Meniu

CT Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care un medic specialist recomanda efectuarea unui computer tomograf in Vaslui, pacientul incepe sa se intrebe unde ar fi cel mai indicat sa beneficieze de respectivul serviciu. Acest articol vine in ajutorul tuturor celor care au o astfel de dilema, spunandu-le ca in acest oras este o unitate medicala privata, moderna si dotata la standarde moderne, la care se pot programa pentru o examinare CT cu plata sau decontata.

Un CT este o metoda preferata de medicii din numeroase specialitati medicale (cardiologie, neurologie, gastroenterologie etc.) pentru diagnosticarea sau monitorizarea diverselor afectiuni. Exista un tomograf in Vaslui care este performant si care ofera imagini cu o rezolutie foarte buna, in conditiile unor doze mici de iradiere.

Cat costa o examinare computer tomograf in Vaslui

O examinare computer tomograf in municipiul Vaslui se poate face atat gratuit, prin decontare pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist, cat si cu plata. Iata tariful pentru investigatiile contra-cost!

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Recumed
Clinica-Verificata
230-600 Ron
  • Pretul pentru CT variaza intre 230-600 Ron
  • 11 specialisti la departamentul de Radiologie si imagistica
  • Numeroase investigatii CT
  • Echipament CT ultramodern cu 128 de slice-uri
  • Serviciu de transport sanitar in regim privat
  • CT decontat sau contra-cost
  • Nu se respecta programarile
  • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de un serviciu de tip computer tomograf in Vaslui?

Poti realiza o investigatie computer tomograf intr-o clinica din Vaslui despre care vei afla mai multe informatii in continuare.

Recumed

Clinica Recumed din Vaslui este specializata in analize medicale si investigatii, printre care si computer tomograf, si dispune si de un spital paliativ. In cadrul compartimentului de radiologie si imagistica medicala, echipa de specialisti este numeroasa, cu 11 specialisti, dintre care 7 au competenta in tomografie computerizata. Investigatiile CT realizate aici sunt de diverse tipuri si pentru toate zonele corpului, spre beneficiul tuturor pacientilor: cerebral, sinusuri, gat, regiune toracica, abdomen, coloana vertebrala, pumn, cot, umar, articulatii sacro iliace si coxo femurale. De asemenea, se efectueaza si angiografie CT artere periferice sau pelvis si membre inferioare. Sistemul computer tomograf este unul performant cu 128 de slice-uri, ce ofera rezultate mai rapide si mai exacte fata de aparatura mai veche. Aparatul poate fi setat sa genereze imagini tridimensionale pentru orice pacient, indiferent de problemele de sanatate, varsta sau greutate.

Pretul unui CT variaza in functie de segment, intre 230 si 600 de lei, dar se pot efectua si gratuit, in baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Clinica Recumed primeste aprecieri de la pacienti pentru avantaje precum: medici implicati, care isi trateaza pacientii cu atentie si grija, echipamentele de ultima generatie, buna comunicare. In schimb, unii vasluieni atrag atentia ca programarile nu se respecta si ca timpii de asteptare pot fi foarte mari. 

Vezi parerile pacientilor despre Recumed
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a efectua o investigatie computer tomograf in Vaslui ai la dispozitie o clinica moderna si dotata cu un aparat ultramodern, cu 128 de slice-uri. Gratie acestui sistem performant si a medicilor cu experienta, vei avea garantia unui diagnostic corect si, in consecinta, a unui tratament eficient. In plus, scanarea se realizeaza intr-un timp scurt si cu doze scazute de iradiere, astfel ca este recomandata indiferent de varsta sau de problemele de sanatate ale pacientilor.