Meniu

Angio CT Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie care combina tomografia computerizata cu angiografia conventionala, cu multiple avantaje pentru diagnosticul clinic si imagistic al afectiunilor inimii si vaselor de sange din organism, angio CT in Timisoara se poate realiza intr-o clinica moderna cu servicii de imagistica de mare acuratete si performanta. Daca ai primit recomandarea medicului pentru efectuarea procedurii, inseamna ca nu mai este timp de pierdut cautand centrul medical in care ai putea sa beneficiezi de scanare.

Te poti ocupa linistit/-a de acte si programare, dupa ce parcurgi informatiile din acest articol de prezentare a conditiilor de desfasurare a serviciului angio CT la centrul de imagistica din Timisoara.

Care este pretul pentru angio CT in Timisoara?

Te astepti ca o investigatie complexa ca angio CT in Timisoara sau in oricare alt oras din Romania sa aiba un pret ridicat si vrei sa stii ce cheltuieli sa incluzi in buget. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii care ofera acest serviciu medical si tariful perceput pentru acesta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Angio CT
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
1.000-2.000 Ron
  • Pretul pentru Angio CT variaza intre 1.000-2.000 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Solutii eficiente de tratament
  • Timp de asteptare mare
  • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru angio CT in Timisoara?

Nu ai multe optiuni in ceea ce priveste efectuarea unui angio CT in Timisoara, insa acest lucru nu inseamna ca nu poti beneficia de o investigatie de acuratete, care sa il ajute pe medicul tau sa puna un diagnostic corect si sa stabileasca un tratament adecvat pentru simptomele pe care le acuzi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor clinicii, despre aparatura din dotarea ei, despre medicii care activeaza la departamentul de imagistica si despre parerile pacientilor care au accesat anterior serviciile centrului.

Neuromed

Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed din Timisoara include in oferta sa o paleta larga de investigatii imagistice – RMN, CT, angio CT, radiografie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie si ecografie Doppler. Clinica, specializata in medicina clinica, in ramurile neurologie si cardiologie, are experienta in angiocoronarografie CT, investigatie rapida si eficienta deosebit de importanta in diagnosticul bolilor cardiovasculare, prima procedura de acest timp din tara realizandu-se la Neuromed Timisoara in anul 2006. Dr. Gratian Miclaus, medic primar radiologie si imagistica medicala, doctor in medicina, a realizat atunci examinarea cu ajutorul aparatului CT Siemens Somatom 64, la acea data varful de tehnica investigativa in lume. Medicul detine supraspecializare in angio CT, cu 3 nivele de competenta absolvite in Europa si in SUA. Clinica Neuromed a fost infiintata in anul 1999, de catre doi neurochirurgi, oferind initial numai RMN si CT. In prezent, centrul si-a diversificat activitatea la o gama larga de consultatii in diverse specializari, investigatii si serviciu de ambulanta.

Pretul pentru angio CT coronarian in Timisoara la aceasta clinica este de 1500 de lei. Pentru celelalte investigatii angio CT din oferta Neuromed, tarifele se situeaza in intervalul 1000-2000 de lei.

Opiniile pacientilor sunt diferite in ceea ce priveste prestatiile Centrului Neuromed. Din unele recenzii se poate concluziona ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ofera solutii eficiente de tratament pentru afectiunile pacientilor. Pe de alta parte, exista si aspecte mai putin favorabile in activitatea clinicii, printre care se amintesc: faptul ca receptia nu raspunde la telefon, deficiente in gestionarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

Concluzii

Municipiul resedinta de judet al Timisului se numara printre pionierii domeniului medical din Romania, cu realizarea primului angio CT la Timisoara, in anul 2006, la clinica prezentata in acest articol. De la primele examinari, serviciile s-au perfectionat prin aducerea la zi a echipamentelor tehnice si o supraspecializare a medicului Gratian Miclaus, la centre medicale si academice de prestigiu din Europa si Statele Unite. 

In aceste conditii, pacientii pot beneficia in Timisoara de angiocoronarografie CT la standarde inalte de calitate, precum si de o oferta larga de proceduri din sfera angio CT, in functie de zonele corpului in care este suspectata o afectiune vasculara.