Meniu

CT Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa ce i-ai prezentat medicului specialist simptomatologia pe care ai experimentat-o in ultima vreme, acesta ti-a recomandat sa faci un CT in Bucuresti, Sectorul 5? Investigatia este, intr-adevar, de un real ajutor pentru depistarea diverselor afectiuni sau formatiuni atipice, pe care medicul le interpreteaza apoi, oferind un diagnostic precis. Printre avantajele executarii investigatiei merita mentionate urmatoarele: rapiditate, nivel scazut de radiatii, obtinerea unor imagini de o rezolutie ridicata, identificarea hemoragiilor interne si leziunilor grave, monitorizarea afectiunilor cardio-respiratorii, oncologice etc. De asemenea, pacientii au sansa de a beneficia de gratuitate daca unitatea medicala la care apeleaza se afla in relatii contractuale cu CAS si se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Cu toate acestea, locurile sunt limitate, asa ca cel mai bine este sa fii la curent si cu preturile practicate, pentru a sti ce suma de bani sa pregatesti.

Citeste mai departe si descopera care sunt cele trei unitati medicale la care iti recomandam sa mergi cu incredere in Sectorul 5. Afla, de asemenea, cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de performante sunt aparaturile pe care le utilizeaza.

Cat costa un CT in Bucuresti, Sectorul 5?

Inainte de a te programa pentru un CT in Sectorul 5, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate. In tabelul de mai jos nu iti prezentam doar tarifele curente, dar isi afisam si numele clinicilor din capitala la care poti apela cu incredere:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
ScanMed
Clinica-Verificata
250-1.440 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 250-1.440 Ron
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Activitate ireprosabila
 • Pricepere si competenta
 • Buna pregatire
 • Echipamente de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Plan personalizat de tratament
Centrul Dr. Furtuna
330-1.170 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 330-1.170 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii CT ireprosabile
 • Imagini de o rezolutie ridicata
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
MedicalES
390-1.680 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 390-1.680 Ron
 • Medici competenti
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tehnologie avansata
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate unde poti beneficia de un CT in Bucuresti, Sectorul 5

Vrei sa primesti un diagnostic corect, asa ca, incurajat de medicul specialist, ai luat hotararea de a face un CT in Bucuresti, Sectorul 5, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt cele trei optiuni din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere:

1. ScanMed

ScanMed este o unitate medicala specializata in diagnosticul imagistic din Sectorul 5 la care poti apela cu incredere pentru desfasurarea unui CT la o calitate superioara. Echipa de medici specializati in radiologie si imagistica medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si experienta vasta in depistarea concreta a tuturor afectiunilor cu care pacientii sufera si de care inca nu stiu. Personalul este format din cadre universitare, medici primari si specialisti in imagistica medicala, avand la dispozitie, de asemenea, si aparaturi performante. Pentru efectuarea investigatiilor CT se foloseste un CT Siemens Magnetom go.Up 2021, echipament cu tehnologie premium, care asigura rezultate rapide si imagini de rezolutie inalta. 

Pretul pentru un CT porneste de la 250 lei (CT torace) si ajunge la 1.440 lei (angio Ct aorta totala si axe iliofemurale). 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de interactiunea cu personalul din clinica. Echipa de medici isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila, dand dovada de pricepere, competenta si o buna pregatire in domeniu, asigurand in cazul fiecarui pacient o depistare corecta a afectiunii cu care se confrunta. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie, actul medical desfasurat este intotdeauna corect. De asemenea, in functie de rezultatele obtinute, medicii pot stabili si un plan eficient de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre ScanMed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Dr. Dan Furtuna 

Centrul Medical Dr. Dan Furtuna este o alta varianta pe care o poti lua in considerare in Bucuresti, Sectorul 5, pentru desfasurarea investigatiei CT la standarde ridicate de calitate. Echipa medicala pluridisciplinara are competenta de a evalua cu atentie pacientii cu scopul de a-i diagnostica in mod corect, dar si de a le oferi solutii personalizate de tratament. Multumita aparaturilor de ultima generatie, imaginile obtinute sunt la o rezolutie ridicata, astfel incat sa fie usor de interpretat. De asemenea, pacientii asigurati au sansa de a beneficia de investigatii gratuite daca se prezinta la clinica cu bilet de trimitere din partea medicului de familie sau medicului specialist. 

Pretul pentru investigatia CT porneste de la 330 lei (CT craniu nativ, abdomen si pelvis) si ajunge la 1.170 lei (angioCT aorta) in cazul pacientilor care nu se pot prezenta cu biletul de trimitere.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind incantati de serviciile de inalta calitate de care au beneficiat. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, investigatiile CT sunt ireprosabile, iar imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, doctorii au competenta si de a elabora un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. MedicalES

MedicalES este ultimul centru de diagnostic imagistic din Sectorul 5 pe care ti-l prezentam in cadrul acestui top unde te poti programa pentru investigatii CT de inalta calitate. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2011 si inca de la inceput si-a propus sa asigure tratamente eficiente pentru fiecare pacient in parte. In cadrul departamentului de imagistica isi desfasoara activitatea dr. Dorina Rosca, medic primar in radiologie si imagistica medicala, specializata in efectuarea examinarilor CT. Multumita aparaturilor de ultima generatie (General Electric CT Optima 660 si Philips MX16), imaginile obtinute in urma investigatiilor sunt de o rezolutie inalta, astfel incat diagnosticarea sa fie precisa.

Pretul pentru o examinare CT porneste de la 390 lei (CT coloana vertebrala nativ/segment si CT membre nativ/membru) si ajunge la 1.680 lei (CT cap, torace, abdomen si pelvis cu substanta de contrast).

Centrul de diagnostic imagistic a primit peste o suta de recenzii pozitive in mediul online, fiind dovada faptului ca pacientii care au apelat la serviciile clinicii se declara multumiti. Echipa de medici da dovada de implicare, empatie si profesionalism, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. Gratie tehnologiei avansate, diagnosticarea este intotdeauna corecta, fiind de un real ajutor in elaborarea unui tratament personalizat.

Concluzii

Ai luat hotararea sa faci o investigatie CT in Bucuresti, Sectorul 5, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci clinicile pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect investigat, diagnosticat si tratat de catre o echipa medicala profesionista.