Meniu

Osteodensitometrie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a masura densitatea osoasa din organism, care se pierde treptat odata cu inaintarea in varsta, medicul iti poate recomanda sa faci osteodensitometrie. In Cluj, aceasta investigatie imagistica se efectueaza la numeroase clinici si centre medicale, unde se folosesc echipamente de inalta performanta.

Cu ajutorul osteodensitometriei se poate depista osteoporoza, o afectiune caracterizata de riscul crescut de fractura, pe fondul rezistentei osoase scazute. De regula, aceasta investigatie se recomanda femeilor aflate in perioada postmenopauza si persoanelor care au un istoric familial de osteoporoza.

Unde poti face osteodensitometrie in Cluj?

Daca medicul ti-a recomandat sa faci osteodensitometrie si locuiesti in Cluj, ai la dispozitie multe centre medicale dintre care poti alege. Cand vine vorba despre sanatate, dorinta de a beneficia de calitate este fireasca. De aceea, urmatorul tabel surprinde cele mai bune optiuni de clinici si cabinete carora te poti adresa pentru acest tip de investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
Centromed Oncosan
70 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 70 Ron
 • Servicii medicale de cea mai inalta calitate
 • Profesionalism, amabilitate si interes fata de pacienti
 • Comunicare eficienta
 • Curatenie si dotari moderne
MedEndo Center
60-150 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 60-150 Ron
 • Echipa de medici cu experienta vasta
 • Echipamente moderne
 • Act medical de calitate
Osteomed
60 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 60 Ron
 • Personal atent si rabdator
 • Profesionalism
 • Preturi bune
 • Nu se fac programari
Pro Medical
100 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 100 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Colectiv cu experienta si amabil
 • Centru modern si dotat cu aparatura performanta
 • Cativa pacienti au spus ca nu se tine cont de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru medical pentru a face osteodensitometrie in Cluj?

Serviciile medicale si de imagistica din Cluj sunt definite nu numai de calitate, ci si de diversitate, acest lucru fiind valabil inclusiv in cazul osteodensitometriei. Pentru o investigatie cat mai confortabila si precisa, te poti indrepta catre cabinetele cu o reputatie foarte buna, unde raportul calitate-pret a fost catalogat de mai multi pacienti ca fiind excelent.

Clasamentul de mai jos prezinta optiunile de top in randul persoanelor din Cluj atunci cand vine vorba despre investigatia de masurare a densitatii si rezistentei osoase:

1. Centromed Oncosan

Una dintre cele mai bune locatii pe care le poti alege pentru efectuarea osteodensitometriei este Centromed Oncosan din Cluj. Acest centru medical a fost infiintat in anul 2006 si de atunci si-a extins considerabil gama de servicii, acoperind un numar tot mai mare de specialitati medicale. Este singurul centru din regiune in cadrul caruia pacientii sunt consultati de mai multi medici specialisti si primari, pentru o mai mare acuratete a diagnosticului.

La acest centru medical, osteodensitometria costa 70 lei.

In mediul online, vei constata ca numerosi pacienti si-au exprimat opinia despre centrul medical. Majoritatea se declara multumiti, spun ca serviciile sunt de cea mai inalta calitate si ca au avut o experienta placuta. Personalul este apreciat pentru calitati ca profesionalismul, amabilitatea, interesul si respectul fata de pacienti, rabdarea si modul eficient de comunicare. Mediul este placut si curat, iar aparatura moderna.

Vezi parerile pacientilor despre Centromed Oncosan
Vezi Pareri

2. MedEndo Center

Pe lista celor mai bune centre medicale din Cluj unde se face osteodensitometrie se inscrie si MedEndo Center, un centru specializat pe investigarea si tratamentul bolilor endocrine. Acesta reuneste o echipa de medici cu experienta vasta care, prin pregatirea lor si prin folosirea unui echipament medical modern, asigura calitatea actului medical.

Tariful osteodensitometriei variaza in functie de numarul segmentelor investigate. Aceasta costa intre 60 si 150 lei. Pentru intregul corp, investigatia costa 150 lei, iar pentru un segment 60 lei.

Pe internet, nu exista foarte multe pareri exprimate despre serviciile acestui centru. Totusi, cativa pacienti au oferit calificative maxime, ceea ce reflecta faptul ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de servicii de calitate.

3. Osteomed

Un alt centru din Cluj unde poti face osteodensitometrie este Osteomed, unde se mizeaza pe tehnologii de ultima ora pentru precizia rezultatelor. In cadrul sau activeaza o echipa medicala cu experienta, care prioritizeaza confortul pacientului si corectitudinea diagnosticului.

Osteodensitometria costa 60 de lei.     

Cateva persoane care au trecut pragul acestui centru medical au oferit si recenzii pe internet, unde parerile sunt impartite. Pe de o parte, unii pacienti spun ca personalul este profesionist, atent si rabdator. De altfel, sunt apreciate promptitudinea si preturile bune. Pe de alta parte, unele persoane sunt nemultumite de faptul ca nu exista un sistem de programari si trebuie sa astepte la coada pentru investigatie.

4. Pro Medical

O alta locatie spre care se pot indrepta pacientii din Cluj in vederea efectuarii unei osteodensitometrii este Pro Medical. Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata serviciilor medicale, acest centru de diagnostic are obiectivul de a oferi tratamente personalizate la standarde inalte de calitate, bifate prin experienta personalului si printr-o comunicare interdepartamentala eficienta.  

Pretul osteodensitometriei este de 100 lei.

Majoritatea pacientilor spun ca serviciile de imagistica din acest centru sunt de cea mai inalta calitate. Medicii si asistenele au experienta, sunt amabili si profesionisti. De asemenea, centrul medical este modern, curat si dotat cu echipamente performante. Cativa pacienti sunt dezamagiti de experienta avuta, spunand ca programarile lor nu au fost respectate.

Concluzii

Multe centre medicale din Cluj sunt dotate cu tehnologie de varf si efectueaza osteodensitometrie, investigatia de inalta performanta prin care se poate confirma diagnosticul de osteoporoza.

Inainte de a alege un centru medical unde sa faci aceasta investigatie, este o idee buna sa cauti mai multe detalii despre optiunile de top. Pretul este important, insa profesionalismul echipei medicale trebuie sa cantareasca mai mult atunci cand iei o decizie.