Meniu

CT Pulmonar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi un CT pulmonar in Iasi, pentru a verifica starea de sanatate a plamanilor, atunci cel mai probabil esti in cautarea celei mai bune clinici la care poti apela. Pentru a-ti simplifica misiunea, in cele ce urmeaza vei descoperi un top cinci al celor mai frecventate si apreciate cabinete medicale din orasul tau, unde vei beneficia de investigatii precise, dar si de un tratament eficient. 

In Iasi ai ocazia sa gasesti o multime de institutii medicale private, care se afla si in parteneriat cu CAS, ceea ce inseamna ca poti beneficia de o investigatie gratuita, facuta ca la carte. Printr-un CT pulmonar, medicul poate sa identifice o serie de afectiuni ca: tumorile benigne sau maligne, tuberculoza, pneumonie, fibroza chistica, afectiuni pulmonare cronice sau interstitiale, anomalii. Prezinta-te cat mai curand la cabinetul medicului specialist pentru a depista la timp patologia de care suferi, dar si pentru a o trata cat mai eficient. 

Ce pret are un CT pulmonar in Iasi?

Examinarea CT pulmonar in Iasi poate sa fie efectuata atat contra cost, cat si gratuit, in cadrul clinicilor care se afla in parteneriat cu o agentie de asigurari de sanatate. In cazul in care nu esti asigurat sau nu ai prins loc liber la aceasta investigatie, afla care sunt preturile aplicate de regula in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT Pulmonar
Rating
Website
Arhimed
Clinica-Verificata
400-600 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 400-600 Ron
 • Echipamente ultraperformante
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Servicii medicale calitative
 • Investigatii precise
 • Personalul de la receptie
Neolife
450-755 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 450-755 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Contactarea dificila a personalului de la receptie
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Elytis Hospital
450 Ron
 • Pret CT pulmonar 450 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Preturi accesibile
 • Consultatii si investigatii precise
 • Personal insuficient la receptie
Spitalul Providenta
350-700 Ron
 • Pretul pentru CT pulmonar variaza intre 350-700 Ron
 • Conditii impecabile
 • Investigatii CT ireprosabile
 • Echipa medicala profesionista
 • Dotari superioare
 • Personalul de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in CT pulmonar in Iasi

Alegerea clinicii potrivite in care sa se efectueze un CT pulmonar in Iasi la standarde superioare poate fi dificil, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai populare institutii medicale din orasul tau, care sa fie specializate in imagistica medicala si radiologie. Citeste mai departe si descopera care sunt dotarile lor, dar si care este impresia celorlalti pacienti:

1. Arhimed

Arhimed este o clinica din Iasi in cadrul careia se promoveaza efectuarea constanta a unui CT pulmonar, pentru ca este singura metoda de screening sigura care poate identifica precoce cancerul de plamani. Aparatura utilizata este de ultima generatie, reusind sa capteze intr-un timp scurt chiar si cele mai insesizabile anomalii. Impreuna cu experienta vasta a cadrelor medicale, care reusesc sa stabileasca un diagnostic corect, pacientul are toate sansele sa se bucure de un tratament eficient, care sa il ajute sa se vindece. Echipa medicala este formata din medici primari si specialisti, cu o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala 

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 400 lei si cu substanta de contrast administrata intravenos este de 600 lei.

Una dintre cel mai bine cotate clinici din Iasi, Arhimed, a castigat simpatia pacientilor. Serviciile medicale pe care le desfasoara sunt de o calitate superioara, aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar echipa medicala are o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala. Cu toate acestea, ar mai putea exista imbunatatiri la programarea telefonica si la comportamentul personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Arhimed
Vezi Pareri

2. Neolife

Neolife este o clinica localizata in Iasi, unde pacientii apeleaza de regula pentru efectuarea investigatiilor imagistice medicale, printre care se numara si CT-ul pulmonar. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, reusind sa capteze imagini clare ale zonei investigate. Aparatul din cadrul clinicii Neolife este de ultima generatie si reuseste sa identifice patologii severe chiar si atunci cand se afla in stadiul incipient. Din fericire, examinarile CT pot fi decontate prin CAS Iasi, datorita faptului ca institutia medicala se afla in parteneriat cu agentia de asigurari medicale. Echipa medicala este alcatuita din asistente si doctori experimentati, care au capatat maturitatea profesionala prin diverse cursuri de formare, dar si prin activitatea desfasurata in alte institutii medicale de-a lungul timpului. 

