Meniu

Medicina nucleara Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metode de diagnostic avansat in oncologie, precum si de monitorizare a rezultatelor tratamentelor, investigatiile de medicina nucleara in Sibiu se desfasoara cu rezultate de acuratete si tehnologie de ultima generatie, in clinici de top din orasul resedinta de judet. Daca ti-a fost recomandata examinarea si nu stii inca unde sa mergi pentru efectuarea ei, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Vei gasi in textul de mai jos date despre centrele medicale din Sibiu catre care ar trebui sa te indrepti si conditiile in care se desfasoara o investigatie de medicina nucleara.

Cat costa o procedura de medicina nucleara in Sibiu?

Inainte de orice investigatie, te intereseaza tariful la care o poti accesa, iar o procedura de medicina nucleara in Sibiu nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibil serviciul, precum si pretul practicat pentru examinarea cu substante radioactive si aparatura speciala de imagistica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Consultatie 700 Ron
 • Standarde ridicate in actul medical
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de proceduri
 • Colectiv medical de exceptie
 • Medici profesionisti
 • Respectarea programarilor
 • Comunicarea prompta a rezultatelor
MedLife Polisano
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical modern
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Gama larga de investigatii
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru medicina nucleara in Sibiu?

Medicina nucleara in Sibiu, dar si in alte orase este o ramura de maxima importanta in medicina oncologica, insa nu este disponibila in orice clinica. Chiar daca nu ai multe optiuni in Sibiu, vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru tine si sanatatea ta. Iar acest lucru presupune sa faci o evaluare proprie a fiecarei clinici, pentru a vedea care dintre ele este cea mai potrivita pentru nevoile tale de diagnostic si tratament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre aparatura disponibila, despre competentele si experienta medicilor, dar si despre parerile pacientilor examinati si tratati aici.

1. Medima

Medima Health este un centru de excelenta in imagistica medicala, cu tehnologie de ultima generatie, o diversitate de inverstigatii, printre care si medicina nucleara. La Medima Sibiu, pacientii au la dispozitie procedura PET-CT si second opinion PET-CT. Clinica are contract de colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, iar investigatia se poate deconta pentru pacientii asigurati in sistemul public. La centrul din Sibiu activeaza un colectiv bine pregatit alcatuit din specialisti bine pregatiti, dintre care doi medici specializati in medicina nucleara si doi fizicieni care supravegheaza procedurile. Reteaua de clinici Medima Health isi desfasoara activitatea in 17 locatii din Romania: Bucuresti (unde dispune de trei clinici), Calarasi, Deva, Alba Iulia, Alexandria, Otopeni, Resita, Sibiu, Slobozia, Buzau, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Giurgiu si Bacau. Este infiintata si coordonata de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in neuroimagistica, doctor in stiinte medicale.

Pretul pentru PET-CT este de 4.400 de lei. Pentru second opinion PET-CT vei plati suma de 700 de lei.

Renumele retelei de clinici este sustinut si de activitatea centrului din Sibiu, de standardele ridicate in actul medical, de aparatura de ultima generatie, de diversitatea de proceduri disponibile, precum si de inalta calificare a colectivului medical de exceptie. Investigatiile se desfasoara conform programarilor efectuate, iar rezultatele sunt comunicate cu promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Spitalul MedLife Polisano

Clinica si Spitalul MedLife Polisano Izvorului din Sibiu este un centru medical polivalent, care include tratamente si consultatii in peste 35 specialitati medicale, chirurgicale si conexe, oferite pacientilor intr-un ambient modern, in care pot aveaa acces la investigatii de imagistica performante, medicina nucleara, explorari functionale, asistenta medicala in ambulatoriu si in regim de spitalizare si consiliere profilactica. Un medic bine pregatit se va asigura ca procedura de medicina nucleara decurge in cele mai bune conditii si va interpreta rezultatul imagistic. Spitalul MedLife Polisano din Sibiu face parte din cea mai mare retea privata de servicii medicale din tara, cu o traditie de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati – in Bucuresti, Sibiu, Brasov si Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Pentru investigatia de medicina nucleara vei plati suma de 4.500 de lei. Pretul consultatiei este de 250 de lei.

Serviciile de calitate, centrul medical modern, aparatura performanta, profesionalismul medicilor, gama larga de investigatii si tratamentele eficiente sunt motivele pentru care pacientii aleg MedLife Polisano din Sibiu. Unele persoane reclama insa o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru investigatii de medicina nucleara in Sibiu, te poti adresa clinicilor de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici echipamente ultramoderne, examinari temeinice, proceduri realizate conform standardelor de medici specialisti si fizicieni cu experienta si rezultate de acuratete, pe care medicii sa poata conta in stabilirea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat. 

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand centrul de imagistica din Sibiu, in care nevoile si exigentele tale in materie de servicii medicale sa fie satisfacute in mod optim.