Meniu

Hernie inghinala Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost diagnosticat recent cu o hernie inghinala in Constanta si nu stii care sunt cabinetele spre care iti poti indrepta atentia pentru a solicita sfatul unui medic chirurg? Hernia inghinala este o patologie care se intalneste cu precadere in randul barbatilor, dar nici femeile nu sunt ferite complet. Cu toate acestea, hernia inghinala apare mai mult la persoanele cu o varsta inaintata in urma unui stil de viata neadecvat, dar si in urma ridicarii greutatilor, tusei cronice sau activitatilor fizice intense. Din pacate, nu exista o alta forma de tratament decat cel chirurgical, insa, in prezent exista interventii moderne, cum ar fi cea laparoscopica, prin care pacientul poate beneficia de o recuperare rapida si cu cat mai putina durere.

Daca locuiesti si tu in Constanta si vrei sa gasesti o unitate medicala de incredere la care sa poti apela pentru efectuarea acestei investigatii, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi toate variantele pe care ti le-am pregatit.

Cat costa o operatie de hernie inghinala in Constanta?

Pretul unei operatii de hernie inghinala in Constanta difera de la o unitate medicala la alta in functie de tipul interventiei, laparoscopica sau clasica, dar si de echipamentele folosite. Citeste in continuare si afla care sunt tarifele aplicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Rocomed
Clinica-Verificata
2.700-7.500 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 2.700-7.500 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Act medical ireprosabil
 • Interventii chirurgicale cu rezultate excelente
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Atmosfera primitoare
Heka Hospital
3.500-5.500 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 3.500-5.500 Ron
 • Interventii chirurgicale efectuate cu precizie si profesionalism
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare precisa
 • Echipa medicala implicata, amabila si bine pregatita
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Medical Analysis
2.700-3.500 Ron
 • Pretul Interventiei chirurgicale variaza intre 2.700-3.500 Ron
 • Interventii chirurgicale cu rezultate ireprosabile
 • Act medical corect
 • Medici chirurgi cu o buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde poti efectua operatia de hernie inghinala in Constanta

Stim cat este de important pentru tine sa fii pe maini bune cand vine vorba de operatia de hernie inghinala in Constanta, motiv pentru care ti-am pregatit mai jos, asa cum ti-am promis, trei cabinete pe care le poti lua in considerare. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Rocomed

Rocomed este o unitate medicala din Constanta a carei activitate principala este chirurgia generala, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de operatia de hernie inghinala in conditii sigure. Echipa medicala este alcatuita din medici bine pregatiti in domeniu, dintre care merita amintiti si: dr. Romeo Popescu, dr. Mihai Gherghinoiu, medici primari in chirurgie generala, dr. Paul Madalin Nanu, dr. Adrian Catalin Sterian, medici specialisit in chirurgie generala, cu competenta si in chirurgie laparoscopica. Printre serviciile pe care acestia le pun in aplicare in cazul pacientilor cu hernie inghinala se numara: cura herniei inghinale, clasica necomplicata, complicata, strangulata (cu/fara enterectomie), laparoscopica. Bolnavii pot beneficia si de decontari sau reduceri substantiale daca sunt asigurati, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in colaborare cu CAS. In plus, aparaturile utilizate pentru efectuarea acestor interventii sunt de ultima generatie.

Pretul pentru o operatie de hernie inghinala clasica variaza intre 2.700 si 3.500 lei, iar cea laparoscopica este intre 6.000 – 7.500 lei.

Institutia medicala din Constanta este populara in randul pacientilor, beneficiind de peste o suta de recenzii, majoritatea fiind pozitive. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigura un act medical ireprosabil si interventii chirurugicale cu rezultate excelente. Aparaturile si echipamentele folosite de medici sunt de o performanta inalta, iar atmosfera este una primitoare. Conform recenziilor, au fost aduse numai cuvinte de lauda pacientilor care au beneficiat de ajutorul medicilor chirurgi.

Vezi parerile pacientilor despre Rocomed
Vezi Pareri

2. Heka Hospital

Heka Hospital este unul dintre cele mai noi spitale private din Constanta, in cadrul carora pacientii pot fi tratati de hernie inghinala in mod corespunzator. Datorita echipei medicale bine pregatite din domeniul chirurgiei generale, toate interventiile efectuate sunt precise si cu rezultate ireprosabile. Pe langa vindecarea herniei inghinale, pacientul mai poate opta si pentru tratarea: herniei abdominale, ombilicale, femurale atat clasic, cat si laparoscopic. Echipamentele si aparaturile utilizate pentru efectuarea interventiei chirurgicale sunt de o performanta inalta, asigurand un act medical fara greseala. Colectivul de la departamentul de chirurgie este compus din: dr. Ahmed Berro, dr. Iuliana Dogaru, medici primari in chirurgie generala, dr. Anamaria Donciu, dr. Alexandr Doga, dr. Mihai Gherghinoiu, dr. Hamed Elseedy, medici specialisti in chirurgie generala. 

Pretul pentru tratamentul chirurgical al herniei inghinale clasice este de 3.500 lei, iar cel laparoscopic costa 5.550 lei. 

Spitalul are peste doua sute de recenzii de la pacienti, in care majoritatea dintre acestia au fost multumiti de servicii, abordari, aparaturi. Interventiile chirurgicale sunt efectuate cu precizie si profesionalism, cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, iar diagnosticarea este precisa. In plus, echipa medicala da dovada de implicare, amabilitate si o buna pregatire in domeniu. Cu toate acestea, ar putea exista imbunatatiri cu privire la comportamentul personalului de la receptie.

3. Clinica Medical Analysis

Clinica Medical Analysis din Constanta a fost infiintat in anul 1998, care a functionat pentru o perioada de timp doar ca laborator de analize medicale, urmand ca ulterior sa se extinda si catre chirurgia generala, astfel ca pacientii cu hernie inghinala pot opta pentru tratamentul chirurgical. Echipa medicala de la departamentul de chirurgie este formata din: dr. Ionut Eduard Iordache, dr. Teodor Stefan Nitu, medici primari in chirurgie generala, dr. Basem Kabtour si dr. Irina Nitu, medic specialist in chirurgie generala. Activitatea acestora este completata de echipa de asistenti cu o buna pregatire in domeniu, dar si de echipamentele, aparaturile de ultima generatie, prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul corect.

Pretul pentru operatia de hernie inghinala unilaterala este de 2.700 lei, iar cea bilaterala – 3.500 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, pacientii fiind multumiti de serviciile de care au beneficiat. Interventiile chirurgicale asigura rezultate ireprosabile, actul medical desfasurat este pus in aplicare de medici chirurgi cu o buna pregatire in domeniu, iar diagnosticarea fiecarui pacient in parte decurge corect. Cu toate acestea, au fost intampinate probleme in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Pentru tratarea herniei inghinale in Constanta, ai nevoie de medici chirurgi experimentati, care au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie. Daca si tu ai nevoie de un ajutor de specialitate, citeste cu atentie informatiile furnizate despre fiecare clinica in parte si descopera care varianta este mai potrivita pentru ce ai nevoie.