Meniu

Angio CT Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti o metoda rapida si neinvaziva de examinare a inimii, un angio CT in Craiova este solutia de care ai nevoie! Unul din principalele sale avantaje este doza redusa de iradiere, in comparatie cu cea utilizata pentru o angiografie clasica. Mai mult decat atat, angiografia cu tomografie computerizata ofera informatii importante legate de starea de sanatate a pacientului. 

Pe baza informatiilor respective, medicii din Craiova pot elabora un plan de tratament eficient, care sa ajute in ameliorarea si eliminarea simptomelor cu care se confrunta oamenii. Pe langa pregatirea medicilor, clinicile din oras dispun si de aparatura performanta, care permite efectuarea unui portofoliu variat de investigatii. 

Care este pretul unei investigatii angio CT in Craiova? 

Indiferent ca este vorba de un angio CT din Craiova sau din alt oras, pretul investigatiei variaza de la o clinica la alta. Tabelul urmator a fost creat tocmai pentru a te ajuta sa-ti face o idee in legatura cu suma pe care o vei plati, cu scopul de a obtine interventia de care ai nevoie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
SPAD Imaging
Clinica-Verificata
1.000 Ron
 • Pret Angio CT 1.000 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Experienta in domeniu
 • Organizare deficitara
 • Programarile nu se respecta
Regina Maria
850 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 850 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Stagii de pregatire in strainatate
 • Gama variata de servicii
 • Organizare deficitara
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru servicii de tip angio CT in Craiova 

In randurile de mai jos sunt prezentate doua clinici la care se poate realiza angio CT, in orasul Craiova. Chiar daca optiunile sunt limitate, vei beneficia de serviciile unui personal medical pregatit, care a acumulat o ampla experienta pe parcursul activitatii sale si care este la curent cu noutatile din domeniu. Alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita: 

1. SPAD Imaging  

Povestea clinicii SPAD Imaging a inceput in 2007, cand personalul medical era format din trei medici radioimagisti, dintre care doi au efectuat stagii de pregatire in strainatate, pentru a le oferi pacientilor posibilitatea de a beneficia de cele mai moderne tehnici, inclusiv cele de angio CT, realizate in Craiova. Printre medicii primari in radiologie si imagistica medicala pe care ii poti gasi aici se afla Conf. Univ. Dr. Daniela Dumitrescu, Conf. Univ. Dr. Mihai Popescu, Asist. Univ Dr. Luana Lascu, Dr. Suzana Maces etc. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, prin computerul tomograf Siemens Somatom go.Top 128 Slice Cardiovascular Edition, care permite realizarea unor examinari de inalta rezolutie. 

Pretul investigatiilor de tip angio CT este 1.000 de lei. 

Pacientii care au vizitat clinica SPAD Imaging au apreciat profesionalismul personalului medical, in special in ceea ce-i priveste pe Dr. Popescu Mihai si pe Dr. Daniela Dumitrescu. In acelasi timp, exista utilizatori care au lasat recenzii negative pe pagina clinicii, in legatura cu organizarea clinicii, care nu se ridica la nivelul asteptarilor, pentru ca programarile nu se respecta mereu. 

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging
Vezi Pareri

2. Regina Maria  

Cea de-a doua clinica la care se pot duce pacientii pentru un angio CT efectuat in Craiova este Regina Maria. Centrul de imagistica este dotat cu aparatura performanta, care-i sprijina pe medici in obtinerea unor imagini de calitate. Pe langa de Conf. Univ. Dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar in radiologie si imagistica medicala, din echipa centrului mai fac parte si Dr. Andru Lamasz si Dr. Sebastian Condrea. Centrul pune la dispozitia pacientilor un portofoliu impresionant de servicii de tomografie computerizata, precum angiografia CT la abdomen, craniu, membre, regiunea cervicala si la torace. 

Tarifele investigatiilor angio CT incep de la 850 de lei. 

Experienta pozitiva de care au avut parte mai multi pacienti la Centrul de Imagistica din cadrul Policlinicii Regina Maria s-a datorat medicilor profesionisti si amabili. Exista persoane care viziteaza in mod periodic clinica, tocmai pentru ca sunt multumite de serviciile de care au parte. Din pacate, exista probleme de organizare, care duc de multe ori la nerespectarea programarilor. 

Concluzii

In cele din urma, indiferent ca ai nevoie de un angio CT coronarian in Craiova, sau de o alta investigatie care are la baza un principiu similar, la clinicile din oras vei gasi serviciul de care ai nevoie! Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai faci este sa suni sau sa te prezinti la clinica respectiva, pentru a te programa.