Meniu

CT Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te numeri printre pacientii care vor sa se programeze la Computer Tomograf in Timisoara? Din acest articol vei afla care sunt cele mai bune optiuni la capitolul clinicilor si centrelor specializate in imagistica medicala si care este intervalul de preturi pentru tomografia computerizata. 

O astfel de examinare poate fi necesara pentru ca medicul sa poata examina in detaliu structura osoasa, organele interne si vasele sangvine. CT foloseste o doza mica de radiatii X si contribuie la confirmarea unei suspiciuni de diagnostic pentru un spectru larg de afectiuni si permite studierea atenta a formatiunilor tumorale. Citeste in continuare pentru a afla detalii privitoare la CT in Timisoara, pretul fiind unul dintre aspectele despre care vom discuta mai jos. 

Interval de pret pentru Computer Tomograf in Timisoara

Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa stii care sunt cele mai bune centre de imagistica unde se fac investigatii de tip Computer Tomograf, precum si tariful pentru aceasta procedura, poti afla detaliile care te intereseaza din tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
450-1.200 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 450-1.200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Medici empatici si atenti la detalii
 • Explicatii detaliate privind procedura
 • Aparatura de ultima generatie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Selfmed
350-1.300 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-1.300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Diversitate de servicii
 • Profesionalism
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
OncoHelp
300-1.400 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-1.400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, amabili si dedicati
 • Dotari de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici pentru Computer Tomograf in Timisoara

Cand alegi o clinica pentru efectuarea unei scanari Computer Tomograf din orasul Timisoara exista cateva aspecte de care sa tii cont: experienta echipei medicale, performanta aparaturii folosite si corectitudinea raportului calitate-pret. Iata clinicile care bifeaza toate aceste cerinte:

1. Neuromed

Persoanele care locuiesc in Timisoara si carora li s-a recomandat sa faca examinare de tip Computer Tomograf trebuie sa ia in considerare serviciile clinicii Neuromed. Specializata in imagistica medicala, aceasta mizeaza pe excelenta inca din momentul infiintari, mai precis din anul 1999. Pe parcursul anilor de activitate, aparatura folosita in cadrul clinicii a fost inlocuita periodic, astfel incat tehnologia utilizata sa se alinieze la ultimele inovatii din domeniu. Aici se fac atat tomografii computerizate, cat si RMN. 

Pentru un CT la Neuromed, vei plati intre 450 si 1.200 lei. 

Pacientii spun ca serviciile sunt de inalta calitate si se declara placut impresionati. Cadrele medicale ofera explicatii cu privire la fiecare pas al procedurii si explica pe inteles termenii medicali, dand dovada de profesionalism, empatie si atentie la detalii. Curatenia este exemplara si se foloseste aparatura de ultima generatie. Exista si pareri negative, de la pacienti ce reclama atitudinea personalului de la receptie si mentioneaza ca programarile nu se respecta mereu.

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Selfmed

Policlinica Selfmed din Timisoara pune la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii medicale, printre care si Computer Tomograf. Obiectivul acestei unitati medicale este de a oferi servicii de calitate si un diagnostic corect. In componenta policlinicii se afla si un departament de radiologie imagistica, in cadrul caruia se foloseste aparatura performanta. De asemenea, se ofera servicii din sfera medicinei interne, medicinei muncii, medicinei de familie si dermatologiei. La Selfmed se pot face inclusiv analize de sange. 

La Policlinica Selfmed, intervalul pentru un CT este de 350-1.300 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile policlinicii Selfmed au fost multumiti de calitatea acestora. Ei apreciaza diversitatea de servicii si disponibilitatea unor metode moderne de diagnostic, asa cum este CT. Se foloseste aparatura performanta si clinica este curata, iar medicii sunt caracterizati de profesionalism.

3. OncoHelp

Centrul OncoHelp din Timisoara completeaza acest clasament, fiind o optiune avantajoasa pentru cei care trebuie sa se programeze la Computer Tomograf. Acesta a fost deschis in anul 2009 si patru ani mai tarziu s-a extins pentru a dispune de o suprafata mai mare si pentru a putea sa ofere mai multe tipuri de servicii pacientilor diagnosticati cu cancer. Una dintre specializarile introduse in lista de servicii la acel moment a fost si imagistica medicala. In anul 2011, a devenit spital universitar. 

Referitor la tarife, pentru un examen CT pacientii vor achita intre 300 si 1.400 lei. 

Mai multe persoane spun ca la spitalul OncoHelp au intalniti medici profesionsti, dedicati, amabili, empatici, organizati si rabdatori. Curatenia, atmosfera si dotarile din clinica sunt notate pozitiv. La polul opus, cateva persoane sunt de parere ca asistentele au un comportament neprofesionist si sustin ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Computerul Tomograf este o tehnica imagistica medicala care se efectueaza si in Timisoara, in cadrul unor clinici si centre apreciate pentru calitatea serviciilor. Echipamentul performant si experienta medicilor sunt definitorii in obtinerea unor imagini calitative, motiv pentru care este recomandat sa alegi o clinica ce indeplineste aceste criterii.