Meniu

Mamografie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O mamografie in Pitesti poate fi realizata atat in spitale de stat, cat si in spitale private. In acest articol iti vom prezenta institutiile medicale private din oras cu servicii de mamografie, la care te poti programa pentru aceasta investigatie imagistica recunoscuta pentru faptul ca poate depista cancerul mamar inca din stadii incipiente.

Este recomandat ca femeile care au trecut de 50 de ani sau cele care au istoric familial de cancer la san se efectueze periodic o mamografie. Aceasta este o metoda care utilizeaza raze X pentru a crea imagini detaliate asupra tesuturilor mamare. Depistarea din timp a cancerului imbunatateste sansele se tratament si de recuperare. Pregateste-te, asadar, sa afli in continuare la ce clinici din Pitesti te poti prezenta pentru o mamografie!

Cat costa sa faci o mamografie in Pitesti?

Pentru o mamografie in Pitesti, pretul este diferit de la o unitate medicala la alta. Tabelul de mai jos poate fi util in cazul in care te intereseaza tarifele acestui serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Natisan
Clinica-Verificata
240 Ron
 • Pret Mamografie 240 Ron
 • Dotari de ultima ora
 • Medici cu experienta
 • Gama vasta de servicii medicale
 • Mamografie unilaterala si bilaterala
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
 • Ecografii, radiografii, osteodensiometrie
 • Serviciu propriu de ambulanta
 • In contract cu CAS Arges
 • Nu se respecta programarile
Hospital Dr. Irimia
230 Ron
 • Pret Mamografie 230 Ron
 • Servicii medicale diverse, pentru intreaga familie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici cu experienta, inclusiv la interpretarea mamografiilor
 • Preturi accesibile
 • Servicii medicale decontate CAS
 • Timp mare de asteptare la anumite cabinete
 • Aglomeratie in sala de asteptare, mai ales dimineata
Muntenia Hospital
120 Ron
 • Pret unei Mamografii porneste de la 120 Ron
 • Locatie usor accesibila
 • O vasta oferta de servicii medicale
 • Programare rapida
 • Personal medical cu experienta
 • Mamografie efectuata cu aparatura ultramoderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o mamografie in Pitesti?

Pentru femeile din Pitesti, mamografia este o metoda foarte importanta de diagnosticare a cancerului mamar. Aceasta investigatie se regaseste in oferta de servicii a trei spitale private de notorietate in judetul Arges, si anume:

1. Natisan

Clinica Natisan din Pitesti este o clinica privata ce ofera servicii medicale diverse, de la mamografie, la consultatii de medicina interna, analize de laborator si multe altele. Datorita echipamentelor moderne si tehnologiilor avansate, precum si echipei medicale de elita, serviciile de imagistica sunt la nivel inalt de calitate. Activitatea in aceasta unitate medicala a debutat in anul 2000, cu un cabinet de medicina de familie si s-a extins constant, devenind unul dintre centrele medicale de renume din oras. In cadrul departamentului de imagistica medicala al Spitalului Natisan, pacientele pot sa beneficieze de mamografie unilaterala sau bilaterala, dar si de alte investigatii imagistice actuale si utile pentru diagnostic (radiografii, ecografii, osteodensiometrie). Mamografiile sunt interpretate de o echipa de medici imagisti cu experienta in senologie.

Pretul pentru o mamografie efectuata la Natisan este de  240 de lei.

Pitestenii apreciaza ca serviciile oferite de Spitalul Natisan sunt, in general, de buna calitate, in ceea ce priveste mamografiile si toate serviciile de imagistica. Pacientii spun ca au sesizat ca este o buna organizare si ca medicii sunt bine pregatiti. In plus, seria avantajelor este completata de: personalul amabil, buna comunicare medic-pacient, dotarile moderne, curatenia. Sunt insa si persoane care au cateva nemultumiri, printre care faptul ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Natisan
Vezi Pareri

2. Hospital Dr. Irimia

Spitalul Dr. Irimia din Pitesti pune la dispozitie numeroase servicii medicale, inclusiv mamografie, servicii de urgenta, chirurgicale, de medicina interna, pediatrie, ginecologie etc. Acest spital este unul cu traditie in municipiu, fiind primul spital privat infiintat in Pitesti, in 1991. Printre numeroasele investigatii care se efectueaza in aceasta locatie, se numara si mamografiile. Acestea sunt realizate de catre dr. Mihail Enachescu, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Pretul pentru o mamografie realizata la Spitalul Dr. Irimia porneste de la 230 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile acestui spital privat, fie pentru investigatii sau analize, fie pentru consultatii sau proceduri chirurgicale au pareri impartite in privinta calitatii acestora. Unii pacienti declara ca au remarcat aparatura de ultima generatie, promptitudinea si amabilitatea personalului, precum si preturile destul de accesibile. Altii insa spun ca  timpul de asteptare este foarte mare la anumite cabinete si ca se creeaza aglomeratie in sala de asteptare, mai ales dimineata.

3. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital din Pitesti ofera servicii medicale complete pentru locuitorii din judetul Arges, efectuandu-se aici inclusiv mamografie. Spitalul este unul privat, dotat cu aparatura si tehnologii moderne si acoperind numeroase specialitati: neurologie, ortopedie, cardiologie, chirurgie, ginecologie, ORL, analize de laborator etc. In aceasta unitate se efectueaza si mamografii, cu ajutorul mamografului Alpha RT, cu nivel minim de radiere, dar si investigatii de rezonanta magnetica, radiografii, computer tomograf, osteodensiometrii si ecografii. Echipa medicala de la acest departament este numeroasa si cu o vasta experienta in domeniu. Serviciile care sunt furnizate de Platoul de Imagistica din cadrul Muntenia Hospital sunt oferite atat contra cost, cat si in sistem decontat de CJAS Arges.

O mamografie bilaterala realizata la Muntenia Hospital costa 240 de lei, iar mamografia unilaterala costa 120 de lei.

Sunt numeroase opinii postate in dreptul acestui spital privat din Pitesti in mediul online. Parerile sunt destul de diferite in ceea ce priveste calitatea serviciilor, astfel: unii pacienti spun ca au fost consultati si tratati de profesionisti desavarsiti, cu experienta si care emana incredere. Alti argeseni nu au fost la fel de incantati de experienta, spunand ca managementul este defectuos, ca programarile nu se respecta sau ca preturile comunicate anterior consultatiei nu s-au potrivit cu cele de la final, in unele cazuri.

Concluziile noastre

Femeile din judetul Arges care au nevoie de o mamografie in Pitesti, pot lua in considerare cele trei spitale private prezentate in acest articol. Unitatile medicale sunt dotate cu aparatura moderna, atat pe partea de imagistica si radiografie, cat si in salile de chirurgie si in cabinetele de specialitate.

Mamografia este o metoda de diagnostic ce poate sa detecteze cancerul de san in stadii incipiente, astfel ca poate salva viata multor femei. Programeaza-te la unul dintre centrele medicale prezentate pentru o astfel de investigatie, mai ales daca ai peste 50 de ani sau ai un istoric familial de cancer mamar.