Pretul pentru un CT pulmonar nativ este de 450 lei, iar pentru investigatia realizata cu substanta de contrast, pretul este de 755 lei.

Clinica a primit o multime de aprecieri, datorita prestatiei ireprosabile, dar si datorita echipamentelor performante utilizate. Echipa de medici da dovada de profesionalism, amabilitate si pricepe in lucrul cu pacientii, reusind sa identifice un diagnostic corect. Din pacate, personalul de la receptie este greu de contactat din cauza suprasolicitarilor, iar programarile nu sunt intotdeauna respectate.

3. Elytis Hospital

Elytis Hospital este un spital privat din Iasi in cadrul caruia se desfasoara si servicii de screening pentru depistarea timpurie a cancerului, printre care se numara si efectuarea unui CT pulmonar la standarde superioare. Consultatiile efectuate de echipa medicala cu o buna pregatire sunt insotite si de investigatii imagistice, prin care medicii pot identifica in mod concret care este afectiunea de care pacientul sufera, dar si cat de severa este. In functie de rezultatele obtinute in urma investigatiei, doctorii de specialitate pot stabili si tratamentele care ar putea avea un efect benefic pentru problema pacientului. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, tocmai pentru ca examinarea sa fie cat mai precisa. 

Tariful aplicat pentru un CT pulmonar nativ este de 450 lei.

Consultatiile si investigatiile realizate la Elytis Hospital sunt de inalta calitate, datorita actului medical ireprosabil al asistentelor si doctorilor, dar si datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarea spitalului. De asemenea, preturile aplicate sunt accesibile. Cu toate acestea, au existat cateva sugestii de marire a echipei personalului de la receptie, din cauza faptului ca ii este dificil sa faca fata solicitarilor multiple.

4. Spitalul Providenta

Providenta este un centru medical in cadrul caruia se afla un spital si o policlinica, in care pacientul poate opta pentru efectuarea unui CT pulmonar in Iasi la o calitate superioara. Are o activitate de peste 25 de ani in slujba sanatatii si prioritizeaza relatia dintre medic si pacient. Spitalul privat este multidisciplinar si este dotat cu o capacitate de 102 paturi, doua sali de operatie, o unitate de terapie intensiva si de anestezie si saloane care sunt amenajate in mod corespunzator. Din fericire, institutia medicala are contract incheiat cu Casa Judeteana a Asigurarilor de Sanatate (CJAS) in Iasi. Spitalul este dotat si cu aparaturi de inalta performanta, printre care se numara si Computerul Tomograf Siemens Somatom go. Top, care a fost achizitionat de Spitalul Providenta, si care foloseste o tehnologie avansata. Investigatiile CT pot fi realizate si gratuit, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Pretul pentru un CT la torace nativ incepe de la 350 lei si poate ajunge la 700 lei cu substanta de contrast.

Spitalul Providenta este o unitate medicala privata apreciata, datorita serviciilor ireprosabile prestate de cadrele medicale cu experienta, dar si datorita aparaturii de ultima generatie care se afla in dotarea centrului medical. Conditiile sunt impecabile, iar mediul este primitor. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite aspecte neplacute, cum ar fi comportamentul nepotrivit al personalului de la receptie sau nerespectarea programarilor.

Concluzii

Pentru efectuarea unui CT pulmonar in Iasi la standarde superioare, este necesar sa gasesti o institutie medicala privata de renume, in cadrul careia sa efectuezi investigatii precise. Din fericire, lista cu cele cinci clinici si spitale private amintite anterior iti poate fi de ajutor in gasirea locului potrivit in care sa efectuezi o examinare CT. Discuta cu medicul specialist si afla care este problema de care suferi, dar si cum poti sa o tratezi in mod corespunzator.