Meniu

Medicina nucleara Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un domeniu medical relativ nou, medicina nucleara in Braila, este cel in care pacientii au sansa de a primi un diagnostic corect, multumita tuturor aparaturilor performante si tehnologiilor avansate care se folosesc. Aparaturile utilizate in cadrul medicinei nucleare ajuta pentru depistarea precisa a afectiunilor oncologice, dar si la monitorizarea afectiunilor existente, mai ales atunci cand pacientul incepe o forma de tratament. Printre investigatiile realizate se numara si PET-CT, SPECT-CT, scintigrafie (osoasa, miocardica, scintigrafie cerebrala). Echipa de medici cu o bună pregatire are indatorirea de a elabora si un plan eficient de tratament in functie de necesitatile pacientului, astfel incat procesul sau de vindecare sa fie unul cat mai eficient si sigur, mai ales daca este vorba de o patologie oncologica.

Citeste in continuare si descopera care este clinica de medicina nucleara din Braila la care poti apela cu incredere pentru a depista corespunzator afectiunea cu care te confrunti, dar si pentru a o trata sub atenta monitorizare a medicilor profesionisti. Descopera, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru investigatiile de specialitate.

Cat costa o investigatie de medicina nucleara in Braila?

Avand in vedere ca este vorba de investigatii complexe pentru pacientii care se confrunta cu boli severe, multe dintre clinicile prevazute cu specialitatea de medicina nucleara din Braila acorda investigatii decontate total sau partial, avand relatii contractuale cu CAS. Afla, totusi, care sunt si preturile practicate, de regula, pentru aceste investigatii, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret Consultatie 300 Ron
  • Rabdare si amabilitate
  • Atentie la detalii
  • Profesionalism
  • Amenajare placuta
  • Atmosfera primitoare
  • Act medical ireprosabil
  • Plan personalizat de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de medicina nucleara in Braila?

Citeste pana la final si afla tot ce trebuie sa stii despre clinica din Braila unde se desfasoara si investigatii de medicina nucleara. Descopera, de asemenea, si cat de performante sunt aparaturile folosite pentru depistarea afectiunilor:

Neolife

Neolife, membra a Grupului International Bozlu, este o clinica medicala de referinta din Romania, care dispune de o echipa internationala  de medici si care asigura investigatii de medicina nucleara in Braila. Aceasta a fost infiintata in Iasi in anul 2016, fiind primul centru de medicina nucleara integrat in regiunea Moldovei. Ulterior, a fost deschisa o clinica si in Brasov, in anul 2019, urmand ca in Braila sa apara in anul 2023. Unitatea medicala dispune de echipamente revolutionare de diagnostic si tratament, fiind aplicate cele mai avansate protocoale europene in tratamentul bolilor si, in mod special, al neoplasmelor. Echipa multidisciplinara de medici, instruita in cele mai prestigioase universitati, are competenta de a diagnostica in mod corect fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema de sanatate cu care se confrunta.

Pretul pentru o investigatie de medicina nucleara este de 4.650 lei. Inainte de efectuare acesteia, trebuie sa te asiguri ca te programezi si pentru o consultatie de specialitate, care costa 300 lei, pentru a-i prezenta medicului toata situatia (simptome, istoric medical).

Clinica medicala este apreciata pentru rabdarea, amabilitatea, atentia la detalii si profesionalismul de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientul. Amenajarea este una placuta, atmosfera este primitoare, personalul asigurandu-se ca actul medical este desfasurat cu o acuratete ridicata. In functie de afectiunile de care pacientul sufera, medicii experti elaboreaza si un plan personalizat de tratament. 

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

Concluzii

Daca medicul de specialitate iti recomanda sa mergi la cabinetul de medicina nucleara din Braila pentru a primi un diagnostic precis, dar si un tratament corespunzator, atunci cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul si sa te programezi in cel mai scurt timp posibil la clinica amintita mai sus.