Meniu

Mamografie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti faci o mamografie in Hunedoara? In acest caz, probabil te-ai interesat deja de optiunile pe care orasul ti le pune la dispozitie, dar nu ai reusit sa gasesti prea multe informatii utile. Din fericire, articolul de fata iti vine in ajutor cu detalii relevante legate de activitatea medicala din oras, astfel incat sa poti beneficia de investigatia de care ai nevoie fara probleme. 

Chiar daca nu este resedinta de judet, Hunedoara este un oras important, cu o istorie vasta si numeroase institutii, printre care se afla si un spital modern. Prin intermediul lui, locuitorii orasului au acces la o gama variata de servicii medicale, de la simple consultatii, la interventii chirurgicale. 

Cat costa efectuarea unei mamografii in Hunedoara? 

Pretul mamografiei in Hunedoara poate sa fie mai mult sau putin important pentru pacienti, in functie de bugetul pe care il au la dispozitie. Tabelul urmatorul cuprinde toate informatiile necesare in acest sens, de la denumirea serviciului, la numele institutiei medicale unde se efectueaza si suma de la care porneste pretul sau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Spital Simionescu
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 160 Ron
  • Aparatura performanta
  • Medici specialisti
  • Curatenie
  • Diverse specializari
  • Serviciu de urgenta slab dezvoltat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o mamografie in Hunedoara? 

Prezentarea de mai jos cuprinde aspecte importante in legatura cu mamografia in Hunedoara, modul in care se desfasoara investigatia, medicii care se ocupa de efectuarea ei si aparatura utilizata in obtinerea imaginilor de calitate. Analizeaza cu atentie informatiile, pentru a vedea daca activitatea spitalului se ridica la nivelul asteptarilor tale: 

Spitalul Municipal Dr. A. Simionescu

Optiunea pe care o au pacientii in ceea ce priveste mamografia in orasul Hunedoara este Spitalul Municipal Dr. A. Simionescu. Furnizarea serviciilor de calitate, insotite de profesionalism din partea cadrelor medicale, reprezinta elemente esentiale in ceea ce priveste activitatea spitalului. In cadrul sau exista un laborator de radiologie, in care isi desfasoara activitatea medici specialisti in radiologie si imagistica medicala precum Dr. Stancioi Camelia-Maria, Dr. Nistor Dorin, Dr. Hapaianu Dana Adriana si Dr. Saad Tina Mariam. Printre dotarile laboratorului de radiologie se numara mamograful, aparatele Rontgen si echipamentul radiografic. In cadrul spitalului se mai realizeaza radiografii ale tuturor segmentelor corpului, radiografii de diagnostic al bolilor digestive, angiografii, colangiografii intraoperatorii etc. 

Pretul investigatiei porneste de la 160 de lei. 

Conform recenziilor acordate Spitalului Municipal Dr. A. Simionescu, medicii si asistentele dau dovada de amabilitate, empatie si profesionalism. De asemenea, activitatea spitalului se desfasoara mereu in conditii optime de siguranta. Exista pacienti care au adus in discutie si aspecte mai putin placute, precum faptul ca serviciul de urgenta nu este la nivelul la care ar trebui sa fie. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Municipal Dr. A. Simionescu
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, pentru o mamografie in orasul Hunedoara, Spitalul Municipal iti sta la dispozitie, prin intermediul laboratorului de radiologie. Echipa este formata din medici specialisti, pregatiti sa te ajute cu o investigatie de calitate si un diagnostic concret.