Meniu

Hematologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca bolile hematologice pot fi declansate de virusurile hepatice, HIV 1, 2, HTLV, expunerea la anumite substante chimice sau chiar la chimioterapie, situatie in care consultul hematologic in Buzau la un medic de specialitate devine de-a dreptul important? Contrar parerilor multor pacienti, bolile de sange nu sunt declansate doar din cauze genetice, desi si acestea au o putere uriasa de influenta. De asemenea, si expunerea la doze ridicate de radiatie, dar si bolile cronice sunt factori declansatori, asa ca cel mai bine ar fi sa iti faci controlul de rutina o data pe an pentru a afla din timp daca te confrunti cu anumite probleme la nivelul sangelui.

Locuitorii din Buzau au sansa de a apela la doua unitati medicale unde sunt corect investigati prin intermediul aparaturilor de ultima generatie, depistandu-se astfel afectiunile hematologice chiar daca sunt in faza incipienta, ceea ce este de un real ajutor in tratarea timpurie a acestora. Cu cat patologiile sangelui sunt depistate din timp, cu atat sansele de reusita ale tratamentului sunt mai ridicate. In continuare te invitam sa citesti despre fiecare unitate medicala in parte pentru a afla unde poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie de hematologie in Buzau?

Stim ca vrei sa fii la curent cu toate informatiile legate de clinicile de hematologie din Buzau, dar si cu preturile practicate, asa ca te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos, unde ti-am pregatit informatii actualizate. Afla care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti pentru consultatiile de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
New Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa medicala implicata
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii de calitate
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Medic primar in hematologie
 • Tratament adecvat
 • Ambianta primitoare
Spitalul Sf. Sava
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Amabilitate si seriozitate
 • Buna pregatire si empatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Buzau?

Pentru ca deplasarea dintr-un oras in altul este dificila, mai ales in contextul unei probleme de sanatate, vrem sa iti prezentam doua dintre clinicile din Buzau specializate in hematologie. In cadrul acestora, vei beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan corespunzator de tratament. Afla cat de bine dotate sunt cabinetele de specialitate, dar si cat de profesionisti sunt medicii:

1. Clinica New Medical

Clinica New Medical din Buzau acorda servicii medicale de calitate tuturor pacientilor, indiferent care este afectiunea de care sufera, reprezentand o optiune si pentru pacientii care sufera de probleme hematologice. Proiectul clinicii a inceput in anul 2012 si inca de la inceput si-a propus sa asigure un act medical corect, insotit de o diagnosticare precisa si un tratament personalizat in functie de fiecare pacient in parte. In cadrul departamentului de hematologie isi desfasoara activitatea dr. Geanina Ofiteru, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. Competenta sa asigure consultatii amanuntite, medicul exceleaza si in monitorizarea ireprosabila a pacientului, participand activ la procesul sau de vindecare. Cu ajutorul dotarilor de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt cele mult asteptate, iar sansele de vindecare sunt ridicate.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 100 lei, iar controlul este de 60 lei.

Rating-ul unitatii medicale este unul foarte ridicat, multumita nivelului crescut de implicare a echipei medicale. Departamentul de hematologie este unul echipat cu aparaturi de ultima generatie, multumita carora serviciile sunt de calitate, investigatiile precise, iar diagnosticul corect. Medicul primar are competenta, de asemenea, de a elabora de la zero un plan de tratament, pe baza caruia pacientii sa se vindece eficient. In plus, ambianta este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica New Medical
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Sava

Spitalul Sf. Sava din Buzau este o alta optiune catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia daca vrei sa beneficiezi de servcii de inalta calitate de hematologie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Catalina Geluta Podariu, medic specialist, cu un bagaj vast de cunostinte si experienta cu privire la acest domeniu. Pentru ca are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, pacientul beneficiind de toate ingrijirile medicale necesare pentru a se vindeca. Medicul are competenta de a efectua consultatii de specialitate, controale de rutina, eliberare reteta, elaborare plan de tratament, eliberare aviz – referat etc.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 150 lei, iar controlul este 100 lei.

Doamna doctor Catalina Geluta Podariu care reprezinta departamentul de hematologie a primit numeroase aprecieri si cuvinte de lauda din partea pacientilor, datorita faptului ca acestia au avut parte de un act medical ireprosabil. Amabilitatea, seriozitatea, buna pregatire si empatia de care da dovada sunt doar cateva dintre calitatile apreciate, medicul reusind sa asigure un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile realizate in cadrul acestui spital nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Teama de a dobandi boli hematologice este inradacinata mai ales in sufletele celor care sunt predispusi genetic la astfel de patologii, motiv pentru care recomandam ca toti pacientii sa viziteze cabinetul medicului hematolog din Buzau macar o data pe an. Exista chiar riscul ca tu sa nici nu stii ca in familia ta au existat cazuri care au suferit de astfel de probleme de sanatate. Pentru a preveni aparitia acestor probleme, asigura-te ca apelezi la un cabinet hematologic de specialitate si ca primesti un diagnostic corect.