Meniu

Mamografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform medicilor specialisti, este important ca orice femeie sa aiba grija sa isi efectueze toate investigatiile necesare in mod regulat, printre care se recomanda si mamografia. In Bucuresti, exista numeroase clinici specializate in astfel de examinari aprofundate, astfel incat fiecare pacient sa afle din timp daca se confrunta cu o problema de sanatate sau daca totul este in regula. 

Daca prioritatea ta este sa obtii rezultate exacte si un diagnostic corect, orienteaza-te cu incredere catre cabinetele medicale din Bucuresti, care sunt dotate cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, la fel ca cele din strainatate. Dupa varsta de 40 de ani, orice femeie trebuie sa efectueze regulat aceasta forma de investigatie, deoarece este capabila sa depisteze tumorile mamare cu 3 sau chiar cu 4 ani inainte ca acestea sa devina palpabile.

Cat costa efectuarea unei mamografii in Bucuresti?

Costurile implicate pentru efectuarea unei mamografii in Bucuresti sunt direct proportionale cu aparaturile folosite si experienta medicala din cadrul clinicii respective. Astfel, cand vine vorba de o mamografie in Bucuresti, pretul poate sa varieze de la o clinica la alta, in functie de performanta echipamentelor utilizate, dar si de priceperea medicului. Conform tabelului de mai jos, poti descoperi care sunt tarifele exacte aplicate la clinicile din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Interclinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Mamografie 150 Ron
 • Curatenie, atmosfera primitoare, amabilitate
 • Personal experimentat si empatic
 • Servicii ireprosabile
 • Preturi accesibile
 • Varietate de investigatii
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Institutul sanului
250 Ron
 • Pret Mamografie 250 Ron
 • Echipa medicala empatica, profesionista si implicata
 • Rezultate precise
 • Aparatura performanta
 • Experienta vasta
 • Preturi accesibile
Nord Provita
350 Ron
 • Pret Mamografie 350 Ron
 • Curatenie, mediu dezinfectat si comportament ireprosabil
 • Proceduri de calitate
 • Experienta medicala vasta
 • Servicii diverse
Donna Center
60 Ron
 • Pretul pentru examinarea Mamografica porneste de la 60 Ron
 • Personal calificat, experimentat si implicat in activitatea medicala
 • Aparate de ultima generatie
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Clinica multidisciplinara
 • Atmosfera placuta
Imamed
330 Ron
 • Pretul pentru examinarea Mamografica porneste de la 330 Ron
 • Specialitati multiple
 • Preturi accesibile
 • Personal amabil, experimentat si profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in cadrul carora se efectueaza mamografia in Bucuresti

Daca te-ai hotarat sa iti faci o mamografie in Bucuresti, dar inca nu stii care ar fi clinica potrivita, nu-ti face griji. Mai jos ti-am pregatit un top cinci al celor mai bune cabinete medicale pe care le poti lua in considerare, datorita serviciilor calitative si impresiilor pozitive ale pacientilor. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Interclinic

Interclinic este un centru de diagnostic imagistic care a fost infiintat in anul 2006 si acreditat ISO 9001:2015; acesta pune la dispozitia pacientilor o multime de investigatii medicale, printre care se numara si mamografia in Bucuresti. Personalul medical este specializat si experimentat, venind mereu cu sfaturi si indicatii utile pentru pacienti, indiferent de problema pe care o expermenteaza, interpretand corect rezultatele obtinute in urma examinarilor imagistice. Pe langa mamografie, pacientii mai au posibilitatea si de a opta pentru: CT (computer tomograf), RMN, osteodensitometrie, radiologie dentara, ecografie de san, ecografie Doppler, tiroida, musculoscheletala si generala. Din fericire, pentru ca Interclinic are contract incheiat cu Casele Judetene de Asigurari de Sanatate, pacientul poate sa beneficieze de o mamografie gratuita in Bucuresti in urma obtinerii unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pretul pentru o mamografie este de 150 lei.

Conform recenziilor lasate de pacienti in mediul online, prestatia clinicii a fost ireprosabila, datorita faptului ca personalul medical isi intampina pacientii cu empatie si amabilitate. De asemenea, clinica este curata, primitoare, iar personalul medical foloseste o aparatura performanta. Pacientele care au efectuat mamografia la Interclinic s-au declarat a fi multumite de serviciile clinicii. Cu toate acestea, exista anumite nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Interclinic
Vezi Pareri

2. Institutul sanului

Institutul sanului este un centru medical specializat in patologiile mamare si in efectuarea mamografiilor in Bucuresti. Principalul obiectiv al centrului este sa ajute pacientele sa aiba o abordare mult mai optimista in ceea ce priveste cancerul mamar, datorita multiplelor modalitati de tratare care sunt existente la ora actuala. Conform statisticilor, 90% dintre tipurile de cancer la san care sunt identificate in faza incipienta sunt tratabile. Datorita experientei vaste, cadrele medicale reusesc sa stabileasca un plan personalizat de tratament pentru fiecare pacienta in parte. Ca forme de diagnosticare sunt utilizate urmatoarele investigatii, pe langa mamografie: ecografia mamara, elastografia mamara, IRM mamar, biopsie mamara.

