Meniu

Hernie inghinala Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu inflamatie, durere si presiune in zona abdominala inferioara cauzate de hernia inghinala, in Oradea serviciile de chirurgie generala iti ofera o rezolvare eficienta si sigura. In clinicile de top specializate din municipiul resedinta a judetului Bihor activeaza chirurgi apreciati de pacienti, care abordeaza hernia atat prin interventia clasica, dar si prin procedeul laparoscopic.

Oradea este unul dintre centrele urbane care dispun de o piata de servicii medicale private bine dezvoltate, iar chirurgia este una dintre specializarile de top. Daca nu stii unde ai putea sa mergi pentru operatia de hernie inghinala, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate, cu ajutorul carora te vei putea orienta.

Cat costa operatia de hernie inghinala in Oradea?

Simptomele pot deveni suparatoare, lasand loc complicatiilor, de aceea ai vrea sa rezolvi cat mai rapid si eficient problema de sanatate de care suferi si sa mergi la un chirurg bun pentru o operatie de hernie inghinala in Oradea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru operatie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Centrul Betania
Clinica-Verificata
7.000 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 7.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Promptitudine in efectuarea analizelor si investigatiilor
Spitalul Pelican
7.500 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 7.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Tratamente eficiente
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici in tratamentul pentru hernie inghinala din Oradea

Sunt multe considerente in alegerea unei clinici in care sa faci interventia chirurgicala pentru hernie inghinala in Oradea. In primul rand, te intereseaza persoana chirurgului, competentele si experienta sa, apoi dotarile cu echipamente ale clinicilor si, nu in ultimul rand, parerile pacientilor tratati in cadrul lor. Pentru aceste intrebari, cat si pentru alte aspecte lamuritoare, citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului.

1. Centrul Betania

Unul dintre centrele de excelenta din Oradea in chirurgia generala, care ar putea sa rezolve problemele cauzate de hernia inghinala, este Centrul Betania. Clinica a fost infiintata in anul 1995 de catre dr. Ioan Cret, medic primar in medicina de laborator clinic si microbiologie, impreuna cu sotia sa, Livia Cret, medic primar pediatru. In prezent centrul si-a diversificat activitatea si pune la dispozitia bihorenilor servicii de laborator, pediatrie, ecografie, chirurgie generala, chirurgie laparoscopica si chirurgia obezitatii. La Centrul Betania, chirurgia este practicata cu succes inca din anul 2010, de catre dr. Danut Dejeu, medic primar chirurgie generala, cu competente si atestate in chirurgie oncologica, chirurgie laparoscopica avansata, endoscopie digestiva diagnostica, chirurgie hepato-bilio-pancreatica, doctor in stiinte medicale, si de catre fratele sau, dr. Viorel Dejeu, medic primar chirurgie generala, cu competente atestate in chirurgie oncologica, chirurgie laparoscopica avansata, chirurgie hepato-bilio-pancreatica, de asemenea doctor in medicina. Operatia de hernie inghinala se poate face aici atat clasic, cat si laparoscopic.

Pretul interventiei pentru hernie inghinala este de 7000 de lei.

Centrul Medical Betania este deosebit de apreciat de pacientii din Oradea pentru calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea cu care au fost intampinati de personal, punctualitatea in respectarea programarilor si promptitudinea la efectuarea de analize si investigatii medicale.

2. Spitalul Pelican 

Chirurgia generala este unul dintre domeniile in care Spitalul Pelican din Oradea se remarca pentru serviciile sale premium si catre care ar trebui sa mergi pentru o operatie de hernie inghinala. Nu mai putin de sase medici chirurgi cu experienta si biografii impresionante pot efectua interventia atat clasic, cat si laparoscopic. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar. Spitalul Pelican din Oradea pune la dispozitia pacientilor consultatii medicale, investigatii de imagistica si laborator, diagnostic si tratament, chirurgie generala, chirurgie bariatrica, chirurgie plastica si serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24.

La acest spital vei putea face operatia de hernie inghinala la pretul de 7500 de lei.

Parerile pacientilor fata de Spitalul Pelican din Oradea sunt in general favorabile. Ca puncte forte se amintesc serviciile de calitate, medicii profesionisti si empatici si tratamentele eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti reclama preturile ridicate, timpul mare de asteptare si faptul ca s-au simtit ca intr-un spital de stat.

Concluzii

Interventia chirurgicala pentru hernie inghinala in Oradea se poate realiza in unul dintre centrele de top cu servicii de chirurgie generala. In cadrul acestora activeaza chirurgi deosebit de apreciati, cu multiple competente si preocupare pentru formarea continua prin cercetare in domeniul de specializare. 

Chirurgii din sistemul privat din Oradea dispun de conditii optime pentru operatii reusite, de sali dotate cu echipamente moderne si de competente atat in chirurgia traditionala, cat si in chirurgia laparoscopica. Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand clinica in care sa beneficiezi de operatia de hernie inghinala si de conditii de spitalizare si tratament care sa corespunda exigentelor tale.