Meniu

Mamografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fiecare femeie ar trebui sa faca, pana in 40 de ani, o mamografie. In Cluj se afla multe clinici foarte bune in care poti sa-ti verifici sanatatea sanilor.

Mamografia este de fapt o serie de radiografii ce prezinta imagini ale tesuturilor moi din san. Aceasta procedura de screening este una valoroasa, prin care se poate depista cancerul de san intr-o faza incipienta, cu pana la 2 ani inainte ca nodulul sa poata fi simtit in timpul palparii. Clujul este o optiune foarte buna pentru aceste investigatii, avand in vedere ca in clinicile de aici se afla aparate ultraperformante si medici foarte bine pregatiti.

Top clinici din Cluj unde poti face mamografie

Sunt mai multe clinici in Cluj unde poti beneficia de o mamografie, iar in tabelul de mai jos le poti vedea pe cele considerate ca fiind printre cele mai bune, datorita pregatirii medicilor, in acest domeniu, aparaturii de ultima generatie si a conditiilor foarte bune:

Care sunt clinicile cele mai bune pentru o mamografie in Cluj?

Mamografia poate face diferenta intre viata si moarte si de aceea este foarte important sa alegi o clinica buna pentru a o efectua. Urmatoarele nume s-ar putea sa-ti sune cunoscut, daca esti din Cluj, pentru ca aici ai garantia unor servicii medicale de foarte buna calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Medstar
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Mamografie 75 Ron
 • Varietate de specialitati medicale
 • Investigatii medicale de la A la Z
 • Examinari decontate prin CJAS Cluj
 • Mamografii unilaterlae si bilaterale
 • Mamografie barbati
 • Programarile se decaleaza, de multe ori
Cardiomed
200 Ron
 • Pret Mamografie 200 Ron
 • Peste 130 de specialisti
 • Mamografii 2D, 3D
 • Medici cu experienta
 • Lipsa locurilor de parcare pentru pacienti
 • Administrare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Medstar

La Medstar Cluj-Napoca sunt puse la dispozitia pacientilor o varietate de specialitati medicale, printre care, desigur, si imagistica si mamografie. Tot aici se pot face investigatii medicale de la A la Z, existand avantajul ca ofertele sunt personalizate si ca unele examinari medicale sunt decontate de CAS. Medicii radiologi care isi desfasoara activitatea la departamentul Mamografie sunt: dr. Diana Modoi, dr. Felicia Popita, dr. Raluca Roman, dr. Alin Samsodan.

Se efectueaza la acest centru atat mamografii unilaterale, cat si bilaterale, dar si mamografie barbati. Pretul pentru o mamografie unilaterala este de 75 de lei, pentru una bilaterala – 150 de lei, iar o mamografie pentru barbati – 200.

Cativa dintre pacientii Medstar si-au exprimat opinia in legatura cu serviciile acestei clinici medicale. Unii au spus ca se mai poate lucra la managementul institutiei, care sa includa o mai buna organizare si regandirea sistemului de programari, in prezent fiind cabinete la care se sta mult la usa din aceasta cauza. Sunt si persoane foarte multumite de serviciile oferite de Medstar si care amintesc de profesionalismul medicilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medstar
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Cei peste 130 de specialisti care alcatuiesc echipa Cardiomed sunt foarte bine pregatiti si stau la dispozitia oamenilor cu planuri personalizate de actiune si tratament. Aparatura de ultima generatie, de la General Electric, Atmos, Maquet, Karl Storz, Schiller etc. cu care este dotat Cardiomed il fac sa fie una dintre optiunile de top din Cluj in materie de mamografii.

Tariful pentru o mamografie 2D/3D la un san este de 200 de lei, la Cardiomed. In cadrul clinicii este utilizat un mamograf 3D performant, prin intermediul caruia se fac 2 tipuri de mamografii: mamografia 3D cu GE Senographe Essential – este un examen al sanului efectuat cu putina iradiere, folosit pentru identificarea chisturilor si tumorilor – si Mamografia 3D – care foloseste radiatii ionizante pentru a realiza imagini.

Parerile in legatura cu aceasta clinica sunt unele pozitive, cu accent pe calitatea serviciilor, izvorata din profesionalismul, amabilitatea si daruirea medicilor, totul combinat cu aparatura de calitate superioara. Sunt insa si unii oameni nemultumiti de managementul clinicii, reclamand o administrare deficitara si lipsa locurilor de parcare destinate pacientilor.

Concluziile noastre

De cele mai multe ori, o mamografie ofera un raspuns clar in privinta unei probleme aparute la sani. In Cluj, o mamografie are un pret foarte bun, mai ales daca este realizata intr-o clinica in care investigatiile sunt decontate de CAS. Cabinetele sunt foarte bine echipate, cu aparate de ultima generatie, ce depisteaza chiar si cea mai mica formatiune tumorala. Fiecare femeie ar trebui sa isi faca prima mamografie intre 35 si 40 de ani, urmand ca dupa varsta de 40 de ani sa revina pentru investigatii ori de cate ori ii recomanda medicul, iar dupa 50 de ani este recomandata mamografia anuala.