Meniu

CT Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai sigure metode de diagnosticare este chiar computerul tomograf. In Severin, nu exista o paleta atat de larga de clinici spre care sa iti indrepti atentia pentru efectuarea acestei investigatii, insa cu siguranta nu trebuie sa iti parasesti orasul. Examinarea CT este recomandata atunci cand pacientul se confrunta cu afectiuni sau patologii dificil sau chiar imposibil de identificat prin metodele conventionale.

Daca locuiesti in Severin si iti este recomandat sa efectuezi o investigatie CT, parcurge in continuare acest articol si afla care este centrul medical de imagistica la care poti apela cu incredere. 

Unde poti efectua un computer tomograf in Severin?

Sfaturile medicului specialist nu trebuie sa fie ignorate sub nicio forma, mai ales atunci cand sugereaza efectuarea unui computer tomograf in Severin, prin care sa se identifice eventualele afectuni, patologii, tumori sau anomalii. Daca nu stii care este locul potrivit in care sa beneficiezi de un ajutor medical de specialitate, afla care este centrul medical pe care ti-l recomandam, dar si care sunt preturile practicate in cadrul sau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Omega Scan
Clinica-Verificata
150-500 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 150-500 Ron
  • Echipamente de ultima generatie
  • Echipa medicala profesionista si implicata
  • Preturi accesibile
  • Programarile nu sunt respectate cu strictete
  • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care pot efectua un computer tomograf in Severin

In cele ce urmeaza ti-am pregatit o descriere a cabinetului specializat in investigatia prin computer tomograf in Severin, dar si impresiile pacientilor care au luat in considerare aceasta institutie medicala. Iata ce ar trebui sa stii:

Omega Scan

Omega Scan este un centru medical din Severin, in cadrul caruia se pot efectua examinari cu ajutorul computerului tomograf cu o precizie ridicata. Principalul scop al aceste institutii medicale este sa ii ofere pacientului un loc sigur in care sa aiba parte de ingrijiri medicale ireprosabile, dar si de un diagnostic precis. Metodele folosite in diagnosticarea pacientilor la Omega Scan, pe langa computerul tomograf, sunt: rezonanta magnetica nucleara, investigatii ecografice si senologie imagistica. Clinica a fost dotata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi prin intermediul carora investigatiile realizate sunt precise, iar diagnosticul corect. Din cadrul echipei medicala de exceptie fac parte urmatorii: dr. Silvia Emanuela Lupasc, medic primar in radiologie si imagistica medicala si dr. Cristina Sandu, medic primar in radiologie si imagistica medicala.

Pretul pentru o investigatie CT in Severin la Omega Scan incepe de la 150 lei (la coloana vertebrala nativ pe segment) si poate ajunge la 500 lei (CT regiune toracica nativ si cu substanta de contrast).

Centrul medical Omega Scan este apreciat, datorita faptului ca echipa medicala este implicata, profesionista si orientata catre cele mai eficiente solutii. De asemenea, clinica este dotata si cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, intre care se remarca si prezenta computerului tomograf ultraperformant. In plus, mediul este curat si primitor. Pe de alta parte, exista nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, iar programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Omega Scan
Vezi Pareri

Concluzii

Ti s-a recomandat sa efectuezi o investigatie prin computerul tomograf in Severin si nu stii care clinica este cea potrivita? Atunci asigura-te ca citesti cu atentie articolul de mai sus pe care ti l-am pregatit, in care vei descoperi care este locul pe care ti-l recomandam pentru efectuarea unei investigatii precise.