Meniu

CT Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu afectiuni medicale care necesita o monitorizare riguroasa si vrei sa efectuezi o investigatie imagistica prin computerul tomograf in Satu Mare? Atunci s-ar putea sa te intereseze continutul articolului, in care sunt mentionate doua institutii medicale private specializate in imagistica medicala si radiologie. Examinarea CT este o metoda eficienta de diagnosticare, folosita mai ales in cazul pacientilor care se confrunta cu patologii oncologice, pentru monitorizarea lor, dar si pentru depistarea timpurie a acestora.

Satu Mare este un oras in cadrul caruia se gasesc unitati medicale dotate cu aparaturi de tomografie, ceea ce inseamna ca nu esti nevoit sa iti parasesti orasul pentru a efectua aceasta investigatie. Asculta de sfatul medicului specialist si nu neglija investigatiile tomografice pe care trebuie sa le realizezi la un anumit interval de timp, mai ales daca esti predispus din punct de vedere genetic la cancer.

Unde sa efectuezi o investigatie prin computer tomograf in Satu Mare?

Investigatiile prin computerul tomograf in Satu Mare sunt recomandate, de regula, pentru pacientii care sunt suspecti de cancer sau pentru cei care se confrunta cu afectiuni dificil de depistat prin metodele clasice de examinare. Mai jos in tabel iti prezentam atat clinicile medicale puternic apreciate din orasul tau, cat si preturile pe care le practica in realizarea investigatiilor CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Star Medica
Clinica-Verificata
350-950 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 350-950 Ron
  • Investigatii precise
  • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
  • Atmosfera prietenoasa si placuta
  • Echipa medicala profesionista
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care detin un computer tomograf in Satu Mare

Pentru ca vrem sa iti simplificam considerabil munca de documentare, in cele ce urmeaza ti-am pregatit doua institutii medicale din Satu Mare care detin un computer tomograf pentru realizarea examinarilor imagistice cu raze X. Iata ce ar trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale:

Star Medica

Star Medica este o institutie medicala localizata in Satu Mare, care detine un computer tomograf de ultima generatie. Prin intermediul sau, cadrele medicale pot efectua investigatii precise, obtinand rezultate concludente intr-un timp scurt. Datorita faptului ca aparatul tomograf este modern, acesta nu permite emanarea unei doze prea mari de radiatii, spre deosebire de aparaturile conventionale. Echipa medicala este formata din asistente si medici experti, care au urmat stagii si cursuri de formare de-a lungul timpului. Pe langa stabilirea diagnosticului in urma interpretarii rezultatelor tomografului, medicii pot realiza si un plan de tratament, care sa fie personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Pretul pentru o investigatie CT in Satu Mare la Star Medica incepe de la 350 lei si poate ajunge la 950 lei in functie de zonele investigate.

Clinica Star Medica este apreciata pentru calitatea serviciilor medicale, dar si pentru dotarile sale superioare. Aparaturile folosite la departamentul de radiologie si imagistica medicala sunt de ultima generatie, fiind eficiente in efectuarea unor investigatii precise si rapide. In plus, personalul medical asigura o atmosfera prietenoasa si placuta prin profesionalismul de care da dovada. Singurul minus al institutiei medicale este ca programarile nu sunt respectate cu strictete.

Vezi parerile pacientilor despre Star Medica
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tie ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi o investigatie la computerul tomograf in Satu Mare si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia, poti lua in considerare cele doua variante amintite anterior. In cadrul lor isi desfasoara activitatea un personal medical cu experienta si pricepere, institutiile private fiind echipate cu aparaturi de inalta performanta, eficiente in realizarea unor examinari precise.