, intr-o postura neplacuta si care le poate afecta sever increderea in sine. Printre beneficiile obtinute cu ajutorul interventiei, se numara si:

• reducerea semnificativa a aspectului de sani augmentati;
• remodelarea adecvata a sfarcurilor de dimensiuni mari;
• formarea unui echilibru si o simetrie intre sani si sfarcuri;
• ridicarea nivelului de incredere in propria persoana.

Care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont pentru obtinerea operatiei de ginecomastie gratis?

Persoanele care vor sa beneficieze de operatia de ginecomastie gratis, trebuie sa se asigure ca respectivul cabinet pe care il vor contacta pentru efectuarea interventiei colaboreaza deja cu CNAS. De asemenea, este necesar ca doritorii sa fie cu plata la zi in ceea ce priveste fondul de asigurari de sanatate. Sistemul public poate deconta o astfel de procedura chirurgicala, pentru ca barbatii care se confrunta cu ginecomastia pot intampina situatii complet nevaforabile.

Tot ce trebuie sa faca este sa se adreseze medicului de familie cu care sa discute despre posibilele solutii in ameliorarea ginecomastiei. In cazul in care considera ca doar operatia il poate ajuta, ii elibereaza un bilet de trimitere catre o clinica medicala, unde va beneficia in mod gratuit de aceasta procedura.

Prin urmare, in cazul in care si tu te afli intr-o situatie asemanatoare, adreseaza-te imediat medicului de familie pentru a afla care sunt procedurile pe care le poti aplica si cum poti beneficia de operatia de ginecomastie in mod gratuit.