Meniu

CT Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea realizata cu ajutorul computerului tomograf in Sibiu este o modalitate eficienta si sigura prin care medicul specialist poate stabili un diagnostic corect. Aparatul CT a inceput sa fie introdus in dotarile cat mai multor clinici din cat mai multe orase din tara, datorita faptului ca investigatiile tomografice reusesc sa surprinda afectiuni sau anomalii greu de depistat in mod normal, prin efectuarea unor investigatii conventionale. 

Daca locuiesti in Sibiu si medicul specialist iti recomanda sa efectuezi aceasta examinare, probabil te gandesti ca ai optiuni restranse. Tocmai de aceea vrem sa te ajutam sa gasesti un centru de imagistica potrivit, unde sa poti efectua aceasta investigatie la standarde superioare. Personalul medical are un rol semnificativ in realizarea unui CT de succes, pentru ca acesta trebuie sa fie competent in interpretarea corecta a rezultatelor primite, pentru a stabili un diagnostic precis. Parcurge articolul de mai jos si afla care institutii medicale iti pot asigura un CT de calitate.

Cat costa o investigatie prin computer tomograf in Sibiu?

Clinicile din Sibiu care au investit intr-un computer tomograf de calitate stabilesc, de regula, un interval asemanator de preturi. Cu toate acestea, tarifele aplicate se pot diferentia in functie de performanta aparaturii, de doza de radiatii emanata sau de claritatea imaginilor. In tabelul de mai jos ti-am pregatit preturile practicate in orasul tau pentru o investigatie CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
280-1.100 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 280-1.100 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal medical de exceptie
 • Centru medical primitor si placut
 • Curatenie
 • Programarile sunt respectate
Medlife
2
250-1.200 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 250-1.200 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au computer tomograf in Sibiu

Ti s-a recomandat sa efectuezi o investigatie CT in Sibiu si nu stii care clinica este dotata in mod corespunzator? In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu doua clinici din orasul tau care au in dotari aparaturi performante si moderne. Citeste mai departe si afla care este impresia celorlalti pacienti in privinta lor, dar si cat de apreciate sunt:

1. Medima

Medima este un centru medical de diagnostic imagistic renumit in Sibiu, pentru efectuarea unor investigatii prin computer tomograf de calitate. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, imaginile obtinute sunt clare si usor de interpretat, iar nivelul emanat de radiatii este scazut in comparatie cu alte aparate conventionale. Un rol puternic in stabilirea diagnosticului corect il are si echipa medicala, care este formata din urmatorii medici primari in radiologie si imagistica medicala cu specializarea in CT si RMN: conf. dr. Adrian Santa, dr. Ileana Pravariu, dr. Mariana Sandu, dr. Irina Manea, dr. Liviu Hitu (medic specialist de medicina nucleara). Pe langa stabilirea unui diagnostic corect, cadrele medicale au si posibilitarea de a stabili un plan de tratament care sa fie eficient pentru fiecare pacient in parte.

Pentru un CT in Sibiu, pretul clinicii Medima porneste de la 280 lei si poate ajunge la 1.100 lei in functie de zonele investigate.

Principalele aspecte care au fost apreciate in legatura cu centrul medical de diagnostic Medima sunt: profesionalismul, atentia la detalii, implicarea si atitudinea pozitiva a personalului medical, aparaturile de ultima generatie, atmosfera placuta si ambientul linistit si curatenia ireprosabila. Programarile sunt respectate, iar personalul de la receptie se arata interesat de rezolvarea oricaror probleme.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Medlife Polisano

Medlife Polisano este o clinica multidisciplinara din Sibiu specializata si in efectuarea investigatiilor imagistice prin computer tomograf la standarde inalte. Datorita utilizarii unui aparat CT de ultima generatie, pacientii pot beneficia de o reconstructie 3D a organelor interne a articulatiilor, sistemului vascular, dar si a coloanei vertebrale. Din cadrul echipei medicale de la departamentul de radiologie si imagistica medicala fac parte: dr. Dina Stefana Dobra, dr. Alina Diana Marcu, dr. Sandu Mariana si dr. Diana Ioana Zamfir, medici cu o experienta vasta. Pe langa identificarea afectiunii de care pacientul sufera, cadrele medicale pot oferi si indrumari sau planuri eficiente de tratamente. 

Pretul pentru o investigatie prin computer tomograf incepe de la 250 lei si poate ajunge la 1.200 lei, in functie de zona examinata.

Clinica este puternic apreciata in randul pacientilor. Serviciile sunt ireprosabile, medicii si asistentele isi desfasoara activitatea cu implicare, profesionalism, atentie si pasiune, iar echipamentele utilizate sunt la standarde superioare. Din pacate, s-au remarcat anumite nemultumiri cu privire la lipsa de organizare, dar si la neglijarea orei programarilor, 

Concluzii 

Vrei sa efectuezi o investigatie imagistica prin intermediul computerului tomograf in Sibiu? Atunci poti lua in considerare centrele medicale amintite anterior in articol care sunt dotate in mod corespunzator cu aparaturile necesare si in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa medicala de exceptie.