Meniu

Hematologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de hematologie in Arad si nu stii unde sa mergi pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu care te confrunti. O anemie, oboseala accentuata si prelungita, sangerari recurente si rezultate anormale ale parametrilor sangelui la analize sunt motive intemeiate sa consulti un specialist in afectiuni hematologice.

Pentru a afla care sunt cele mai bune solutii in Arad pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat de hematologie, citeste acest articol, care iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale private din oras.

Cat costa o consultatie de hematologie in Arad?

Inainte de a suna pentru o programare la un cabinet de hematologie din Arad, ai nevoie de cateva informatii de baza pentru a afla in ce conditii ai putea beneficia de serviciile acestuia. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru rezolvarea problemei de sanatate, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica As
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
MedLife
195 Ron
 • Pret Consultatie 195 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de hematologie din Arad

Pentru ca este in joc sanatatea ta, este normal sa te preocupe identificarea celor mai bune servicii de hematologie din Arad. Chiar daca ai la dispozitie clasamentul de mai sus, vrei sa afli mai multe informatii despre activitatea clinicilor din top, pentru a putea lua o decizie bazata pe o evaluare personala, in functie de propriile tale criterii. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale legate de standardele de lucru ale unitatilor medicale, de competentele medicilor, de dotarile de care dispun si de opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Policlinica As

La cabinetul de hematologie de la Policlinica As din Arad, dr. Mircea Onel, medic specialist hematolog, diagnosticheaza si trateaza anemii, leucopenii, trombopenii, precum si afectiunile oncologice ale sangelui – limfomul, leucemia si mielomul. Policlinica As din Arad ofera pacientilor diagnostic si tratament in 25 de specialitati, analize medicale, imagistica medicala, medicina de familie si medicina muncii.

Pentru o consultatie de hematologie vei achita aici suma de 200 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, cu aspect nou si parcare privata larga, dotarile cu aparatura performanta si medicii profesionisti. Sunt si pacienti nemultumiti de slaba gestionare a programarilor, care provoaca timp mare de asteptare. Totodata, multe persoane considera ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica As
Vezi Pareri

2. MedLife

Pentru consultatii, controale, interpretare analize de sange, eliberare referat medical, biopsie de maduva osoasa, flebotomie si punctie aspiratorie de maduva osoasa te poti adresa cabinetului de hematologie de la MedLife Arad. In centrul MedLife Genesys Titulescu o vei gasi pe dr. Diana Maria Maciuca, medic specialist hematolog. Cu o traditie de aproape trei decenii, MedLife a devenit cea mai mare rețea privata de clinici din tara, cu 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati – in Bucuresti, Sibiu, Brasov di Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la hematologie te va costa aici 195 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile centrului medical, parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, sunt apreciate clinica moderna, aparatura performanta, gama variata de servicii si profesionalismul medicilor. Pe de alta parte, organizarea deficitara a programarilor genereaza o serie de nemultumiri din partea persoanelor care au avut de asteptat inainte de a intra in cabinetul medicului. Totodata, in unele recenzii se mentioneaza despre un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Specialitatea hematologie in Arad este bine reprezentata prin cabinete moderne, cu servicii de calitate si medici hematologi cu o buna pregatire si experienta clinica bogata. Le vei gasi in cadrul unor clinici de top, multidiscisciplinare, care ofera posibilitatea efectuarii unei palete largi de analize si investigatii de acuratete. Orice problema de sanatate a sangelui ai avea, nu ezita sa ceri ajutor medical specializat de la hematologi competenti, care iti pot oferi solutii moderne de diagnostic si tratament.