Meniu

Mamografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai eficiente metode folosite pentru depistarea cancerului la san pentru femeile care au peste 40 de ani este mamografia. In Constanta, desi nu exista prea multe variante de clinici specializate in aceasta forma de investigatie, tot ai sansa sa beneficiezi de servicii calitative. Daca ai pana in 40 de ani, dar peste 20, poti opta pentru ecografia mamara.

In cazul in care locuiesti in Constanta si vrei sa beneficiezi de o astfel de investigatie, iti recomandam in cele ce urmeaza doua clinici specializate in mamografii, pentru a beneficia de servicii de calitate. Stiai ca depistarea la timp a cancerului la san iti poate salva viata? Peste 90% dintre cazurile de femei care au descoperit cancerul de san in faza incipienta au raspuns pozitiv la tratament si au invins boala.

Cat costa o mamografie in Constanta?

Pentru ca o mamografie in Constanta este o procedura de investigatie mai amanuntita decat o ecografie mamara, atunci si pretul sau poate fi usor mai ridicat. Cu toate acestea, nu este atat de mare incat sa nu ti-l poti permite. Din fericire, ai oricand si posibilitatea de a beneficia de o mamografie gratuita in Constanta prin intermediul clinicilor si cabinetelor medicale care au contracte incheiate cu CAS. Citeste in continuare si afla care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
OCH
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 250 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Comportamentul neadecvat al personalului de la receptie
Regina Maria
195 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 195 Ron
 • Profesionalism, atentie la detalii, experienta vasta
 • Servicii calitative
 • Investigatii profesionale
 • Timp indelungat de preluare a apelurilor telefonice
 • Numar ridicat de pacienti pe lista de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza mamografii in Constanta

Iti prezentam mai jos un top de doua clinici specializate in mamografii in Constanta la care poti apela cu incredere. Citeste cu atentie descrierea lor si afla care este parerea pacientilor care le-au frecventat, dar si care sunt dotarile fiecarui cabinet medical:

1. OCH

OCH este un spital care cuprinde o multime de specialitati, printre care se remarca si imagistica medicala, unde pacientele pot beneficia de o mamografie in Constanta. Fiind un spital prestigios din Constanta, este echipat cu aparaturi de ultima generatie, care sunt capabile sa ofere imagini clare in timp real. In ceea ce priveste echipa medicala multidisciplinara, aceasta este experimentata, profesionista si atenta la nevoile pacientului, indiferent care ar fi problema cu care se confrunta. Tipul de investigatie de depistare a cancerului de san practicata in cadrul spitalului din Iasi este mamografia 3D cu tomosinteza, care permite verificarea tesutului moale de la nivelul sanului in profunzime.

Pretul pentru mamografia in Constanta porneste de la 250 lei.

Parerile pacientilor care au apelat la spitalul OCH sunt impartite. In timp ce unele persoane se declara a fi multumite de competenta, rabdarea, calmitatea si atentia la detalii a cadrelor medicale, exista si paciente care nu au fost tocmai incantate de serviciile de care au beneficiat din cauza decalarii programarilor si din cauza comportamentului neadecvat al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre OCH
Vezi Pareri

2. Regina Maria – Pozimed

Pozimed este un centru de imagistica medicala de o performanta ridicata spre care pacientele isi indreapta atentia daca vor sa efectueze o mamografie in Constanta. Prin intermediul dotarii profesionale a cabinetului, pacienta are ocazia de a obtine un diagnostic corect la timp, astfel incat sa invinga lupta cu una dintre cele mai frecvente patologii ale sanului: cancerul. Pe langa mamografia digitala cu tomosinteza, cabinetul se mai remarca si prin serviciile imagistice de rezonanta magnetica, tomografie computerizata, ecografie, osteodensitometrie, radiologie digitala. De asemenea, colectivul medical este caracterizat prin profesionalism, grija fata de pacient, atentie la detalii si experienta vasta in domeniul imagistic.

Pentru o mamografie in Constanta, pretul porneste de la 195 lei.

Multe dintre recenziile postate pentru Pozimed sunt pozitive, pacientii apreciind, in mod special, profesionalismul, amabilitatea, masurile de igiena, atentia la detalii, curatenia si competentele medicale iesite din comun. Din pacate, exista si pacienti care nu au avut o experienta tocmai placuta din cauza timpului indelungat de preluare a apelurilor telefonice, dar si a numarului ridicat de pacienti aflat pe lista de asteptare.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in mamografie in Constanta? Daca da, atunci poti lua in considerare variantele amintite mai sus, datorita personalului medical profesionist, dar si datorita echipamentelor performante folosite de medici. Prioritizeaza-ti sanatatea si depisteaza la timp daca suferi de patologii severe ale sanului, pentru a le trata in mod corespunzator.