Meniu

Mamografie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Foarte multe femei care au implinit varsta de 40 de ani se programeaza la mamografie in Sibiu, acesta fiind un oras care gazduieste clinici medicale renumite pentru calitatea serviciilor. Imaginile obtinute ofera medicului o imagine foarte clara, mamografia fiind utila in depistarea formatiunilor tumorale, calcificarilor mamare si altor probleme ale sanului.

Mamografia este o investigatie prin care cancerul la san poate fi depistat precoce, motiv pentru care medicii recomanda femeilor care au trecut de varsta de 40 ani sa faca aceasta examinare anual. Daca locuiesti in Sibiu, din acest articol poti afla la ce unitate medicala se fac mamografii si care este pretul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
MedLife Polisano
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret Mamografie 500 Ron
  • Servicii medicale de inalta calitate
  • Medici profesionisti
  • Personal amabil si atent
  • Curatenie exemplara
  • Dotari moderne
  • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se face mamografie in Sibiu?

Mamografia poate identifica probleme ale sanului in stadiu incipient, iar persoanele care locuiesc in Sibiu si vor sa se programeze au la dispozitie o optiune foarte buna. Daca te numeri printre ele, mai jos poti afla detalii importante despre experienta personalului, echipamentele folosite si feedback-ul pacientilor:

MedLife Polisano

Pacientele care locuiesc in Sibiu sau in apropiere si care vor sa faca mamografie pot alege clinica MedLife Polisano. Aici sunt disponibile servicii medicale integrate, fiind o hyperclinica multidisciplinara in care se acopera mai multe ramuri ale medicinei. Se ofera investigatii si tratamente din sfera sanatatii sanului, iar echipa este formata din cadre medicale care asigura ca serviciile indeplinesc standardele de calitate de la nivel european. Colectivul reuneste specialisti care au o experienta academica si profesionala vasta, consolidata prin participarea la cursuri de profil.

Mamografia costa 500 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales MedLife Polisano spun ca au beneficiat de servicii la standarde europene, cativa dintre acestia relatandu-si experienta prin intermediul recenziilor online. Curatenia este exemplara, la fel si dotarile din clinica. Personalul de la receptie este amabil, zambitor, prompt si atent. Cat despre medici, acestia sunt descrisi ca fiind adevarati profesionisti, care dau dovada de politete si care explica pe inteles procedurile si diagnosticul. Cu toate acestea, exista pacienti care spun ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Polisano
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta este optiunea de top a pacientelor din Sibiu care intentioneaza sa faca mamografie ca parte a controlului de rutina sau la recomandarea medicului. Mamografia foloseste radiatii si provoaca un oarecare disconfort, insa prin folosirea aparaturii performante medicii reusesc sa reduca la minim durerea pe care pacientele o resimt.