Meniu

Mamografie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai peste 40 de ani si medicul specialist iti recomanda sa efectuezi o mamografie? In Resita ai ocazia sa gasesti o clinica in cadrul careia se utilizeaza tehnologii performante si aparaturi moderne, capabile sa depisteze intr-un timp scurt daca exista sau nu celule canceroase la nivelul sanilor. Mamografia este o investigatie ultrasonografica pe care femeile cu varsta de  peste 40 de ani o pot efectua pentru verificarea tesutului moale de la san. Conform statisticilor, numarul cazurilor persoanelor care se confrunta cu patologii benigne sau chiar maligne se afla in crestere din cauza stilului de viata haotic si stresant. Din fericire, identificarea bolii din timp ii ofera pacientului posibilitatea de a o trata eficient.

Cu toate ca nu exista o gama variata de centre de imagistica in Resita care sa fie specializate in efectuarea mamografiilor, exista totusi o clinica pe care o poti lua in considerare si care este dotata cu toate echipamentele necesare. Astfel, ai posibilitatea sa beneficiezi si in orasul tau de o astfel de investigatie rapida, care iti ofera rezultate precise.

Care este intervalul de pret pentru mamografia in Resita?

In comparatie cu ecografia mamara, mamografia in Resita poate fi o investigatie usor mai scumpa, pentru ca aparaturile utilizate sunt, de regula, mult mai costisitoare. Din fericire, exista unele unitati medicale in care examinarea este decontata prin CAS, insa acest lucru nu este valabil peste tot. Citeste mai departe si afla care sunt tarifele practicate in clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Spitalul Resita
Clinica-Verificata
35 Ron
  • Pretul unei Mamografii este 35 Ron
  • Colectiv bine pregatit, amabil si profesionist
  • Echipamente medicale de ultima ora
  • Investigatii ireprosabile
  • Vechime in domeniul sanatatii
  • Atitudinea asistentelor si a infirmierelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care poti beneficia de mamografie in Resita

Daca esti in cautarea unui centru de imagistica specializat in mamografie in Resita, ai venit in locul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza iti prezentam o varianta de nerefuzat. Descopera care sunt dotarile principale ale sale, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care au ales institutia medicala de mai jos:

Spitalul Judetean Resita

Spitalul Judetean de Urgenta este locul potrivit in care vei primi ingrijirile medicale necesare daca iti doresti sa beneficiezi de o mamografie in Resita realizata la standarde inalte. Existand inca din 1857, Spitalul Judetean este apreciat pentru vechimea sa, dar si pentru prioritizarea sanatatii pacientilor prin proceduri medicale si investigatii ireprosabile, dar si prin preturi accesibile pentru toata lumea. De asemenea, echipamentele medicale de ultima ora contribuie la stabilirea diagnosticelor exacte. Spitalul Judetean este compus dintr-un colectiv profesionist, atent la nevoile pacientului si orientat intotdeauna catre cele mai bune solutii si tratamente. 

Pretul pentru o mamografie in 2 planuri pentru un san este de 35 lei.

Implicarea medicilor si profesionalismul de care dau dovada sunt reflectate si in recenziile pozitive postate de pacienti. Colectivul este bine pregatit, intelegator, rabdator, profesionist si pregatit sa acorde o ingrijire medicala pentru toate persoanele, indiferent de afectiunile sau patologiile cu care se confrunta. Din pacate, au existat si nemultumiri, unii dintre pacienti sustinand ca pot exista imbunatatiri in ceea ce priveste atitudinea infirmierelor si asistentelor.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean Resita
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa efectuezi o mamografie in Resita la o clinica de specialitate, unde sa beneficiezi de o investigatie precisa? Atunci poti lua in considerare Spitalul Judetean din Resita, in cadrul caruia activeaza o echipa medicala experimentata si profesionista, capabila sa efectueze examinari ultrasonografice la standarde europene. Prin intermediul mamografiei ai sansa de a depista cancerul de san in forma sa incipienta, fiind astfel mult mai usor de tratat.