Meniu

CT Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care trebuie sa isi faca programare la Computer Tomograf in Ploiesti pot afla din acest articol care sunt cele mai bune clinici din apropierea lor si cat trebuie sa plateasca pentru investigatie. 

Tomografia computerizata este o investigatie imagistica neinvaziva, care foloseste radiatii. Prin folosirea razelor X, se produc imagini detaliate cu organele interne, vasele de sange si structurile osoase. CT este o metoda prin care pot fi depistate numeroase afectiuni, de la mase tumorale, pana la afectiuni ale sistemului urinar. Pentru CT in Ploiesti trebuie sa identifici o clinica unde este disponibila aceasta investigatie si unde raportul calitate-pret corespunde asteptarilor.

Unde poti face investigatii de tip Computer Tomograf in Ploiesti?

Cei care locuiesc in Ploiesti trebuie sa stie ca in acest oras exista cateva clinici medicale moderne, in cadrul carora se fac si investigatii de tip Computer Tomograf. Daca te numeri printre ei, poti sa vezi in tabelul de mai jos care sunt aceste clinici si intervalul de pret pentru un examen CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Gral Medical
Clinica-Verificata
350-1.750 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.750 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Rabdare si empatie
  • Explicatii detaliate
  • Curatenie
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Computer Tomograf in Ploiesti: clinici si centre medicale de top

Daca ti s-a recomandat o examinare Computer Tomograf (CT) si stai in Ploiesti, pasul urmator este sa alegi o clinica medicala care se aliniaza exigentelor tale. Criteriile pe care trebuie sa le urmaresti sunt performanta aparaturii, experienta si atitudinea medicilor, dar si feedback-ul venit din partea altor pacienti.

Toate aceste aspecte au fost surprinse in clasamentul de mai jos, care iti prezinta cele mai apreciate clinici la capitolul Computer Tomograf in Ploiesti: 

Gral Medical

Pentru Computer Tomograf, pacientii din Ploiesti pot sa aleaga serviciile Gral Medical, unde sunt disponibile investigatii radiologice moderne. In cadrul centrului medical din acest oras, se folosesc tehnologii performante si se pune accent pe precizia in diagnotic. Gral Medical face parte din grupul cu acelasi nume, a carui retea de centre medicale este prezenta in mai multe localitati din Romania si reuneste un colectiv de peste 1.200 de medici si asistente. In componenta acestei retele intra 5 spitale oncologice, 17 laboratoare, 16 clinici si 38 de centre regionale de recoltare. 

La Gral Medical in Ploiesti, un CT costa intre 350 si 1.750 lei. 

Multe persoane au declarat ca au avut o experienta pozitiva la Gral Medical, unde au intalnit medici profesionisti si empatici, care le-au fost alaturi. Personalul este intelegator, rabdator, amabil si comunicativ, oferind explicatii detaliate. De asemenea, clinica este eleganta si curata. Cu toate acestea, cativa pacienti spun ca personalul de la receptie nu ofera suficiente informatii si ca rezultatele unor investigatii se primesc greu. Exista si pacienti care considera ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Gral Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Datorita numarului mare de pacienti multumiti si al experientei echipei medicale, aceste clinici din Ploiesti pot fi considerate cele mai bune pentru efectuarea examinarii Computer Tomograf. Pacientii care le aleg pot beneficia de investigatii moderne si de precizie in diagnostic.