Meniu

RMN bilet trimitere Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia cu rezonanta magnetica nucleara este de importanta cruciala in diagnosticul si monitorizarea unor afectiuni grave, insa poate fi costisitoare pentru bugetul unora dintre pacienti, care apeleaza la RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2. Daca ai de facut aceasta examinare, iti doresti, desigur, un rezultat de acuratete si sa nu fie nevoie sa repeti procedura, trecand din nou prin disconfortul auditiv si prin cel de a sta nemiscat pentru zeci de minute in sir.

In Bucuresti sector 2 poti accesa RMN cu bilet de trimitere la una dintre clinicile de top din aceasta zona a Capitalei, dotate cu centre de imagistica performanta si personal medical specializat.

Unde mergi pentru RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2?

Esti greu sa faci o cercetare proprie a clinicilor in care se poate efectua RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2 si sa le identifici pe cele cu servicii optime pentru nevoile tale. De aceea, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii de imagistica a Capitalei. Iar, in cazul in care, din anumite motive, nu poti beneficia de decontarea investigatiei prin Casa de Asigurari de Sanatate, in tabelul de mai jos gasesti tarifele practicate pentru aceasta examinare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Lotus-Med
Clinica-Verificata
650-1.000 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 650-1.000 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Personal amabil la receptie
Donna Medical
840-2.690 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 840-2.690 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Aparatura performanta
 • Servicii medicale decontate prin CASMB sau OPSNAJ
 • Curatenie impecabila
 • Nu se respecta programarile
Clinica Nord
820-3.290 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 820-3.290 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de calitate
 • Timp de asteptare mare
Centrul Eureka
500-1.300 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 500-1.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil
 • Eficienta realizarii examinarilor
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Centrul Hipocrat
600-1.700 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 600-1.700 Ron
 • Rapiditatea programarilor la RMN
 • Echipamente moderne
 • Medici profesionisti
 • Calitatea serviciilor
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti face RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2

Inainte de a suna pentru detalii sau programare la una dintre clinicile care fac RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2, ai nevoie sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele de lucru, aparatura de care dispun, competentele personalului si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Lotus-Med

Clinica Medicala Lotus Med din Bucuresti sector 2 ofera pacientilor o gama diversificata de analize medicale, explorari functionale, consultatii si tratamente in peste 20 de ramuri medicale, precum si servicii de imagistica medicala: CT si RMN cu bilet de trimitere si contra-cost, mamografie si osteodensitometrie DEXA. Sunt disponibile in clinica doua aparate performante de rezonanta magnetica nucleara: RMN Signa Explorer 1.5 T – de la General Electric Sistems si RMN Magnetom Altea de la Siemens Healthineers. La Lotus Med se efectueaza RMN pe urmatoarele portiuni ale corpului: cap si gat, coloana vertebrala, sistem neurovascular torace, abdomen si pelvis, genunchi, examinare corp in totalitate (whole body).

Tarifele clinicii se regasesc pe site-ul web. Pacientii neasigurati pot efectua RMN in aceasta clinica, la un pret care poate varia intre 650 lei, pentru RMN cranio-cerebral nativ, si 1000 de lei, pentru RMN colangio.

Pacientii sunt incantati de experienta inregistrata la Lotus Med sector 2 si mentioneaza in recenziile scrise in mediul online ca serviciile sunt exceptionale, medicii sunt profesionisti si rabdatori, ca manifesta grija si empatie fata de persoanele tratate, ca investigatiile sunt de acuratete, aparatura – de ultima generatie, iar personalul de la receptie este amabil.

Vezi parerile pacientilor despre Lotus-Med
Vezi Pareri

2. Donna Medical Center

La Donna Medical Center, clinica medicala cu servicii integrate din Bucuresti sector 2, se pot efectua investigatii radiologice, CT si RMN cu bilet de trimitere de la un medic specialist, in baza parteneriatului cu CASMB si sau cu OPSNAJ. Investigatia cu rezonanta magnetica nucleara se poate realiza pentru toate zonele corpului, RMN cranian, RMN coloana, RMN cot, genunchi, umar, RMN abdominal, RMN pelvin, RMN extremitati, colangio RMN, angio RMN, RMN san, nativ sau cu substanta de contrast. Apartatul Siemens Magnetom Vida 3T este unul dintre cele mai avansate aparate RMN din tara noastra in acest moment. Donna Medical Center este o clinica medicala privata dedicata femeilor, cu servicii integrate din toate ramurile medicale, infiintata in anul 2011 in Capitala de catre dr. Elena-Claudia Teodorescu, doctor in stiinte medicale, medic primar radiologie si imagistica medicala, expert in senologie. Nu mai putin de 18 medici imagisti deservesc acest centru de excelenta in sanatatea feminina.

Preturile clinicii se pot consulta pe site-ul web. Contra-cost, investigatia RMN are pretul cuprins intre 840 lei, pentru RMN nativ pentru o regiune a coloanei, si 2690 de lei, pentru RMN abdomen total cu substanta de contrast cu gel intravaginal.

