Meniu

Mamografie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a preveni cancerul mamar, se recomanda tuturor femeilor sa efectueze o mamografie in Bucuresti sector 2, daca locuiesc in aceasta zona a Capitalei, mai ales dupa varsta de 40 de ani. Alegerea unei clinici moderne si dotate cu echipamente performante este esentiala pentru calitatea examinarii si pentru rezultate relevante in diagnosticarea sau monitorizarea afectiunilor mamare.

In sectorul 2 din Bucuresti exista mai multe clinici cu medici supraspecializati in mamografie, care utilizeaza tehnologii de ultima generatie in realizarea acestor investigatii, cum ar fi mamografiile digitale sau mamografiile cu tomosinteza. Descopera din acest articol unde sunt localizate aceste clinici, cat costa investigatiile de mamografie si ce opinii au pacientii despre calitatea serviciilor. 

Cat costa o mamografie in Bucuresti sector 2?

Preturile pentru o mamografie realizata in Bucuresti, sector 2 variaza, dupa cum poti observa si din tabelul urmator!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Donna Medical
Clinica-Verificata
695-1.150 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 695-1.150 Ron
 • Prima clinica de oncologie dedicata cancerelor femeii
 • Aparatura high-end, performanta
 • Echipa medicala de exceptie
 • Mamografii digitale cu tomosinteza
 • Personal amabil la receptie
 • Diverse investigatii imagistice
 • Pachete de screening anual pentru sanatatea femeii
 • Pachete MamoDays – doua mamografii la pret de una
 • Curatenie impecabila si ambient placut
Centrul Hipocrat
360-540 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 360-540 Ron
 • Numeroase investigatii pentru depistarea cancerului mamar
 • Mamografii clasice sau cu tomosinteza
 • Medici cu experienta in imagistica
 • Echipamente de imagistica de ultima generatie
 • Analize de sange
 • Cadru cald si primitor
 • Consultatii de ginecologie
 • Pachete de ecografie + mamografie
Centrul Lotus-Med
380-530 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 380-530 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Mamografii digitale cu sau fara tomosinteza
 • Medici cu o vasta experienta
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal amabil la receptie
 • Ecografii, CT, RMN
Clinica Nord
470-690 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 470-690 Ron
 • Echipamente medicale performante
 • Medici cu experienta in imagistica
 • Mamografii digitale
 • Buna organizare a activitatii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii contra cost sau in regim decontat
 • Atmosfera placuta si curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici in care se poate face mamografie din Bucuresti, sector 2

Iata care sunt cele patru clinici medicale din Bucuresti, sectorul 2, in care poti beneficia de mamografie!

1. Donna Medical Center

Donna Medical Center din Bucuresti, sector 2, ofera servicii de evaluare a starii de sanatate, inclusiv de mamografie. Mamografiile efectuate in aceasta clinica sunt digitale 3D cu tomosinteza si soft C-View. Acestea sunt efectuate cu un aparat de ultima generatie: Selenia Dimensions de la Hologic, un lider mondial in mamografie digitala, ce a fost premiat trei ani consecutiv cu premii internationale pentru „cel mai performant si inovativ mamograf digital din lume”. Softul sau reconstruieste virtual imaginile 2D si 3D, ajutandu-i pe medici sa ofere un diagnostic corect printr-o singura expunere, cu un nivel redus de iradiere. Aparatul este prevazut si cu un sistem de biopsiere a microcalcificarilor suspecte, pozitionand acul cu o precizie de zecimi de milimetru. In aceasta clinica vei gasi opt medici cu cea mai bogata experienta in mamografie din Romania, printre care: dr. Elena Claudia Teodorescu (fondator Donna Medical si doctor in stiinte medicale), dr. Mihaela Sebeni, si dr. Doina Popa, medici primari in radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in imagistica sanului.

Pretul unei mamografii bilaterale digitale cu tomosinteza este de 695-820 de lei, iar mamografia cu substanta de contrast costa aici 1050-1150, pentru ambii sani. 

Sute de persoane au postat recenzii in mediul online, iar multe dintre parerile exprimate sunt laudative la adresa personalului medical din aceasta clinica de excelenta in sanatatea femeii. Curatenia, atmosfera palcuta din clinica, personalul amabil de la receptie si aparatura performanta sunt alte lucruri pe care pacientii le-au remarcat aici si pentru care declara ca aceasta clinica este locul potrivit pentru a trata in cele mai bune conditii afectiunile specifice femeilor, inclusiv problemele ce apar la glandele mamare.

Vezi parerile pacientilor despre Donna Medical Center
Vezi Pareri

2. Centrul de Diagnostic al Sanului Hipocrat

O gama completa de investigatii care detecteaza cancerul mamar este pusa la dispozitie la Centrul de Diagnostic al Sanului Hipocrat Pantelimon, din Bucuresti, sectorul 2, inclusiv mamografii. Se realizeaza aici mamografii standard (unilaterale si bilaterale), mamografii cu tomosinteza si tomosinteza de reconstructie. In cadrul investigatiilor este utilizat un mamograf digital Selenia Dimension 3D Hologic, cu tomosinteza, ce ofera o calitate excelenta a imaginilor si permite detectarea timpurie a cancerului de san, prin imaginile clare ale leziunilor si mai putine rezultate fals pozitive sau biopsii. Poti efectua o mamografie la acest centru la dr. Aura Monica Manaila, medic primar radiologie si imagistica, cu competenta in: senologie imagistica, ecografie generala, computer tomograf si RMN si la dr. Masoud A. Abdel-Rahman, cu aceleasi competente. 

