Meniu

RMN 3 Tesla Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnologia RMN 3 Tesla, in Iasi, este prezenta in doua centre de imagistica importante, moderne si bine cotate. In acest articol vei afla unde anume poti beneficia in acest judet de o investigatie de rezonanta magnetica precisa, rapida si eficienta in detectarea a numeroase probleme localizate la nivelul organelor interne, coloanei vertebrale, maduvei etc.

Echipamentul de rezonanta magnetica 3 Tesla este o inovatie in domeniul medical. Acesta combina puterea magnetului de 3 Tesla cu gradienti foarte rapizi, astfel ca ofera rezolutie de neegalat, putand diferentia fara probleme tumorile maligne de cele benigne. Descopera unde poti realiza aceasta investigatie in Iasi!

Este mai scump un RMN 3 Tesla in Iasi, fata de alt tip de RMN?

Pentru ca este o investigatie moderna si care implica echipamente mai scumpe, este foarte probabil ca o examinare RMN 3 Tesla Iasi sa fie mai scumpa decat un RMN realizat cu echipamente nu atat de performante. In tabelul de mai jos poti vizualiza cateva tarife pentru a-ti face o idee!

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN 3 Tesla
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
600-1.900 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla variaza intre 600-1.900 Ron
 • RMN 3T, CT, RX si ecografii
 • Aparat ultramodern cu rezultate clare si rapide
 • Personal bine pregatit si instruit
 • Investigatii gratuite, decontate de CAS
 • Curatenie
 • Timp prelungit de asteptare la efectuarea RMN-urilor
Arcadia
500-2.900 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla variaza intre 500-2.900 Ron
 • Centre de imagistica dotate la standarde moderne
 • Aparat RMN 3 Tesla
 • RMN, CT, radiografii, ecografii, DEXA
 • Personal medical bine pregatit
 • Se asteapta mult timp pentru o investigatie cu decontare
 • Nu se respecta orele programarilor
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o investigatie RMN 3 Tesla in Iasi?

Sunt doua clinici de top dotate cu echipamente RMN 3 Tesla in municipiul Iasi. Acestea vor fi prezentate pe scurt in continuare.

1. Scanexpert

O clinica de top in care se pot efectua investigatii RMN 3Tesla este Scanexpert Iasi II, unde se mai pun la dispozitie si examinari computer tomograf, RX si ecografii. In anul 2022, in cadrul clinicii din Iasi a fost adus cel mai performant aparat RMN din regiunea Moldovei, care este un Siemens Magnetom Skyra 3T. Aparatul are antene dedicate care ajuta in stabilirea unui diagnostic precis si rapid intr-o gama vasta de afectiuni neurologice, ale coloanei vertebrale si maduvei spinarii, musculo-scheletale, ale partilor moi sau ale organelor interne. Masa pe care acest aparat o suporta este de 250 de kilograme. Investigatiile RMN, la Scanexpert, se pot realiza gratuit, fiind decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, pentru persoanele asigurate, dar pot fi accesate si contra-cost. 

Pretul unei investigatii RMN 3 Tesla este cuprins intre 600 si 1.900 de lei, in functie de zona investigata.

Printre lucrurile pe care iesenii le apreciaza cel mai mult la acest centru de imagistica se numara: personalul bine pregatit, amabilitatea, curatenia, performanta impresionanta a aparatelor medicale. Au fost enumerate, in recenzii, si cateva aspecte mai putin placute, printre care timpul de asteptare foarte mare la efectuarea RMN-urilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Arcadia

In cadrul Centrului de Imagistica Medicala Arcadia Cicoarei din Iasi exista un aparat IRM 3 Tesla, cu ajutorul caruia se pot realiza investigatii rapide in toate regiunile anatomice si organele. Sunt trei centre de imagistica medicala in cadrul retelei Arcadia, ce sunt coordonate de prof. univ. dr. Dragos Negru, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala. Toate aceste centre sunt dotate la standarde ultramoderne, iar echipa medicala este alcatuita din peste 20 de profesionisti. Pe langa investigatiile cu aparatul RMN 3 Tesla, la Arcadia se mai realizeaza si alte explorari imagistice: CT, radiografie, ecografie, osteodensitometrie.

Tariful unei investigatii RMN este cuprins intre 500 si 2.900 de lei.

Sute de ieseni si-au impartasit opiniile pe internet legate de experientele traite in cadrul retelei Arcadia. Unii spun ca au avut placerea sa descopere „un spital ca in afara”, cu conditii moderne si personal medical profesionist, cu respect pentru pacient si servicii diverse. Alte persoane au punctat ca se asteapta prea mult pentru programarile cu decontare prin CAS, ca nu se respecta orele consultatiilor si investigatiilor si ca tarifele sunt foarte mari.

 Concluziile noastre

Un echipament modern cum este RMN 3 Tesla, in Iasi, sporeste sansele la un diagnostic exact si, in consecinta, la un tratament mai eficient. 

Poti efectua aceasta investigatie, realizata prin intermediul unui echipament de ultima generatie, cu multiple avantaje, in doua centre ultramoderne din municipiu, care sunt dotate cu aparatura de top si in care se afla personal medical recunoscut pentru experienta si pregatire.