Pacientii Donna Medical Center consemneaza in recenziile de pe Google experiente diferite inregistrate la aceasta clinica. Aspectele pozitive implica profesionalismul medicilor, aparatura performanta, curatenia din interior si posibilitatea accesarii de servicii decontate prin Casele de Asigurari. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca nu se respecta programarile, ca personalul de la receptie nu are un comportament caracterizat de amabilitate si ca preturile practicate de clinica sunt mari.

3. Clinica de imagistica Nord Agricultori

Clinica de imagistica Nord Agricultori, situata in Bucuresti sector 2 pune la dispozitia pacientilor un centru de investigatii dotat cu o gama completa de aparatura medicala moderna si performanta pentru RMN (1.5 și 3 Tesla), inclusiv RMN cardiac, tomografie computerizata CT, radiologie conventionala, mamografie si ecografie, in care poti solicita un RMN cu bilet de trimitere. Vei conta la radiologie si imagistica medicala pe o echipa bine pregatita si dedicata alcatuita din 16 medici. Clinica Nord face parte dintr-o retea medicala nationala, cu centre in Bucuresti, Suceava si Pitesti.

Pentru preturi, poti consulta site-ul web al clinicii. Tarifele pentru RMN in regim privat sunt cuprinse intre 820 de lei, pentru RMN cerebral nativ, si 3290 de lei, RMN 3T cardiac cu substanta de contrast.

Pacientii apreciaza in general pozitiv activitatea centrului de imagistica, apreciind ca este o clinica moderna, cu servicii bune, medici profesionisti si investigatii de calitate. Sunt si unii pacienti care isi manifesta nemultumirea in legatura cu timpul de asteptare pentru examinare, care a depasit ora programarii.

4. Centrul Eureka

La Centrul Eureka Eminescu din Bucuresti sector 2 poti beneficia de RMN cu bilet de trimitere intr-o locatie centrala, o clinica moderna, echipata cu aparatura de ultima generatie pentru rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf. Centrul are un program de functionare non-stop, 24 de ore din 7 zile pe saptamana, facilitand astfel inregistrarea programarilor la examinare in functie de disponibilitatea pacientilor. Tipurile de investigatii RMN care se pot efectua aici sunt RMN abdomen, RMN oase si articulatii, RMN cerebral, RMN mamar, RMN cardiac, angio RMN, RMN pelvin, RMN coloana vertebrala. Aparatul din dotarea clinicii este Signa Explorer produs de GE Healthcare.

Contra-cost, poti accesa un RMN aici pentru un tarif cuprins intre 500 de lei, pentru un RMN cranio-cerebral nativ, si 1300 de lei, pentru un RMN genunchi bilateral cu substanta de contrast.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, de dotarile moderne, de aparatura performanta, de amabilitatea personalului si de eficienta cu care se realizeaza examinarile imagistice. Sunt persoane care reclama intarzieri in comunicarea rezultatelor investigatiilor.

5. Centrul de Imagistica Hipocrat Pantelimon

Centrul de Imagistica Hipocrat Pantelimon din Bucuresti sector 2 ofera pacientilor posibilitatea accesarii de investigații de imagistica de inalta performanta – computer tomograf si RMN, cu bilet de trimitere sau in regim privat. Ai la dispozitie aici intreaga gama de investigatii de rezonanta magnetica nucleara: RMN cranian, RMN coloana vertebrala, RMN ureche, RMN sinusuri, RMN orbite, RMN abdominal, RMN pelvin, RMN organe genitale, RMN san, RMN stern, RMN articulatii, RMN extremitati, RMN membre, uro-RMN, colangio RMN. Te vei adresa unuia dintre cei doi medici ai clinicii: dr. A. Abdel-Rahman Masoud, medic primar radiologie si imagistica medicala, si dr. Adriana Stanica, medic primar radiologie si imagistica medicala.

Preturile clinicii pot fi vizualizate pe site-ul web. Tarifele pornesc de la 600 de lei, pentru RMN cranio-cerebral nativ, si pot ajunge pana la 1700 de lei, pentru RMN coloana vertebrala trei segmente, nativ si cu substanta de contrast.

Pacientii apreciaza in activitatea Centrului Hipocrat aspecte precum: rapiditatea efectuarii programarilor la RMN, echipamentele moderne, profesionalismul medicilor si preturile decente pentru cei care nu prezinta bilet de trimitere pentru decontare prin CAS. Sunt si aspecte care provoaca nemultumiri, precum: timpul mare de asteptare si programul rigid pentru comunicarea rezultatelor investigatiilor.

Concluzii

Pentru investigatii de acuratete, te poti adresa pentru RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti sector 2, uneia dintre clinicile cu servicii de top prezentate in acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici o gama variata de examinari cu rezonanta magnetica nucleara, pentru toate zonele corpului, nativ si/sau cu substanta de contrast. Centrele de imagistica incluse in clasament sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, iar interpretarea rezultatelor se realizeaza de catre medici bine pregatiti, cu experienta. Investigatiile sunt disponibile atat pentru pacientii asigurati in sistemul public de sanatate, care prezinta bilet de trimitere de la un medic specialist in contract cu CAS, cat si in sistem privat, cu plata integrala a serviciilor.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre centrele de imagistica in care poti face RMN cu bilet de trimitere in sectorul 2 al Bucurestiului, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand clinica in care nevoile tale medicale si exigentele sa fie satisfacute in mod optim.