Meniu

CT Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia prin computer tomograf in Constanta este o metoda imbatabila de diagnosticare, prin care vei descoperi intr-un timp scurt si sigur care este afectiunea care nu iti da pace in ultima vreme. De obicei, examinarea este recomandata atunci cand medicul specialist nu poate identifica prin nicio alta metoda medicala patologia sau problema de sanatate de care pacientul sufera. Spre deosebire de alte investigatii, aceasta utilizeaza razele X, pentru o claritate mult mai sporita a tuturor organelor si structurilor interne.

Constanta cuprinde o paleta larga de centre medicale de imagistica in cadrul carora se pot efectua investigatii CT la o calitate superioara. Astfel, dupa identificarea simptomatologiei pacientului si dupa efectuarea examinarii imagistice, medicul poate stabili cu usurinta un diagnostic corect. De regula, aparaturile aflate in dotarea clinicilor sunt la standarde europene, tocmai pentru ca medicul sa poate identifica usor si rapid structurile sau organele afectate.

Cat costa o investigatie prin computer tomograf in Constanta?

Daca vrei sa afli ce suma de bani trebuie sa pregatesti pentru un computer tomograf in Constanta, citeste mai departe si descopera tabelul de mai jos, in care sunt evidentiate atat preturile serviciului medical, cat si cele mai apreciate clinici din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
240-1.400 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 240-1.400 Ron
 • Colectiv medical cu experienta
 • Dotari superioare
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii exacte
 • Rezultatele investigatiilor sunt primite la timp
Ovidius Hospital
280-1.500 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 280-1.500 Ron
 • Aparat tomograf de ultima generatie
 • Asistente si medici cu experienta
 • Investigatii precise
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Medimar
430-1.720 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 430-1.720 Ron
 • Medici experti in radiologie si imagistica medicala
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnostic precis
 • Metode eficiente de abordare a pacientilor
 • Personalul de la receptie
Heka Hospital
350-1.200 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.200 Ron
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii de inalta calitate
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi ridicate
Regina Maria
420-1.250 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 420-1.250 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Dotari superioare
 • Investigatii precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in investigatia prin computer tomograf in Constanta

Investigatia CT in Constanta poate sa fie efectuata la clinici importante din oras, care sunt populare pentru prestatia ireprosabila a acestora, dar si care sunt echipate cu aparaturi de ultima generatie. In continuare vei descoperi un top al celor mai apreciate institutii medicale private din orasul tau, dar si care a fost impactul acestora asupra celorlalti pacienti care le-au frecventat: 

1. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este localizata in Constanta si este varianta pe care pacientii o iau in considerare cand vor sa efectueze un computer tomograf la standarde superioare. Aparatul folosit in realizarea unui CT precis este de ultima generatie, utilizand o tehnologie avansata. Astfel, investigatiile realizate sunt precise, iar diagnosticul stabilit de medic are toate sansele sa fie cel corect. Din fericire, din cadrul clinicii face parte si o echipa medicala experimentata care stie cum sa isi abordeze eficient fiecare pacient in parte, dar si care are o buna pregatire in domeniu. De asemenea, medicii din cadrul clinicii au si competenta de a recomanda un tratament adecvat, in functie de afectiunea pe care o depisteaza, dar si de nivelul sau de severitate.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 240 lei si poate ajunge la 1.400 lei in functie de zonele investigate si de pachetul ales.

Profesionalismul echipei medicale, eficienta, performanta ridicata a aparaturilor medicale si buna organizare sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii sunt atat de multumiti. Prestatia medicilor este ireprosabila, fiecare in parte fiind atent la nevoile si necesitatile pacientului sau, oferindu-i solutii eficiente. In plus, rezultatele investigatiilor imagistice sunt primite la timp.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o unitate medicala privata in cadrul careia pacientii pot efectua un computer tomograf in Constanta la o calitate superioara. Recent a fost introdus un alt echipament de imagistica medicala, computerul tomograf Siemens Somatom Scope Power, un aparat de performanta inalta, capabil sa depisteze o gama larga de afectiuni: oncologice, pulmonare, osoase, cardiovasculare, neurologice, dar si de traumatisme. Fiind un aparat nou, cantitatea de radiatii este redusa semnificativ fata de cea folosita de un computer tomograf normal. Colectivul medical este alcatuit dintr-o multime de asistente si doctori specializati in imagistica medicala, care reusesc sa efectueze investigatii precise a caror interpretare este imbatabila.

Tariful aplicat pentru un computer tomograf incepe de la 280 lei si poate ajunge la 1.500 lei. Pretul variaza de la o zona investigata la alta.

Cu mai mult de trei sute de recenzii postate in mediul online, Ovidius Clinical Hospital se bucura de o reputatie buna in randul constantenilor. Colectivul medical da dovada de fiecare data de profesionalism, experienta vasta si atentie la detalii. Din pacate, costurile sunt suficient de ridicate pentru pacientii neasigurati, iar programarile nu sunt respectate intotdeauna.

