Meniu

Mamografie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Incepand cu varsta de 40 de ani, orice femeie are datoria fata de ea insasi si fata de cei dragi sa acceseze serviciile de screening pentru cancerul de san, care are o rata crescuta de vindecare la depistarea in faza incipienta, si pentru astfel de investigatii ai la dispozitie o mamografie in Tulcea. Fie ca vrei sa iti verifici starea de sanatate din proprie initiativa, fie ca investigatia ti-a fost recomandata de catre medicul curant, te poti adresa unei clinici din localitate, dotata cu aparatura speciala pentru obtinerea de imagini concludente in vederea intocmirii unui diagnostic corect.

In Tulcea, serviciile de mamografie se realizeaza in cadrul unui centru de imagistica modern, care va fi prezentat in articolul de fata.

Cat costa o mamografie in Tulcea? 

Pentru orice investigatie trebuie sa te pregatesti atat fizic si emotional, dar si financiar, de aceea vei dori cu siguranta sa cunosti care este pretul pe care trebuie sa il achiti pentru o mamografie in Tulcea. In tabelul de mai jos, vei gasi numele clinicii in care se efectueaza investigatia si tariful aferent serviciului de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Medical Delta
Clinica-Verificata
290 Ron
  • Pretul unei Mamografii este 290 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Investigatii imagistice de acuratete
  • Timp de asteptare mare
  • Comportamentul receptionistei ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru mamografie in Tulcea?

Neavand decat o singura optiune de clinica in ceea ce priveste mamografia in Tulcea, vrei sa te asiguri ca vei beneficia de o investigatie de calitate, pentru un diagnostic corect, si ca nu este cazul sa iei in considerare deplasarea intr-un alt oras pentru examinarea sanilor. Pentru o decizie responsabila in legatura cu sanatatea ta, iti stau la dispozitie informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, despre standardele activitatii unitatii medicale, despre aparatura, competentele personalului medical si opiniile pacientilor care au calcat pragul centrului de imagistica.

Medical Delta

Medical Delta Premium Clinic din Tulcea, cunoscuta anterior de localnici drept Clinica Mercado, are o vechime de 18 ani pe piata de sanatate din judet si dispune de un centru de imagistica in care se pot accesa investigatii diverse: computer tomograf, mamografie, ecografie, radiologie, endoscopie si osteodensitometrie DXA. Te vei adresa pentru mamografie unuia dintre cabinetele de la sediul din strada Grivitei nr. 33, inaugurat in anul 2006 si renovat in 2015. Investigatia se va desfasura sub supravegherea unuia dintre medicii dr. Lucia Constantin, medic primar radiologie si imagistica medicala, competenta in tomografie computerizata si mamografie, dr. Nina Ionascu, medic primar radiologie si imagistica medicala, competenta tomografie computerizata si mamografie, RMN, sau dr. Mihaela Buhociu, medic specialist imagistica medicala, competenta ecografie generala, RMN, CT, senologie. Mamografia digitala se realizeaza cu aparatul Mammomat 1000. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o mamografie in Tulcea, pretul este de 290 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite referitor la prestatiile clinicii, potrivit recenziilor de pe Google. Conform unora dintre comentarii, serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si investigatiile imagistice au o acuratete care permite intocmirea unui diagnostic corect. Pe de alta parte, sunt multe persoane nemultumite de comportamentul receptionerei si de timpul mare de asteptare, peste ora programata pentru consultatie sau investigatie.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Delta
Vezi Pareri

Concluzii

Ca metoda principala de screening pentru cancerul de san la pacientele cu varsta peste 40 de ani, mamografia in Tulcea se poate realiza intr-un centru de imagistica modern, prevazut cu aparatura de ultima generatie. Mamografia digitala, disponibila in acest oras, presupune un grad ridicat de confort in timpul examinarii pentru pacienta si o doza mai mica de radiatii absorbite de tesuturi.

Iti stau la dispozitie in Tulcea medici cu experienta, specialisti in radiologie si imagistica medicala, avand competente si atestate in senologie, ceea ce inseamna ca si interpreatrea rezultatelor mamografiei se va face la aceleasi standarde de calitate atinse prin obtinerea de imagini de mare acuratete cu ajutorul mamografului din dotare.