Meniu

CT Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tumori, chisturi, noduli, formatiuni suspecte si atipice, anevrisme si malformatii – toate acestea pot fi depistate cu precizie cu ajutorul investigatiei CT in Bucuresti, Sectorul 1. Indiferent ca te confrunti cu afectiuni la nivelul pancreasului, ficatului, plamanilor, creierului, rinichilor, splinei, oaselor, tiroidei etc., medicii radiologi reusesc sa le depisteze din timp cu ajutorul aparaturilor moderne si performante folosite pentru examinarea imagistica. Daca medicul specialist iti recomanda sa faci un CT pentru a te diagnostica in mod corect, astfel incat sa elaboreze un plan personalizat de tratament, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa te programezi la o clinica de specialitate. Pentru ca se folosesc tehnologii avansate, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, medicii au acces la imagini de o rezolutie ridicata, astfel incat sa depisteze clar afectiunea cu care te confrunti.

Citeste in continuare si descopera care sunt clinicile din capitala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru un CT in Sectorul 1. Iata care sunt cele cinci optiuni pe care iti recomandam sa le iei in considerare, dar si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte.

Cat costa un CT in Bucuresti, Sectorul 1?

Pretul pentru un CT in Bucuresti, Sectorul 1 variaza de la o clinica la alta in functie de performanta aparaturilor folosite, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. Iata, conform tabelului de mai jos, care sunt tarifele practicate la clinicile din capitala pentru examinarea imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 230 Ron
 • Medici profesionisti
 • Buna pregatire si competenta
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnosticare corecta
IMAMED
230 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 230 Ron
 • Profesionalism
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
Neolife
200 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 200 Ron
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Complexul Caraiman
450 Ron
 • Pret investigatie CT 450 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii CT de o acuratete ridicata
 • Diagnostic corect
 • Buna pregatire si experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
Regina Maria
565 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 565 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Centru de excelenta in chirurgie robotica
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti merge pentru un CT in Bucuresti, Sectorul 1

Ai luat hotararea de a face un CT in Sectorul 1, asa ca vrei sa stii care sunt cele mai apreciate clinici din capitala catre care iti poti indrepta atentia? Atunci informatiile pe care vrem sa ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a afla cat de implicati sunt medicii, cat de profesional este actul medical pe care iti desfasoara, dar si cat de moderne sunt aparaturile pe care le folosesc:

1. Medima

Medima este un centru medical de diagnostic imagistic din Bucuresti, Sectorul 1 la care pacientii pot apela cu incredere si pentru investigatii CT de o calitate superioara. Intreaga retea de clinici este reprezentata de medici de elita, orientati catre bunastarea pacientilor, aflati sub coordonarea prof. univ. dr. Gheorghe Iana. Fiind vorba de o unitate medicala echipata cu aparaturi si tehnologie de ultima generatie, examinarile CT si RMN sunt intotdeauna ireprosabile, obtinandu-se imagini la o rezolutie ridicata, usor de interpretat. Printre tipurile de CT pe care le poti efectua se numara si: CT radiologie la cap si gat, torace, musculoscheletal, abdomen (gastrointestinal), uro-genital (pelvis), corp, angio CT. Toate acestea se desfasoara sub atenta observare a medicilor specializati in radiologie si imagistica medicala, care, pe langa depistarea corecta a afectiunii, reusesc sa elaboreze si un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 230 lei pentru un CT abdomen superior sau inferior nativ si ajunge la 2.030 lei, pentru o angiocoronarografie CT. 

Unitatea imagistica este apreciata si frecventata de un numar generos de pacienti multumiti, dovada stand in cele peste doua sute de recenzii publicate in mediul online. Echipa de medici specializati in radiologie si imagistica medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si competenta, punand in aplicare un act medical de inalta calitate. Pentru ca au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt de fiecare data precise, iar diagnosticarea este corecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. IMAMED Caramfil

IMAMED Caramfil este o alta unitate medicala specializata in radiologie si imagistica din Sectorul 1 la care poti apela cu incredere pentru efectuarea examinarilor CT la standarde ridicate. Echipa de medici este formata din: dr. Eddan Athir, dr. Liana Pauna Cristian, dr. Felicia Enea, medici primari, dr. Ciprian Filipiuc, dr. Bogdan Georgian Tudose, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala, cu o experienta vasta in depistarea diverselor afectiuni, dar si in elaborarea unor planuri eficiente de tratament. In ceea ce priveste investigatiile CT, aparaturile folosite in cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la obtinerea unor imagini la o rezolutie ridicata. Astfel, medicii au toate resursele necesare pentru a-si diagnostic precis pacientii, indiferent cat de complexa este afectiunea cu care se confrunta.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 230 lei pentru abdomen superior sau inferior si ajunge la 1.090 lei pentru CT cerebral + torace + abdomen superior + abdomen inferior (pelvis) cu substanta de contrast.

