Meniu

CT Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la Computer Tomograf in Slatina? Continua sa citesti articolul pentru a vede care sunt clinicile si centrele medicale unde raportul calitate-pret este avantajos si despre care numerosi pacienti au declarat ca asigura servicii foarte bune. 

Tomografia computerizata este o procedura medicala de diagnostic nedureroasa si neinvaziva, in efectuarea careia se folosesc raze X. Prin scanarea organelor interne si a stucturilor organismului, aparatul CT produce imagini detaliate si depisteaza cu precizie anomaliile. Accidentul vascular cerebral, pneumonia si unele tipuri de cancer sunt doar cateva boli ce pot fi vazute la CT. Mai multe clinici fac CT in Slatina, o examinare ce se efectueaza numai la solicitarea medicului specialist. 

Care este intervalul de pret pentru un examen Computer Tomograf in Slatina?

Locuitorii orasului Slatina care intentioneaza sa isi faca programare la Computer Tomograf sunt interesati, printre altele, de pretul investigatiei. Pentru a lua o decizie informata si pentru a cunoaste costurile implicate de un examen CT, poti consulta urmatorul tabel. Acesta sintetizeaza cateva informatii cheie, mai precis numele clinicilor de top si intervalul de preturi pentru tomografia computerizata: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Eligon
Clinica-Verificata
350-1.000 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.000 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism si amabilitate
  • Explicatii detaliate pentru pacient
  • Aparatura moderna
  • Comunicarea cu personalul de la receptie nu este intotdeauna eficienta
  • Sistemul de programari lasa de dorit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici pe care sa le alegi pentru Computer Tomograf in Slatina

O cautare pe Google nu este intotdeauna suficienta, mai ales daca vrei sa alegi una dintre cele mai bune clinici din Slatina pentru Computer Tomograf, care este o investigatie importanta in depistarea unui spectru larg de afectiuni.

Pentru a iti fi mai usor sa faci o alegere, iata cateva informatii utile despre clinicile considerate de top: 

Eligon

Centrul Eligon este unitatea medicala pe care o aleg cei mai multi pacienti din Slatina cand vine vorba despre Computer Tomograf. Acest centru a fost deschis in anul 2012 si este specializat in investigatiile imagistice de tip CT. De-a lungul anilor de activitate, centrul Eligon si-a extins activitatea in alte localitati si inclusiv in Capitala. In toate punctele de lucru, acest grup medical asigura pacientilor acces la servicii de diagnostic de calitate superioara. Pentru scanarea CT, se foloseste aparatura de la General Electric, un furnizor de top in acest domeniu. 

Pretul unei scanari CT este cuprins in intervalul 350-1.000 lei. 

Multe persoane care au ales centrul Eligon spun ca au avut o experienta buna, oferind recenzii pozitive in mediul online. Profesionalismul, amabilitatea si comunicarea eficienta sunt cateva dintre calitatile personalului. Medicii sunt bine pregatiti si ofera pacientilor toate informatiile necesare. Centrul este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie. Cateva persoane spun ca sistemul de programari este defectuos si ca uneori exista o lipsa de comunicare intre pacient si personalul de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Eligon
Vezi Pareri

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a solicitat sa faci o investigatie Computer Tomograf pentru identificarea cu precizie a unei afectiuni sau monitorizarea acesteia, poti alege una dintre cele doua clinici din Slatina prezentate anterior. Acestea au in dotare aparatura performanta, iar raportul calitate-pret este unul avantajos.