Meniu

Angio CT Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a te programa pentru un angio CT in Constanta, iti propunem sa afli mai multe informatii utile despre clinicile in care se efectueaza aceasta investigatie. In acest fel, vei putea identifica mai usor centrul care se ridica la inaltimea nevoilor si asteptarilor tale. Mai jos vei vedea un clasament al centrelor medicale ce ofera acest serviciu, dar si preturile practicate pentru un angio CT.

Examinarea angio CT utilizeaza tomografia computerizata pentru vizualizarea vaselor de sange din corpul uman, folosind un agent de contrast intravenos pentru a produce imagini tridimensionale ale sistemului vascular. Afla in continuare unde poti efectua o astfel de procedura in Constanta si cat costa un angio CT.

Cat costa o investigatie angio CT in Constanta

Pretul unei investigatii angio CT difera in clinicile din Constanta, dupa cum poti sesiza si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
780-2.100 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 780-2.100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal amabil si profesionist
 • Buna organizare la receptie
 • Diverse investigatii angio CT
 • Aparat CT performant
Ovidius Hospital
900 Ron
 • Pret Angio CT 900 Ron
 • Oferta vasta de servicii medicale
 • Locatie accesibila
 • Aparat CT nou si performant, cu doze reduse de iradiere
 • Numeroase investigatii imagistice, inclusiv angio CT
 • Medici cu experienta solida in radiologie
 • Contract cu CJAS Constanta
 • Preturi mari
 • Timpi mari de asteptare
Medimar
800 Ron
 • Pret Angio CT 800 Ron
 • Computer tomograf si rezonanta magnetica
 • Centrul este deschis non-stop
 • 5 medici radiologi specialitati in tomografii
 • Numeroase investigatii CT si angio CT
 • Nu se respecta programarile
 • Se raspunde cu greu la telefonul clinicii
Heka Hospital
900 Ron
 • Pret Angio CT 900 Ron
 • Spital privat modern
 • Localizat in centrul orasului Constanta
 • Parcare pentru pacienti
 • Numeroase servicii medicale, pentru intreaga familie
 • Investigatii CT si angio CT
 • Servicii de transport medical asistat (ambulanta)
 • Programari intarziate pentru investigatiile decontate
Regina Maria
800-1.575 Ron
 • Pretul pentru Angio CT variaza intre 800-1.575 Ron
 • Gama vasta de investigatii imagistice
 • Angio CT pentru diverse zone ale corpului
 • Aparatura ultramoderna
 • Medici cu experienta
 • Tarife mari
 • Lipsa de comunicare
 • Mai multe persoane programate la aceeasi ora
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza angio CT in Constanta

Iata un top 5 clinici din Constanta unde se realizeaza angio CT sau angiografie CT.

1. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med din Constanta pune la dispozitie numeroase specialitati si servicii medicale, printre care si angio CT. Cabinetele de imagistica si radiologie imagistica sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, iar o echipa numeroasa de 10 medici specializati in acest domeniu interpreteaza rezultatele investigatiilor prin prisma pregatirii solide si a experientei indelungate. Se efectueaza aici investigatii angio CT diverse: regiune cervicala, aorta toracala sau abdominala, cerebral, membre, artere pulmonare, artere renale, angio CT coronarian in Constanta. 

Pretul unei investigatii angio CT variaza intre 780 si 2.100 de lei.

Clinica este apreciata de pacienti din mai multe motive: personal amabil si profesionist, rezultate primite cu rapiditate, buna organizare la receptie. De asemenea, constantenii au mai apreciat si faptul ca sunt numeroase specialitati medicale care se regasesc in locatie, pentru toata familia.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este cel mai important spital din sud-estul tarii, fiind o unitate medicala multidisciplinara ce a fost deschisa in 2014 si in care se pot efectua inclusiv investigatii angio-CT. La departamentul de radiologie si imagistica, medicala se mai efectueaza si alte examinari, pe langa CT: RMN, mamografie 3D cu tomosinteza, radiologie digitala, ecografii. Aparatul CT este unul nou si performant – Siemens Somatom Scope Power, ce poate diagnostica o gama vasta de afectiuni, iar dozele de iradiere sunt reduse cu circa 40% fata de CT-ul clasic. In plus, imaginile sunt reconstruite rapid si in 3D. Sunt patru medici care interpreteaza rezultatele investigatiilor, printre care dr. Monica Popescu, medic primar radiologie si imagistica medicala cu o bogata experienta.

Tariful unei investigatii angio CT este de 900 de lei, pentru fiecare dintre aceste regiuni: craniu, regiune cervicala, vase periferice, membre superioare sau inferioare, abdomen, pelvis sau angiografie uro-CT.

