Meniu

CT Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti din judetul Hunedoara si trebuie sa efectuezi o investigatie computer tomograf in Deva, ai la dispozitie o singura unitate medicala unde se ofera acces la acest tip de examinari ce utilizeaza raze X si tehnologia computerizata. In acest articol vei afla informatii utile despre procedura, costuri si care sunt parerile pacientilor despre calitatea serviciilor.

Tomografia computerizata este una dintre cele mai importante proceduri medicale imagistice de diagnostic si monitorizare, pentru ca poate detecta o varietate de probleme si afectiuni: leziuni, boli cronice, infectii, tumori. Este recomandata in diverse specialitati medicale, de la neurologie si cardiologie, la oncologie. In continuare vei afla unde poti efectua un CT in Deva si ce pret trebuie sa platesti pentru o scanare.

Cat costa o investigatie computer tomograf in Deva?

Mai jos poti vedea care este intervalul de pret pentru un computer tomograf realizat in Deva, insa este important de precizat ca investigatiile se pot deconta, prin intermediul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Hunedoara. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
230-575 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 230-575 Ron
  • Preturi mici pentru investigatiile CT
  • Contract cu CAS
  • Diverse investigatii de radiologie si imagistica medicala
  • Medici cu experienta
  • Timp de asteptare exagerat de mare
  • Parcare insuficienta
  • Comunicare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un computer tomograf in Deva?

O examinare computer tomograf in Deva se poate realiza la o unitate medicala de stat. In continuare vei afla mai multe detalii legate de acest subiect. 

Spitalul Judetean de Urgenta Deva

La Spitalul Judetean de Urgenta Deva se poate face computer tomograf, pe baza de bilet de trimitere, unitatea medicala fiind dotata cu un sistem CT modern, achizitionat de curand. Echipa este alcatuita, in acest departament, din opt medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala, care, pe langa tomografii computerizate mai efectueaza si: radiografii, ecografii, RMN. Investigatiile CT in Deva vizeaza numeroase zone ale corpului: craniu, buco-maxilo-facial, regiune cervicala, abdomen, pelvis, coloana vertebrala, membre, sinusuri, mastoida, ureche interna, uro CT, angiografie. Investigatiile sunt decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

Tarifele investigatiilor CT in Deva au un pret care variaza in functie de zona examinata. Astfel, poti efectua la Spitalul Judetean de Urgenta un CT la un pret intre 230 si 575 de lei.

Ca in cazul majoritatii institutiilor medicale publice, si spitalul judetean din Deva starneste controverse pe internet in ceea ce priveste calitatea serviciilor. In timp ce unii pacienti au apreciat in mod deosebit profesionalismul medicilor, personalul atent si amabil si curatenia din locatie, altii au punctat cateva aspecte care au avut un impact negativ asupra lor: timpi de asteptare exagerat de mari, aspectul dezolant al cladirii, locuri de parcare insuficiente, lipsa de empatie, amabilitate si comunicare in cazul personalului auxiliar si al unora dintre medici.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a efectua o examinare cu un computer tomograf in Deva, te poti programa la Spitalul Judetean de Urgenta. Aici sunt numerosi medici specializati in radiologie si imagistica medicala care interpreteaza rezultatele, fiecare dintre ei fiind bine pregatiti si cu experienta in domeniu.

Fiind insa un spital de stat, te poti confrunta cu aglomeratie si timp foarte mari de asteptare, atat la efectuarea unui tomograf in Deva, cat si pentru alte investigatii, proceduri sau consultatii. Inarmeaza-te, asadar, cu rabdare inainte de a merge la spital.