Meniu

Hematologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti mai tot timpul obosit, te doare capul si ai fata palida, iar medicul de familie a decis sa iti dea trimitere la un cabinet de hematologie din Vaslui pentru a fi verificat de un medic bine pregatit? Afectiunile care intra in sfera hematologiei (bolile de sange) sunt destul de periculoase pentru sanatate, ducand la deces daca nu sunt tratate in mod corespunzator la un cabinet de specialitate in timp util. La fel ca in cazul oricarei probleme de sanatate, cel mai bine ar fi sa o depistezi din timp, inainte sa capete amploare, situatie in care ar fi mult mai dificil de tratat.

Daca esti din Vaslui, vrem sa iti prezentam in continuare o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu probleme hematologice. Afla care este clinica pe care ti-o prezentam, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale specializate in hematologie, care asigura un diagnostic corect si un plan eficient de tratament.

Cat costa o consultatie de hematologie in Vaslui?

Daca vrei sa afli care este pretul unei consultatii de hematologie in Vaslui si nu stii unde sa obtii o astfel de informatie, iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos in care iti prezentam pretul actualizat pentru acest serviciu medical. Afla, de asemenea, care este si denumirea clinicii la care te incurajam sa mergi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
80 Ron
  • Pret Consultatie 80 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Profesionalism
  • Amabilitate si competenta
  • Buna pregatire
  • Echipamente de inalta performanta
  • Rezultate excelente
  • Timp indelungat in sala de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de hematologie in Vaslui?

Daca locuiesti in Vaslui sau in apropierea acestui oras si vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie de calitate fara sa te deplasezi in alte zone indepartate ale tarii iti recomandam sa citesti in continuare informatiile prezentate despre spitalul din orasul tau unde vei beneficia de un act medical ireprosabil. Fii la curent cu cele mai importante detalii despre Spitalul Judetean si afla cat de competente sunt cadrele medicale:

Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui este o unitate medicala multidisciplinara din Vaslui catre care isi indreapta atentia pacienti cu diverse probleme de sanatate printre care se numara si pacientii cu probleme de hematologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea un medic bine pregatit cu o experienta vasta in domeniu. Doamna Doctor Laura Sofroni, medic specialist, completeaza activitatea ireprosabila a echipei, asigurand un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. Aceasta isi desfasoara activitatea si in cadrul departamentului de oncologie medicala. Cu dotari de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt excelente, multi dintre pacientii bolnavi vindecandu-se eficient si rapid.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 80 lei.

Acest spital a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care l-au frecventat datorita faptului ca serviciile si actul medical pus in aplicare sunt de inalta calitate. Profesionalismul, amabilitatea, competenta si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza la cadrele medicale atunci cand interactioneaza cu acestea. De asemenea, echipamentele folosite sunt inalta performanta ceea ce contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate excelente. Cu toate acestea, timpul petrecut in sala de asteptare este mult prea indelungat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui
Vezi Pareri

Concluzii

Daca suspectezi ca te confrunti cu afectiuni hematologice si nu stii ce ai de facut, cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic specialist din Vaslui, care iti poate asigura un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Nu amana vizita la medic pentru ca fiecare zi in care nu primesti tratamentul corespunzator te aduce mai aproape de complicatii, optiunile de tratament limitandu-se tot mai mult.