Meniu

Angio CT Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigarea afectiunilor vasculare nu a fost niciodata mai performanta ca in prezent cu ajutorul unei metode care combina angiografia traditionala cu tomografia computerizata, iar daca locuiesti in judetul Bihor si ti-a fost recomandata procedura de catre medicul curant, te vei bucura sa afli ca poti face angio CT in Oradea, la una dintre clinicile de top din oras. Pentru desfasurarea unei astfel de examinari este nevoie de aparatura speciala si medici cu experienta si stagii complementare de pregatire in domeniu.

Cele doua aspecte mentionate se regasesc in activitatea clinicilor si centrelor de imagistica performanta din Oradea, care vor fi prezentate in acest articol. Parcurge-l pana la capat pentru a te edifica incotro ar trebui sa mergi pentru efectuarea unui angio CT pentru rezolvarea problemei circulatorii de care suferi.

Unde mergi pentru un angio CT in Oradea?

Cel mai probabil nu ai atatea cunostinte medicale pentru a cunoaste din start care sunt clinicile in care se face angio CT in Oradea si nici nu ai timpul si energia necesare sa cercetezi piata serviciilor medicale din Bihor pentru a descoperi cel mai bun centru caruia sa te adresezi pentru nevoile tale. De aceea, poti folosi cu incredere informatiile din tabelul de mai jos, din care vei afla numele unitatilor medicale care fac angio CT si ce valori ar putea avea pretul practicat de fiecare dintre acestea pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
Pet Pozitron
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 700 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici competenti
 • Investigatii de mare acuratete
 • Aparatura ultramoderna
 • Timp de asteptare mare
Transilvania
650 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interior modern
 • Aparatura performanta
 • Nu se respecta ora programarilor
 • Receptia nu raspunde la telefon
Centrul Venus
700 Ron
 • Pretul pentru Angio CT porneste de la 700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care se realizeaza angio CT in Oradea

Nu esti genul care se hotaraste urmand fara discutie recomandari si nu este cazul nici acum, pentru un angio CT in Oradea, de care pot depinde sanatatea si chiar viata ta. Pentru o decizie pe care sa o poti argumenta in privinta clinicii la care vei merge pentru examinare, citeste cu atentie informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, care te vor edifica in privinta conditiilor in care se desfasoara un angio CT la fiecare dintre centrele medicale din clasament.

1. Pet Pozitron

Pet Pozitron este un centru de imagistica ultraperformanta din Oradea, care s-a remarcat in cei peste 10 ani de activitate pe piata medicala din judetul Bihor prin serviciile de diagnostic imagistic, PET CT, PET-PSMA, CT, angio CT si ecografie cu tehnologie de ultima generatie. Aparatul Discovery IQ produs de General Electric din dotarea clinicii include un scanner 3D complet integrat de tomografie cu emisie de pozitroni si tomografie computerizata pe sectiuni multiple, cu toate aplicatiile de diagnosticare CT disponibile, cu o calitate exceptionala a imaginii si o cuantificare consecventa a afectiunilor. Investigatiile sunt realizate sub coordonarea unei echipe alcatuite din trei medici imagisti, conf. univ. dr. Oreste Straciuc, medic sef, medic primar radiodiagnostic, dr. Crenguta Oncu, medic primar medicina nucleara, si dr. Zsolt Lengyel, medic specialist medicina nucleara, doctor in stiinte medicale. 

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul web. Pentru angio CT, pretul este de 700 de lei pentru un segment.

Pacientii considera ca centrul Pet Pozitron este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici competenti, investigatii de mare acuratete si aparatura ultramoderna. Unii dintre pacienti sustin ca timpul de asteptare pentru servicii este mare, depasind ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Pet Pozitron
Vezi Pareri

2. Transilvania Imagistica

Transilvania Imagistica este un centru furnizor de servicii de diagnostic, imagistica si radiologie, in care aparatura moderna permite efectuarea de scanari la parametri maximali a patologiei de organ, analize de perfuzie in accidentele cerebrale vasculare, angio CT ale arterelor cerebrale, studii in faze multiple, native si cu substanta de contrast ale cavitatilor abdominala, toracala si pelvina, angiografii ale vaselor sanguine din diferite zone ale corpului. Dispozitivul pentru tomografie computerizata GE Multi Slice spiral, echipat cu software de ultima generatie, asigura examinari rapide, cu doza redusa de iradiere si imagini de o calitate superioara. In aceasta clinica vei apela pentru procedura angio CT la unul dintre cei doi medici cu experienta, dr. Michaela Crihana, medic primar radiolog cu competenta in ecografie generala, radiologie conventionala, mamografie si tomografie computerizata, si conf. dr. Oreste Straciuc, medic primar radiolog, competenta in tomografie computerizata, imagistica prin rezonanta magnetica si ecografie generala.

Pentru examinarea unui segment prin angio CT vei plati suma de 650 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici din Oradea, pe care le considera de calitate. Multi scriu in recenziile de pe Google ca medicii sunt profesionisti, ca interiorul clinicii este modern, iar aparatura este performanta. Pe de alta parte, sunt si multe nemultumiri legate de nerespectarea programarilor si de faptul ca receptia nu raspunde la numarul de telefon afisat.

3. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus din Oradea este specializat pe cardiologie, cardiologie interventionala, chirurgie vasculara si ofera consultatii, investigatii imagistice – CT, angio CT, mamografie, ecografie, radiologie digitala si angiografie, diagnostic si tratament al afectiunilor inimii si ale sistemului circulator. Computerul tomograf Revolution Evo 128 slice dispune de algoritmi avansati de claritate a imaginii, are o viteza de scanare crescuta si poate reduce cu pana la 60% doza de radiatii in timpul examinarii. La cabinetul de imagistica activeaza dr. Dumitru Dragnea, medic primar radiologie si imagistica medicala. Clinica moderna si-a diversificat recent serviciile printr-un proiect cu finantare prin fonduri europene, adaugandu-si alte 20 de specialitati clinice, aparatura moderna si largindu-si echipa de medici care deservesc cabinetele centrului.

Tariful pentru un angio CT la aceasta clinica este de 700 de lei pe o regiune examinata.

Experientele pacientilor la Centrul Vascular Venus sunt diferite, in functie de cabinetul la care au apelat. O buna parte a pacientilor declara ca serviciile sunt de calitate si medicii profesionisti. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar trebui imbunatatite, cum ar fi comportamentul personalului de la receptie si organizarea programarilor, care genereaza aglomeratie si timp mare de asteptare.

Concluzii

Pentru rezultate de mare acuratete si interpretari profesioniste ale imaginilor obtinute prin angio CT in Oradea, te poti adresa uneia dintre clinicile de top, cu servicii premium de imagistica, prezentate in clasamentul de mai sus. Centrele medicale dispun de aparatura performanta pentru tomografie computerizata, care permite realizarea intregii game de investigatii, in toate zonele corpului, intr-un timp scurt si cu doze reduse de radiatii. 

In Oradea activeaza medici specializati in radiologie si imagistica medicala care detin calificari suplimentare in utilizarea unui computer tomograf si competente in angiografia CT. Cu ajutorul informatiilor din acest articol, vei putea sa iti formezi propria parere si sa alegi in cunostinta de cauza clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru satisfacerea exigentelor tale.