Sute de pacienti si-au exprimat opinia in legatura cu serviciile de care au beneficiat in cadrul acestui spital. Majoritatea spun ca au fost multumiti, aducand ca dovada experientele pozitive legate de: profesionalismul si priceperea unor medici renumiti, serviciile decontate prin CJAS Constanta, curatenia, locatia accesibila. Unii pacienti spun insa ca nu au ramas cu o impresie placuta, din cauza preturilor mari sau a timpilor de asteptare prelungiti.

3. Medimar

Medimar este un centru de diagnostic din Constanta, in care se realizeaza atat angio CT, cat si investigatii de rezonanta magnetica nucleara si diverse examinari CT. Centrul este asistat de o echipa de medici bine pregatiti, ce pun la dispozitie investigatii complete, datorita echipamentelor ultramoderne, cum este sistemul computer tomograf Revolution EVO produs de General Electric Healthcare. Sunt cinci medici radiologi cu competenta in tomografie, rezonanta magnetica si ecografie. Angiografiile CT vizeaza mai multe zone ale corpului: craniu, cervicala, torace, abdomen, membre, pelvis. Medimar este singurul centru de radiodiagnostic din Dobrogea care este deschis non-stop.

Pretul unei examinari angio-CT este de 800 de lei, indiferent de zona analizata.

Pacientii din Constanta sunt, in general, multumiti de activitatea medicala din acest centru de diagnostic. Amabilitatea personalului de la receptie, transmiterea rapida a rezultatelor pe e-mail, rabdarea, empatia si blandetea personalului medical si timpul de asteptare redus sunt aspecte pe care oamenii le-au apreciat cel mai mult aici. Sunt insa si persoane care spun ca serviciile nu se ridica la inaltimea asteptarilor, din cauza nerespectarii programarilor sau a faptului ca se raspunde cu greu la telefon.

4. Heka Hospital

Heka Hospital a devenit in scurt timp de la infiintare unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din judetul Constanta, acoperind o arie vasta de afectiuni si patologii si efectuand inclusiv investigatii angio CT. Spitalul dispune si de un compartiment de primiri urgente care functioneaza 24/7, de un compartiment pentru spitalizarea de zi si altul pentru spitalizare continua si de un laborator performant de analize medicale. Medicul coordonator al departamentului de radiologie si imagistica medicala este dr. Ciresica Ungureanu, medic specialist, care interpreteaza si investigatiile angio CT efectuate la: craniu, abdomen, pelvis. Si dr. Valentina Rusu, medic specialist imagistica medicala este specializata in investigatii CT.

Pretul pentru o angiografie CT la Heka Hospital este de 900 de lei.

Pacientii sunt, in majoritate, multumiti de cum au fost primiti si tratati in acest spital. Aspectele pozitive pe care le-au remarcat au fost: medicii cu experienta, aparatura performanta, parcarea pentru pacienti, serviciile complete de preluare si ingrijire. In schimb, unii s-au declarat nemultumiti de faptul ca pentru investigatiile decontate de Stat programarile se fac peste luni de zile, chiar daca este vorba de pacienti oncologici.

5. Regina Maria

Si in centrul de imagistica Pozimed Regina Maria din Constanta se fac examinari angio CT. Pe langa aceste investigatii, mai sunt puse la dispozitie si altele, utile in depistarea sau monitorizarea a numeroase afectiuni: RMN, CT, ecografie, osteodensitometrie, mamografie digitala cu tomosinteza, radiologie digitala. Multe dintre investigatii se efectueaza in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Constanta, inclusiv angio CT. Medicii de aici ofera acces la numeroase investigatii angio CT: membre, cerebral, aorta toracica, aorta abdominala, regiune cervicala, torace etc.

Pretul investigatiei angio CT variaza aici de la 800 de lei la 1.575 de lei.

Sunt multe nemultumiri ale pacientilor exprimate in mediul online cu privire la acest centru medical. Unii constanteni sustin ca personalul de la receptie este neinstruit, ca exista lipsa de comunicare, ca nu se respecta termenelor pentru primirea rezultatelor si ca mai multi pacienti sunt programati la aceeasi ora. Evident ca sunt si persoane multumite de experienta pe care au trait-o aici, acestea sustinand ca au fost tratate de medici bine pregatiti si ca au fost primite cu amabilitate.

Concluziile noastre

Investigatiile angio CT, in Constanta, se pot efectua in numeroase clinici, majoritatea fiind foarte bine dotate, cu echipamente moderne si performante, cu doze foarte mici de iradiere si cu un timp redus de expunere.

Alegand unul dintre centrele sau departamentele de imagistica de mai sus, ai garantia unor investigatii precise si relevante pentru diagnosticul sau monitorizarea diferitelor afectiuni ale vaselor de sange din diverse zone ale corpului.