Meniu

PET CT Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de diagnosticare avansata, care combina tomografia computerizata si tomografia cu emisie de pozitroni, PET CT in Sibiu este disponibil la o clinica de prestigiu, cunoscuta pentru serviciile sale de imagistica de mare acuratete. Centrul medical din oras dispune atat de aparatura performanta, cat si de personal specializat pentru efectuarea procedurii si interpretarea imaginilor obtinute.

Pentru ca nu ai timp de pierdut cu cercetarea pietei serviciilor de sanatate din Sibiu, articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare pentru a sti la ce sa te astepti cand apelezi la aceasta examinare, ce tehnologie implica realizarea ei, care sunt medicii sub coordonarea carora se realizeaza si ce tarife se practica.

Cat costa un PET CT in Sibiu?

Ai aflat probabil ca vei face o investigatie revolutionara, deosebit de eficienta in diagnosticarea afectiunilor oncologice si neurologice, dar care implica anumite costuri deloc de neglijat si vrei sa afli cat costa examinarea PET CT in Sibiu. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii in care se realizeaza si pretul practicat pentru acest tip de scanare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
4.400 Ron
  • Pret PET CT 4.400 Ron
  • Servicii de 5 stele
  • Personal competent si foarte bine pregatit
  • Amabilitate si solicitudine la receptie
  • Investigatii eficiente
  • Aparatura performanta
  • Confort si siguranta pentru pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru PET CT in Sibiu?

Vrei cele mai concludente rezultate imagistice de la un PET CT in Sibiu si ai dori sa stii daca centrul medical in care este disponibila investigatia ti le poate oferi. Pentru a te edifica, ai nevoie de informatii suplimentare, despre calitatea serviciilor clinicii, despre competentele medicilor, despre aparatura disponibila si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. Parcurge pana la capat textul si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Medima

Reteaua Medima este prezenta si in Sibiu cu servicii de excelenta in radiologie si imagistica si investigatii complexe, cu cele mai moderne aparate: RMN 3T, CT si PET CT. Aparatul pentru tomografia cu emisie de pozitroni Discovery IQ Gen 2 este fabricat in anul 2021 de General Electric are o sensibilitate crescuta, este dotat cu functia motion free, care reduce distorsiunile cauzate de miscarile respiratorii ale pacientului si localizeaza leziunile cu exactitate, aspect esential in radioterapie. In aceasta clinica se poate face PET CT gratuit, dupa aprobarea dosarului medical de catre CNAS Sibiu. Specialistii de la cabinetul de PET CT sunt dr. Irina Manea, medic primar medicina nucleara, dr. Liviu Hitu, medic specialist, si fizicianul Dorin Cioran, cu o experienta de peste 30 de ani in medicina nucleara. Reteaua Medima, fondata si condusa de prof. univ. dr. Gheoghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, activeaza in Romania cu 4 clinici din Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, dotate cu tehnologie de ultima generatie.

Preturile investigatiilor sunt disponibile pe site-ul web. Pentru PET CT contra cost, pretul este de 4400 de lei. 

Pacientii sunt multumiti de experienta avuta la acest centru de imagistica. Ei apreciaza in recenziile de pe Google ca serviciile sunt de 5 stele, ca personalul este competent si foarte bine pregatit, ca angajatii de la receptie sunt amabili si plini de solicitudine, aparatura este performanta si ca investigatiile sunt eficiente si se desfasoara in conditii de siguranta si confort.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru un diagnostic imagistic de acuratete si imagini de inalta calitate, poti apela cu incredere la investigatia PET CT in Sibiu, desfasurata la o clinica cu standarde inalte ale serviciilor, parte a unei retele nationale care promoveaza excelenta in radiologie si imagistica medicala. Examinarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie, sub coordonarea unei echipe de profesionisti cu experienta in medicina nucleara. Pacientii pot accesa aici serviciile de PET CT in regim gratuit, prin CAS, sau pot achita integral pretul examinarii. 

Atat dotarile si competentele personalului din Sibiu, cat si prestigiul brandului medical infiintat de medicul prof. univ. dr. Gheorghe Iana constituie garantii pentru obtinerea unui diagnostic imagistic prin PET CT, pe care medicul curant il va putea utiliza la intocmirea unui plan de tratament eficient.