Meniu

Mamografie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice femeie ar trebui sa efectueze cel putin o mamografie, in Baia Mare fiind disponibil un mamograf laser CT ultramodern, cu ajutorul caruia se pot efectua examinari in miscare, si nu statice, cum se intampla in cazul mamografiei conventionale.

Cu ajutorul mamografiei, se pot obtine imagini detaliate ale tesutului mamar, depistandu-se chisturile si tumorile, astfel, aceasta metoda este foarte utila in diagnosticarea cancerului mamar, chiar daca formatiunile canceroase sunt de dimensiuni foarte mici si nu se simt la palpare. Afla in continuare unde te poti prezenta pentru o mamografie in municipiul Baia Mare si cat costa investigatia.

Cat costa sa faci o mamografie in Baia Mare

Pentru o mamografie in Baia Mare un pret ar fi acesta de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Euromedica
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Mamografie 300 Ron
  • Mamograf ultramodern laser CT
  • Medici cu experienta in radiologie si imagistica medicala
  • Conditii moderne
  • Numeroase specialitati medicale
  • Laborator de analize
  • Spitalizare si maternitate
  • In relatie contractuala cu CAS Maramures si cu asiguratorii privati
  • Sistemul de programari online nu este eficient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate efectua mamografie in Baia Mare

O mamografie in orasul Baia Mare se poate face la un spital privat modern, recunoscut in judet pentru serviciile de calitate.

Euromedica

Poti face o mamografie la Euromedica, daca esti din Baia Mare si vrei sa evaluezi starea de sanatate a sanilor. Euromedica Hospital asigura spitalizare, consultatii medicale si efectuarea analizelor in conditii moderne si sigure. Spitalul si-a inceput activitatea in anul 2006 si se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures, dar si cu sistemul privat de asigurari de sanatate. In cadrul unitatii se realizeaza si mamografie laser CT (CTLM), datorita unei investitii de amploare intr-un mamograf ultramodern, care a fost adus in 2012.  Daca in mamografia clasica se realizeaza doua imagini statice pentru un san, in acest caz este vorba despre o examinare dinamica. Mai exact, imaginea se poate roti si deplasa pentru aprecierea vascularizatiei. Mamografiile sunt efectuate de catre dr. Kazay Iudit, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Pretul unei mamografii CT laser la Euromedica este de 300 de lei.

Serviciile Euromedica sunt apreciate in Baia Mare si in intreg judetul Maramures. Unele persoane sunt de mai multi ani pacienti ai unitatii si se declara multumite de diverse aspecte: aparatura performanta, medicii cu experienta, conditiile foarte bune si personalul instruit astfel incat sa puna pacientii pe primul loc si sa-i faca sa se simta bine, indiferent de problema cu care vin la medic. Sunt si cateva nemultumiri la adresa unor doctori sau pentru faptul ca desi este pus la dispozitie un sistem online de programari, acesta nu functioneaza.

Vezi parerile pacientilor despre Euromedica
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa mergi la o mamografie in Baia Mare, iti recomandam sa te programezi la Euromedica Hospital. Aici a fost adus de cativa ani un mamograf performant laser CT care poate realiza examinari dinamice ale sanilor, reducandu-se si timpul pentru o investigatie, in comparatie cu mamografia clasica.

Mamografia este o metoda foarte importanta de screening pentru cancerul mamar, pentru ca poate sa detecteze formatiuni de dimensiuni mici, ce nu pot fi simtite la palpare.