3. Medimar

Centrul medical de diagnostic, Medimar, este o varianta pentru care pacientii opteaza pentru efectuarea unui computer tomograf in Constanta. Din fericire, institutia medicala este aprovizionata cu aparaturi si echipamente medicale de ultima generatie, care asigura o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute. Sistemul computer tomograf Revolution EVO ajuta semnificativ la obtinerea unor imagini clare, pe care medicii sa le examineze cu usurinta si pe baza carora sa ii ofere pacientului un verdict in legatura cu starea sa de sanatate. Colectivul medical este alcatuit din 31 de angajati, dintre care sase medici sunt specializati in radiologie si imagistica medicala. Competentele acestora sunt in: computer tomografie, rezonanta magnetica si ecografie. De asemenea, Medimar se afla si in parteneriat cu CAS, ceea ce le ofera pacientilor asigurati sansa de a beneficia de servicii medicale gratuite.

Tariful aplicat pentru un computer tomograf in Constanta incepe de la 430 lei si ajunge la 1.720 lei, in functie de modalitatea in care investigatia a fost realizata (nativ sau cu substanta de contrast) si de zonele investigate.

Clinica Medimar iese in evidenta prin cateva calitati puternic apreciate: cadre medicale bine pregatite si amabile, echipamente si aparaturi de inalta performanta si metodele eficiente de abordare a pacientilor. Cu toate acestea, ar mai putea exista imbunatatiri cu privire la personalul de la receptie, care nu este tocmai bine pregatit.

4. Heka Hospital

Heka Hospital sta la dispozitia tuturor pacientilor care vor sa efectueze investigatia prin computer tomograf in Constanta la o calitate superioara. Unitatea medicala este impartita in patru nivele si este dotata cu o aparatura de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a rezultatelor obtinute, dar si pentru o claritate mai mare asupra zonelor investigate. Principala misiune a spitalului Heka este sa le asigure pacientilor un mediu sigur in care sa se trateze si in care sa beneficieze de un diagnostic precis. Echipa medicala care desfasoara o activitate ireprosabila este formata din: Dr. Ciresica Ungureanu, medic specialist, coordonator dept. radiologie – imagistica, dr. Adriana Iordan, medic primar radiologie – imagistica medicala si dr. Valentina Rusu, medic specialist radiologie – imagistica medicala. Acestea au competenta de a stabili si un tratament eficient in functie de afectiunea depistata.

Pretul pentru un computer tomograf porneste de la 350 lei (CT pelvis fara substanta de contrast) si ajunge la 1.200 lei (CT torace+abdomen+pelvis cu substanta de contrast).

Heka Hospital este pozitionat chiar in centrul orasului Constanta si pune la dispozitia pacientilor o parcare generoasa. Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile medicale de calitate, pentru echipa medicala atent aleasa care isi desfasoara activitatea cu pasiune si implicare, dar si pentru aparaturile de ultima generatie aflate in dotarea centrului. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar preturile pot fi suficient de ridicate.

5. Regina Maria – Pozimed

Pozimed este un centru de imagistica din Constanta si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa efectueze o investigatie imagistica de tip CT sub asistenta unei echipe medicale de exceptie. Pe langa CT, Pozimed mai pune la dispozitia pacientilor si posibilitatea de a opta pentru: investigatii ecografice, mamografie digitala, osteodensitometrie, radiologie digitala. Datorita faptului ca s-a investit in aparaturi de o performanta ridicata, precizia investigatiilor realizate este ireprosabila. In plus, echipa medicala este alcatuita din medici cu o experienta vasta in imagistica medicala, capabili sa interpreteze corect rezultatele obtinute, dar si sa stabileasca un tratament eficient in functie de afectiunea depistata.

Tariful aplicat pentru un CT incepe de la 420 lei si pot ajunge la 1.250 lei in functie de zonele investigate.

Centrul de imagistica Pozimed este apreciat pentru dotarile superioare, pentru colectivul  profesionist, experimentat si bine pregatit, dar si pentru prestatia medicala de neegalat. Investigatiile de imagistica medicala sunt sunt precise, iar diagnosticul stabilit de doctori este corect, acestia furnizand si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, care nu este corect organizat.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei institutii medicale private specializate in investigatii de tip computer tomograf in Constanta, clinicile prezentate mai sus iti vor fi de folos. Nu numai ca in cadrul lor isi desfasoara activitatea un personal experimentat, bine pregatit si profesionist, dar fiecare unitate medicala in parte este echipata cu aparaturi de ultima generatie, pentru ca rezultatele obtinute sa fie precise. Citeste descrierile de mai sus si tine cont atat de punctele pro, cat si de cele contra atunci cand alegi clinica la care iti vei efectua examinarea imagistica.