Meniu

Mamografie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca n-ai reusit sa gasesti o clinica la care sa-ti poti face o mamografie in Slatina, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii folositoare in acest sens. Chiar daca nu ai multe optiuni la dispozitie, tot poti beneficia de serviciile unui cabinet dotat cu aparatura de calitate, la care isi practica meseria medici cu experienta in domeniu. 

Exista diverse clinici in Slatina la care te poti duce cu scopul de a beneficia de o gama variata de ecografii, doar ca nu multe dintre ele pun la dispozitia pacientilor si mamografia. De aceea, trebuie sa te orientezi catre cele la care se efectueaza si acest tip de investigatie. 

Care este pretul unei mamografii in Slatina? 

Unul din factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de efectuarea mamografiei in Slatina este bugetul pe care il ai la dispozitie. In unele situatii, preturile din oras se pot dovedi mult mai accesibile, comparativ cu cele din alte colturi ale tarii. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea suma de la care pornesc serviciile de acest tip: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Lisimed 
Clinica-Verificata
130 Ron
  • Pretul unei Mamografii porneste de la 130 Ron
  • Echipamente moderne
  • Experienta in domeniu
  • Gama variata de servicii
  • Conditii optime de siguranta
  • Lipsa de comunicare
  • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o mamografie in Slatina?

In ceea ce priveste alegerea clinicii la care se efectueaza mamografia in Slatina, pretul n-ar trebui sa fie factorul decisiv. Exista alte aspecte pe care oamenii le pot lua in considerare, precum dotarile clinicii respective sau atitudinea medicilor fata de pacienti. Prezentarea de mai jos contine atat informatii despre tarife, cat si despre modul in care interactioneaza personalul medical: 

1. Lisimed

Policlinica Lisimed reprezinta locul in care se pot duce persoanele interesate de o mamografie in orasul Slatina. Serviciile la standarde europene sunt realizate prin intermediul echipamentelor moderne, utilizate de un personal cu experienta in domeniu. Medicii de specialitate care isi desfasoara activitatea pe aceasta ramura sunt Dr. Dumitrescu Dorin si Dr. Stegaru Alen. Pe langa mamografii, aici se efectueaza si ecografii generale, de san, Doppler vascular, radiografii clasice, DXA, Whole Body etc. Investigatiile de calitate contribuie la diagnosticarea si tratarea mai multor afectiuni intr-un mod modern si eficient. De asemenea, personalul medical face tot posibilul sa asigure conditii optime de confort si siguranta pentru pacienti, astfel incat sa se poata relaxa pe tot parcursul vizitei lor la policlinica. 

Pretul pentru o mamografie porneste de la 130 de lei. 

Cele mai multe recenzii acordate de utilizatori policlinicii Lisimed sunt pozitive si aduc in discutie profesionalismul medicilor si gama variata de servicii. Pacientii au observat si aspecte mai putin placute legate de activitatea policlinicii, precum faptul ca programarile nu respecta intotdeauna, iar in unele situatii, informatiile primite de la receptie nu au fost suficiente. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed 
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, ai posibilitatea sa beneficiezi de o mamografie in Slatina, in cadrul policlinicii prezentate mai sus. Informatiile obtinute prin intermediul investigatiei te vor sprijini sa obtii un diagnostic concret si un plan de tratament care sa se potriveasca particularitatilor cazului tau.