Meniu

Mamografie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in situatia in care ai nevoie de o mamografie in Bistrita, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii utile in ceea ce priveste clinica la care te poti duce, suma la care trebuie sa te astepti si alte detalii despre modul in care se desfasoara investigatia. De asemenea, ai acces la relatarile pacientilor care au beneficiat deja de serviciu la clinica respectiva. 

Optiunile pe care le ai in Bistrita in ceea ce priveste mamografia sunt limitate, dar acest lucru nu trebuie sa te determine neaparat sa cauti solutia de care ai nevoie in alt oras. In schimb, te poti interesa cu privire la clinica din oras, pentru a vedea daca se ridica la nivelul asteptarilor tale, iar daca raspunsul este unul pozitiv, atunci te poti programa pentru o investigatie. 

Care este pretul unei mamografii in Bistrita?

Un aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere de la bun inceput este bugetul, intrucat pretul unui serviciu de imagistica, precum este mamografia in Bistrita, poate sa fie mai mare decat te-ai asteptat initial. Consulta tabelul urmator pentru a vedea suma de la care pornesc tarifele: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 250 Ron
  • Aparatura performanta
  • Medici specialisti
  • Ampla experienta
  • Gama variata de specializari
  • Colaborare CAS
  • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde iti poti face o mamografie in Bistrita?

Clinica de mai jos reprezinta optiunea pe care o ai in vederea mamografiei in Bistrita. Pe langa informatiile legate de istoricul clinicii, aparatura si preturi, iti punem la dispozitie si opinia generala a celor care au interactionat cu personalul medical de acolo, astfel incat decizia pe care o iei sa fie una pe care nu o vei regreta: 

Sanovil 

Persoanele care au nevoie de o mamografie in orasul Bistrita, au ca optiune Policlinica Noua Sanovil, in cadrul careia se efectueaza o gama variata de servicii medicale. Policlinica iese in evidenta prin aparatura pe care o are in dotare, intrucat permite o explorare precisa si o detectare rapida a formatiunilor tumorale. Spre deosebire de o investigatie clasica, mamografia digitala ofera imagini de o calitate mult mai buna, iar doza de iradiere este una minima. De acest serviciu se ocupa medici de specialitate, precum Dr. Sfrangeu Silviu, Dr. Tokes Botond, Dr. Vasilescu Dan sau Dr. Mrenes Bogdan. De asemenea, Centrul de Imagistica din cadrul Policlinicii se afla in contract cu Casa de Asigurari, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii in mod gratuit, pe baza biletului de trimitere. 

Pretul investigatiei incepe de la 250 de lei. 

In recenziile pozitive lasate clinicii Sanovil, utilizatorii scot in evidenta aspecte precum aparatura ultramoderna, calitatea serviciilor si pregatirea personalului medical, alaturi de mediul curat si primitor. Au existat si momente mai putin placute, fie din cauza organizarii slabe, sau in urma interactiunii cu unul dintre medici. 

Vezi parerile pacientilor despre Sanovil 
Vezi Pareri

Concluzii 

In final, ai posibilitatea sa beneficiezi de o mamografie in Bistrita, programandu-te la clinica prezentata in randurile de mai sus. Informatiile pe care le obtii in urma investigatiei sunt foarte utile pentru stabilirea unui diagnostic si pentru elaborarea unui plan de tratament, in ceea ce priveste afectiunea de care suferi.