Meniu

CT Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de varsta, un computer tomograf in Suceava poate fi recomandat de un medic specialist in mai multe specialitati medicale, printre care: neurologie, cardiologie sau oncologie. Investigatia CT ofera informatii detaliate despre structurile anatomice interne din corp, folosind raze X pentru obtinerea imaginilor detaliate ale: oaselor, organelor, tesuturilor moi sau vaselor de sange. 

In continuare, ti-am pregatit informatii utile despre investigatia CT in Suceava, de la clinicile care o efectueaza, preturi si echipamente, la parerile pacientilor.

Cat costa o investigatie de tip computer tomograf in Suceava?

O scanare realizata cu un computer tomograf in municipiul Suceava poate avea urmatoarele tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Dorna Medical
Clinica-Verificata
150-600 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 150-600 Ron
 • Computer tomograf performant
 • Numeroase investigatii radiologice si imagistice
 • Contract cu CAS
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Personal insuficient
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Bethesda
150-450 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 150-450 Ron
 • Investigatii CT si RMN
 • Tomograf performant
 • Investigatii decontate prin CAS
 • Diagnostic stabilit de medici din Iasi si Bucuresti, la investigatiile CT si RMN
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile, iar timpii de asteptare pot fi foarte mari
 • Probleme de comunicare la receptie
 • De multe ori nu se raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa la un computer tomograf in Suceava?

Pentru a beneficia de o examinare cu un computer tomograf in orasul Suceava, poti lua in calcul urmatoarele doua centre medicale de referinta.

1. Dorna Medical

Dorna Medical, o retea de laboratoare medicale, policlinici si centre de imagistica este prezenta si in Suceava, acolo unde poti beneficia de serviciile unui computer tomograf performant. Investigatiile CT care se efectueaza sunt diverse, pentru toate necesitatile pacientilor (cranio cerebral, sinusuri, orbita, ureche interna, regiune cervicala, torace, abdomen, abdomino-pelvin, pelvis, bronhoscopie virtuala, bazin osos, coloana vertebrala, angiografii, uro-CT).  Pe langa examinarile computer tomograf, in centrul de imagistica Dorna Medical din Suceava se mai pun la dispozitie si investigatii IRM, radiografii, mamografii conventionale sau cu tomosinteza. Serviciile pot fi atat contra-cost, cat si decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

O investigatie CT are un pret cuprins intre 150 si 600 de lei.

Consultatii amanuntite, rezultate primite rapid, personalul amabil si curatenia exemplara sunt lucruri pe care oamenii le-au remarcat in aceasta locatie si le-au apreciat.  Faptul ca se realizeaza aici diverse investigatii imagistice si ca sunt puse la dispozitie numeroase specialitati medicale este de asemenea placut de suceveni. Sunt insa mentionate si cateva aspecte mai putin placute: nu se raspunde la telefonul clinicii, personal insuficient, transmiterea analizelor s-a facut cu intarziere, in unele cazuri.

Vezi parerile pacientilor despre Dorna Medical
Vezi Pareri

2. Bethesda

In Centrul Imagistic Bethesda din Suceava, oferta de servicii include atat investigatii computer tomograf, cat si prin rezonanta magnetica. Policlinica privata Bethesda a fost prima clinica din judet ce a fost dotata cu computer tomograf, iar in acest moment centrul dispune de un tomograf performant, dar si de alta aparate necesare pentru investigatii imagistice actuale: mamograf, osteodensitometru, un aparat Roentgen si un aparat de rezonanta magnetica. Investigatiile CT sunt decontate de CAS, dar pot fi realizate si examinari cu plata. Specialisti din Iasi si Bucuresti pot fi consultati online pentru stabilirea unui diagnostic, avand in vedere ca atat CT-ul cat si RMN-ul sunt conectate la centre medicale importante din aceste orase.  

Preturile investigatiilor computer tomograf sunt cuprinse intre 150 si 450 de lei.

Serviciile de imagistica oferite de policlinica Bethesda sunt apreciate, in general, de pacientii din Suceava. Ei spun ca rezultatele sunt transmise cu rapiditate si ca personalul medical care le interpreteaza este foarte bine pregatit. In plus, oamenii au mai remarcat ca aici sunt tratati cu atentie, ca peste tot este curat si ca intreg personalul este bine instruit. Au fost remarcate insa si cateva parti negative, precum timpi mari de asteptare, pentru ca nu se respecta programarile, sau ca nu se raspunde la telefon.

Concluziile noastre

Optiunile in materie de computer tomograf, in Suceava, nu sunt foarte numeroase, dar cele disponibile se pot ridica la nivelul exigentelor. 

CT-ul este utilizat in numeroase specialitati medicale: oncologie, traumatologie, cardiologie, neurologie, gastroenterologie pentru a diagnostica. Investigatia cu un tomograf in Suceava mai este recomandata si pentru planificarea interventiilor chirurgicale sau pentru ghidarea procedurilor invazive. In clinicile pe care ti le-am prezentat se realizeaza scanari CT pentru diverse zone ale corpului, cu sau fara substanta de contrast.