Tariful pentru o mamografie este de 250 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile Institutului Sanului din Bucuresti au avut sansa de a descoperi o echipa medicala empatica, implicata, profesionista si calma. Aparatele utilizate sunt performante, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt precise, iar medicii le pot interpreta cu usurinta si exactitate.

3. Clinica de Imagistica Nord Provita

Clinica de imagistica Nord Provita este specializata in diagnostic si tratament, avand un pachet generos de servicii; printre acestea se numara si efectuarea mamografiei in Bucuresti. Pe langa mamografie, centru de diagnostic din capitala mai exceleaza si in alte interventii imagistice, cum ar fi: CT, ecografie, osteodensitometrie, radiologie, rezonanta magnetica etc. Clinica este dotata cu un echipament modern si cu aparaturi de ultima generatie, capabile sa genereze rezultate cat mai clare si exacte, de pe urma carora personalul medical afla care este diagnosticul pacientului. 

Pretul pentru o mamografie digitala bilaterala standard este de 350 lei.

Pacientii care au ales centrul medical Provita pentru efectuarea procedurilor imagistice au fost mai mult decat multumiti de serviciile de care au avut parte, datorita personalului medical empatic si cu experienta. Performanta aparaturilor si echipamentelor utilizate capata, de asemenea, un rol important in recenziile pozitive pe care pacientii le-au publicat in mediul online. Curatenia, mediul dezinfectat adecvat si comportamentul ireprosabil au fost doar cateva dintre aspectele apreciate.

4. Donna Medical Center

Centrul medical Donna Medical Center este specializat in ecografie, RMN si imagistica sanului, motiv pentru care toate pacientele au ocazia de a efectua o mamografie in Bucuresti la standarde inalte. Datorita faptului ca in cadrul centrului se afla o echipa medicala cu experienta, rezultatele obtinute dupa efectuarea investigatiilor imagistice vor fi analizate cu atentie si pricepere. In plus, un rol important il capata si aparatura utilizata, care este de ultima generatie, prin intermediul careia echipa medicala poate obtine rezultate cat mai precise. In cadrul centrului de excelenta in imagistica sanului, pacienta poate sa beneficieze de urmatoarele examinari, pe langa mamografie: ecografie mamara, sonoelastrografie mamara, RMN mamar, biopsie mamara.

Tariful pentru examinarea mamografica porneste de la 60 lei si poate ajunge la 590 lei, in functie de tipul de investigatie ales. 

Majoritatea recenziilor pe care pacientele le-au lasat clinicii Donna Medical Center sunt pozitive, datorita faptului ca personalul medical este implicat in activitatea pe care o desfasoara, atent la detalii si amabil. Rabdarea, atentia fata de pacienti si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile pe care echipa medicala Donna Medical Center le are, contribuind semnificativ la crearea unei atmosfere placute. Aparatura de ultima generatie si echipamentul medical profesional capata un rol esential in stabilirea diagnosticului adecvat.

5. Imamed

Centrul medical Imamed este multidisciplinar, ceea ce inseamna ca ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o multime de servicii medicale, printre care se numara si mamografia in Bucuresti. Aceasta examinare intra in categoria imagisticii medicale alaturi de RMN, CT, ecografie, osteodensitometrie. Datorita faptului ca centrul medical a obtinut certificari ca ISO 9001 27001 45001, inseamna ca orice pacient poate apela cu incredere la procedurile aplicate de acesta. De asemenea, aparatura medicala performanta si activitatea ireprosabila a personalului au un rol urias in privinta rezultatelor obtinute, care sunt, de cele mai multe ori, precise.

Tariful aplicat pentru o mamografie porneste de la 330 lei (2D standard unilaterala) si poate ajunge la 550 lei (mamografie digitala cu tomosinteza 3D bilaterala).

Imamed este un centru medical puternic frecventat de pacienti, datorita calitatii superioare a serviciilor, dar si datorita faptului ca personalul este atent la nevoile fiecaruia. Amabil, profesionist si experimentat, personalul are grija ca fiecare procedura sa fie efectuata cu atentie, mai ales in cazul celor imagistice, pentru ca rezultatele obtinute sa fie exacte. Nu este mai prejos nici echipa de la receptie, care ofera toate informatiile necesare.

Concluzii

Vrei sa gasesti o clinica medicala specializata in procedura imagistica de mamografie in Bucuresti? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca mai sus ti-am selectat unele dintre cele mai bune cabinete medicale specializate in examinarile imagistice din capitala. Alege sa previi afectiuni periculoase sau tine-le sub control in mod corespunzator, solicitand indicatii de fiecare data personalului medical.