Hematologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost de curand la un control de rutina la medicul de familie, iar acesta ti-a recomandat, totusi, sa mergi si la un medic hematolog in Piatra Neamt pentru a-i cere si lui parerea cu privire la unele dintre simptomele cu care te confrunti? Daca da, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul si sa te asiguri ca faci toate investigatiile sugerate de medicul specialist, astfel incat sa afli concret daca suferi de o afectiune hematologica sau nu. Aceste afectiuni se traduc prin tulburari ale sangelui, cele mai severe fiind cancerul de sange si leucemia. Cu toate acestea, daca sunt identificate de timp, rata de succes a tratamentului este destul de ridicata.

Spre norocul tuturor locuitorilor din Piatra Neamt, exista doua unitati medicale in oras la care pot apela cu incredere si unde vor face cunostinta cu o echipa medicala profesionista. Citeste pana la finalul articolului si afla care sunt toate informatiile pe care trebuie sa le cunosti, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii.

Cat costa o consultatie de hematologie in Piatra Neamt?

Pentru cei care vor sa se interese cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie de hematologie in Piatra Neamt, vom afisa in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele practicate si actualizate. Afla pe aceasta cale care sunt si clinicile la care te indrumam sa mergi si unde vei beneficia de un act medical ireprosabil:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Asclepion
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente moderne
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Judetean
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Planuri eficiente de tratament
 • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Piatra Neamt?

Piatra Neamt este un oras care are un potential medical destul de ridicat, oferind tuturor locuitorilor sai posibilitatea de a apela la serviciile unui medic hematolog cu o buna pregatire in domeniu. Asigura-te ca citesti cu atentie toate informatiile mentionate in cele ce urmeaza si afla concret care este cliniica la care merita sa apelezi pentru a avea parte de un ajutor de specialitate si de ingrijirile medicale necesare:

1. Clinica Asclepion

Clinica Asclepion este o unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele hematologice. Doamna dr. Carmen Tutuianu,  medic primar in hematologie, are atributia de a asigura consilierea de preventie a bolilor hematologice, de a le diagnostica in mod corect, dar si de a le trata ireprosabil. Multumita aparaturilor pe care le are la dispozitie, pacientii au parte de investigatii precise, consultatii de specialitate, monitorizarea starii de sanatate, tratament personalizat, toate acestea avand ca scop final vindecarea eficienta a pacientului, indiferent cat de severa este afectiunea de care sufera. Avand in vedere ca se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati au posibilitatea de a beneficia de consultatii decontate.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei pentru pacientii neasigurati.

Aceasta unitate medicala din Piatra Neamt este una dintre cele mai vizitate si laudate clinici din oras, unde pacientii beneficiaza de servicii de calitate. Departamentul de hematologie este echipat in mod corespunzator, astfel incat investigatiile, diagnosticul si tratamentul stabilit sa fie ireprosabile. In plus, medicul primar asigura rezultate excelente, avand o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Asclepion
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt

Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca suferi de afectiuni hematologice si ai nevoie urgenta de interventia unui medic expert. In cadrul acestei sectii vei face cunostinta cu Diana Georgiana Butura, medic specialist, dr. Dumitru Iovu, medic specialist, Daniela Mocanu, asistent medical. Se ofera si consiliere psihologica in hematologie de catre dr. Mihaela Creanga, doctor in psihologie. Consilierea este asigurata gratuit de catre stat prin intermediul relatiei contractuale incheiate cu CAS. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicii reusesc sa asigure un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, indiferent cat de severa ar fi problema de sanatate de care pacientul sufera.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 120 lei.

Profesionalismul, buna pregatire si experienta vasta din acest domeniu sunt cateva dintre calitatile pe care pacientii pe apreciaza. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor moderne folosite, iar planurile de tratament sunt stabilite in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, timpul de asteptare poate fi destul de ridicat, iar conditiile de curatenie sunt deficitare.

Concluzii

Iti e teama ca afectiunile hematologice cu care te confrunti ar putea degenera, ceea ce inseamna ca cel mai bine ar fi sa apelezi la o clinica de hematologie din Piatra Neamt pentru a primi un ajutor de specialitate? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele doua unitati medicale prezentate anterior pentru a fi corect diagnosticat, dar si pentru a primi tratamentul potrivit. Evita sa amani vizita la cabinetul de specialitate, pentru ca bolile de sange pot avansa rapid, limitandu-se astfel optiunile de tratament.