Profesionalismul, experienta vasta si buna pregatire a medicilor sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza atunci cand apeleaza la serviciile clinicii. Pentru ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, eficiente in dezvoltarea unui act medical ireprosabil, investigatiile sunt de o acuratete ridicata, avand o contributie uriasa asupra procesului de diagnosticare. De asemenea, echipa de medici are si competenta de a elabora un plan de tratament adaptat in functie de problemele de sanatate.

3. Neolife

Neolife este o unitate medicala cu o activitate de 10 ani de diagnostic imagistic precis si terapii oncologice personalizate la care poti sa apelezi cu incredere pentru un CT in Bucuresti, Sectorul 1. Pentru ca se afla in raport de colaborare cu CAS, clinica asigura pacientilor si posibilitatea de a beneficia de investigatii paraclinice decontate, daca se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul specialist. In cadrul departamentului de imagistica isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Maro Mirvald, dr. Manuela Mihail si dr. Catalin Ignat, cu o buna pregatire in interpretarea rezultatelor obtinute, dar si in elaborarea unor tratamente eficiente. Multumita software-ului performant  este posibila reconstructia tridimensionala a diferitelor organe, sistemului vascular sau articulatiilor, coloanei vertebrale, ceea ce ajuta semnificativ la depistarea problemei de sanatate.

Pretul pentru un CT porneste de la 200 lei si poate ajunge la 1.100 lei in functie de zonele si organele investigate. 

Gratie echipei implicate de medici specializata in efectuarea unor investigatii CT precise, pacientii se bucura de diagnosticari corecte, dar si de planuri eficiente de tratament, fiind pe maini bune. Aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul departamentului de imagistica sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, iar actul medical desfasurat este ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar personalul are o atitudine pozitiva.

4. Complexul Multifunctional Caraiman

Complexul Multifunctional Caraiman este o unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 1 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o investigatie CT la standarde ridicate. Echipa de medici este reprezentata de dr. Larisa Buduluca, dr. Loredana Viorica Dragomir, medici primari, dr. Bogdan Florin Bercu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, toti fiind competenti in efectuarea investigatiilor CT nativ (craniu si torace). Pentru ca se folosesc aparaturi de ultima generatie, toate examinarile imagistice efectuate sunt excelente, medicii avand competenta de a descoperi care sunt afectiunile de care pacientii sufera, dar si de a fi indrumati catre solutii eficiente de tratament.

Pretul pentru o investigatie CT pentru un segment este de 450 lei.

Centrul medical a primit o multime de recenziii pozitive in partea pacientilor, multi dintre acestia fiind multumiti de interactiunea cu personalul, dar si de serviciile de care au beneficiat. Pentru ca aparaturile si echipamentele din cadrul clinicii sunt de ultima generatie, investigatiile CT sunt intotdeauna de o acuratete ridicata, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Pentru ca medicii sunt experimentati si bine pregatit, pacientii pot beneficia si de un plan personalizat de tratament.

5. Regina Maria

Ponderas Academic Hospital care se afla in cadrul retelei de sanatate Regina Maria este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o examinare CT in Bucuresti, Sectorul 1. Spitalul are excelenta in chirurgie robotica, fiind echipat cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, ceea ce este de un real ajutor in elaborarea unui act medical ireprosabil. Departamentul de imagistica medicala este reprezentat de o echipa de medici bine pregatita, care are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Poti opta pentru multe tipuri de investigatii CT, de la cele pentru articulatii pana la cele cerebrale, aparaturile eliberand o cantitate redusa de radiatii.

Pretul pentru o investigatie CT incepe de la 565 lei (CT abdomen superior nativ, antebrat, antepicior, centura pelvina etc.) si ajunge la 1.975 lei (CT cerebral + regiune cervicala + torace + abdomen + pelvis nativ si cu substanta de contrast).

Implicarea, atentia la detalii si profesionalismul de care medicii dau dovada sunt printre calitatile cele mai apreciate de pacienti. Spitalul este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, fiind centru de excelenta in chirurgie robotica. Astfel, diagnosticarea in urma investigatiilor este intotdeauna corecta, multumita imaginilor cu o rezolutie ridicata, iar planul de tratament este atent personalizat. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o investigatie CT in Bucuresti, Sectorul 1? Atunci cele cinci clinici pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical ireprosabil. Citeste cu atentie toate informatiile si mergi cat mai curand la una dintre clinicile de mai sus pentru a primi un diagnostic corect.