Pretul mamografiei standard bilaterale este de 360 de lei, iar pretul unei mamografii cu tomosinteza pentru ambii sani este de 540 de lei. 

Datorita profesionalismului, empatiei, blandetii si rabdarii cadrelor medicale de aici, femeile care au avut parte de consultatii sau investigatii se declara incantate de experienta. Ele spun ca au fost ajutate sa treaca peste emotiile si teama specifice, pentru ca medicii sunt foarte bine pregatiti si stiu cum sa le determine sa se axeze pe solutii, si nu pe problemele de sanatate. Completeaza increderea si confortul pacientilor si aparatura de ultima generatie din centru, dar si buna organizare a activitatii.

3. Centrul Lotus-Med

In incinta Centrului Lotus-Med din Bucuresti, sector 2, poti beneficia de mamografii digitale cu sau fara tomosinteza. Echipamentul utilizat in acest scop este un Senographe General Electric Pristina 3D, care se remarca prin tehnologia de varf si imaginile 3D precise, care faciliteaza depistarea precoce a cancerului de san, redefinind standardele in diagnosticul si tratamentul afectiunilor mamare. In cadrul departamentului de imagistica de la Lotus-Med sunt puse la dispozitie si alte investigatii utile in acest domeniu, cum ar fi computer tomograf si RMN.  Reteaua Lotus-Med este prezenta de peste 25 de ani in Romania, prin servicii clinice si de laborator, cu peste 20 de specialitati medicale si diverse centre medicale integrate, printre care si cel de imagistica.

Pretul unei mamografii digitale bilaterale este de 380 de lei, iar o mamografie digitala 3D cu tomosinteza pentru ambii sani costa 530 de lei.

Sunt bucuresteni care au trecut prin aceasta clinica din diverse motive si care spun ca au avut parte de o experienta placuta, care le-a schimbat in bine opinia in legatura cu serviciul medical privat. Ei au notat ca medicii sunt profesionisti, trateaza cu rabdare si atentie fiecare caz medical, iar personalul de la receptie este deschis si ofera toate explicatiile care i se solicita. In aceasta locatie oamenii spun ca dotarile sunt de ultima generatie, iar un alt plus subliniat de bucuresteni ar fi ca serviciile sunt variate, fiind disponibile diverse specialitati medicale. 

4. Clinica de Imagistica Nord

Tot pentru o mamografie in sectorul 2 din Bucuresti te poti programa si la Clinica de Imagistica Nord. In aceasta clinica functioneaza echipamente medicale performante si ultramoderne, atat pentru efectuarea mamografiilor, cat si pentru ecografii, radiologie conventionala sau computer tomograf. Prin aceste tehnologii, pacientii beneficiaza de o investigare precisa si completa, utila pentru diagnosticare si contribuind astfel la o ingrijire adecvata. In acest centru se utilizeaza, pentru mamografii, un sistem Mammomat Inspiration de la Siemens, o tehnologie de ultima generatie care reduce doza de radiatii cu 30%, si este prevazut cu High Definition Breast Tomosinthesis (pentru tomosinteza) si Stereotactic Biopsy (pentru biopsie). In plus, dispune si de o statie de prelucrare a imaginilor obtinute. Mamografiile se efectueaza atat contra cost, cat si in regim decontat de CASMB. 

Tariful unei mamografii digitale bilaterale standard este de 470 de lei, iar o mamografie digitala bilaterala cu tomosinteza costa 690 de lei.

Numeroase aprecieri se indreapta catre personalul clinicii, pacientii spunand ca au fost intampinati la receptie cu amabilitate si tratati in acelasi mod si in cabinete. Pregatirea profesionala a cadrelor medicale si aparatura de ultima generatie sunt motive pentru care bucurestenii spun ca au avut parte de o experienta placuta in aceasta clinica si pentru care vor reveni la nevoie. La toate aceste aspecte pozitive remarcate se mai adauga si altele: curatenia, atmosfera placuta, buna organizare a activitatii, respectarea programarilor.  

Concluziile noastre

Toate aceste clinici in care poti efectua o mamografie in Bucuresti, sector 2 sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, care pot depista eventualele modificari ale tesutului mamar, crescand sansele de tratament eficient si pentru recuperare. 

Examinarile periodice prin mamografie sunt recomandate in special femeilor de peste 40 de ani, contribuind la diagnosticarea timpurie a cancerului si la prevenirea evolutiei neoplasmului in stadii avansate. Programeaza o consultatie la una dintre aceste clinici din Bucuresti, sector 2 si ai grija de sanatatea ta!