Meniu

PET CT Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu grija manifestata pentru confortul pacientului si aparatura de ultima generatie, investigatiile PET CT in Oradea contribuie in mare masura la diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni maligne și ale bolilor neurologice ale bihorenilor. Tomografia cu emisie de pozitroni combinata cu tomografia computerizata furnizeaza medicilor informatii importante despre starea organelor interne, a formatiunilor si tesuturilor din corp.

PET CT este apreciata de medicii din intreaga lume ca metoda revolutionara si eficienta de diagnostic si putine sunt centrele medicale din tara in care este disponibila. In acest articol vei afla care este clinica din Oradea in care poti beneficia de examinare si in ce conditii.

Cat costa PET CT in Oradea?

Daca ti-a fost recomandata investigatia, probabil ai aflat deja ca implica anumite costuri, deloc neglijabile, si vrei sa stii la ce sa te astepti de la un PET CT in Oradea, pentru a-i putea aloca suma necesara din bugetul tau. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care este disponibil serviciul si tariful practicat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Pet Pozitron
Clinica-Verificata
4.500-5.200 Ron
  • Pretul pentru PET CT variaza intre 4.500-5.200 Ron
  • Clinica la standarde europene
  • Personal profesionist si amabil
  • Medici competenti
  • Investigatii de mare acuratete
  • Aparatura ultramoderna
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru un PET CT in Oradea?

Este un avantaj pentru pacientii cu afectiuni oncologice din Bihor faptul ca exista un centru medical cu aparatura performanta pentru efectuarea unui PET CT in Oradea. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla si alte informatii importante despre activitatea clinicii careia va trebui sa te adresezi pentru o programare la investigatie. Iti vor fi lamurite multe intrebari legate de calitatea serviciilor, dotari, competentele personalului si parerile pacientilor care i-au trecut pragul si au dorit sa isi impartaseasca experienta prin intermediul recenziilor.

Pet Pozitron

Pet Pozitron este un centru de imagistica ultraperformanta din Oradea, care a reusit in cei 10 ani de activitate pe piata serviciile de diagnostic imagistic, sa ofere investigatii PET CT la standarde inalte pentru peste 15000 de pacienti, care au putut beneficia astfel de diagnosticarea preventiva, recunoastere timpurie a bolilor neoplazice si de stabilirea unui tratament eficient, directionat precis catre zonele cu probleme ale corpului. Centrul lucreaza cu cele mai recente inovatii in materie de aparatura PET / CT de la producatorul GE Healthcare – dispozitivul PET-CT Discovery IQ 2018, pentru o calitate exceptionala a imaginii si o cuantificare consecventa a afectiunilor. Pacientii conteaza pe experienta si pregatirea a trei medici: conf. univ. dr. Oreste Straciuc, medic sef, medic primar radiodiagnostic, dr. Crenguta Oncu, medic primar medicina nucleara, si dr. Zsolt Lengyel, medic specialist medicina nucleara, doctor in stiinte medicale. Clinica ofera pacientilor examinari PET CT, PET-PSMA, CT si ecografie cu tehnologie de ultima generatie.

Tarifele practicate sunt afisate pe site-ul web. Pentru PET CT in Oradea pretul este de 4500 de lei in acest centru de imagistica. Daca investigatia se efectueaza cu anestezie, vei achita suma totala de 5200 de lei.

Pacientii apreciaza ca Pet Pozitron este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici competenti, investigatii de mare acuratete si aparatura ultramoderna. Unii dintre pacienti reclama faptul ca exista intarzieri la onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Pet Pozitron
Vezi Pareri

Concluzii

Investigatiile PET CT in Oradea se desfasoara la standarde inalte de calitate intr-o clinica moderna, cu peste 10 ani de activitate pe piata serviciilor medicale din judetul Bihor, timp in care peste 15000 de pacienti au beneficiat de avantajele unei metode inovative de diagnostic si de rezultate imagistice de mare acuratete. Aparatura de ultima generatie si personalul medical specializat competent permit examinari minutioase in conditii de confort pentru pacient si interpretari care contribuie la evaluarea corecta a afectiunilor oncologice si neurologice, in vederea stabilirii celui mai eficient tratament de catre medicul curant.