Meniu

RMN bilet trimitere Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cum poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5? Aceasta este intrebarea multor pacienti carora li se recomanda efectuarea investigatiei imagistice pentru a afla care este problema de sanatate de care sufera. Din fericire, multumita biletului de trimitere, investigatiile RMN care pot fi destul de costisitoare la pret intreg pot fi decontate partial sau chiar integral, datorita colaborarii dintre clinica respectiva si CAS. Pentru a intra in posesia biletului de trimitere trebuie sa mergi fie la medicul de familie, fie la medicul specialist. In urma consultatiei de specialitate, medicul decide daca sunt necesare investigatii mai aprofundate cum este rezonanta magnetica nucleara. Prin intermediul sau, ai sansa de a descoperi in timp util daca te confrunti cu o afectiune periculoasa, care iti poate pune viata in pericol, cum este cancerul sau daca esti complet sanatos. 

In Sectorul 5 exista doua unitati medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un RMN decontat prin Casa de Asigurari de Sanatate. Citeste mai departe si descopera cat mai multe informatii despre acestea, dar si despre personalul medical care isi desfasoara activitatea in cadrul lor. 

Care este pretul pentru un RMN fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5?

Daca din diverse motive nu poti opta pentru un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5, atunci cel mai bine ar fi sa afli care sunt preturile practicate pentru o astfel de investigatie, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Iata care sunt, de asemenea, si institutiile medicale la care iti recomandam sa mergi, dar si ce rating are fiecare in parte:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Dr. Furtuna Dan
Clinica-Verificata
720-1.420 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 720-1.420 Ron
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Buna pregatire
 • Servicii de inalta calitate
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare
MedicalES
690-2.530 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 690-2.530 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Pasiune pentru domeniu
 • Profesionalism
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
 • Solutii personalizate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5?

Stim cat de important este pentru tine sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5, pentru a putea obtine un pret cat mai avantajos sau o decontare integrala. Majoritatea investigatiilor de acest fel pot fi destul de costisitoare daca sunt achitate la pret intreg, tocmai de aceea, multe clinici se afla in parteneriat cu CAS pentru a oferi pacientilor sansa de a beneficia de cele mai bune preturi. Citeste in continuare si afla care sunt cele doua unitati medicale din capitala catre care iti poti indrepta atentia:

1. Centrul Dr. Furtuna Dan

Centrul Dr. Furtuna Dan este o optiune din Sectorul 5 la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o investigatie RMN cu bilet de trimitere. Echipa de medici da dovada de o buna pregatie in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a obtine un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. In continuare iti vom prezenta tipurile de investigatii imagistice pentru care poti opta: RMN cranio-cerebral, orbita, ureche interna, mastoida, hipofiza, regiune cervicala, umar, regiuni coloana vertebrala (cervicala, toracica, lombara), sani, abdomen (inferior/superior/total), pelvis, bazin, articulatii coxofemurale / articulatii sacroiliace, prostata, extremitati. Multumita aparaturilor de ultima generatie, examinarile sunt ireprosabile si precise, ducand la efectuarea unui act medical corect.

Contra cost, pretul investigatiilor RMN incepe de la 720 lei si ajunge la 1.420 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care apeleaza la ajutorul medicilor se declara multumiti de interactiunea eficienta cu acestia. Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand servicii de inalta calitate si un act medical ireprosabil. Pentru ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect de fiecare data. De asemenea, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. Furtuna Dan
Vezi Pareri

2. MedicalES Izvor

MedicalES Izvor este un alt centru de diagnostic din Sectorul 5 spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere la o calitate superioara. Echipa de medici din departamentul de imagistica medicala este formata din: prof. dr. Vladimir Ene, dr. Livia Stanciulescu, dr. Cristina Paltanea, dr. Erika Oprea, dr. Sanda Bostan, dr. Ovidiu Udrescu, dr. Dorina Rosca. Aceasta da dovada e o buna pregatire, fiecare avand competenta de a determina un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Printre investigatiile RMN efectuate se numara si cele la: abdomen, pelvis, intravaginal si intrarectal, articulatii sacroiliace, coxofemurale, cranio-cerebral, extremitati (brat, antebrat, gamba, coapsa), ficat, regiune cervicala, genunchi, hipofiza, orbita, perete abdominal, prostata, sani, sinusuri, umar, ureche.

Pretul pentru o investigatie RMN porneste de la 690 lei si ajunge la 2.530 lei in functie de zonele examinate, in cazul pacientilor neasigurati.

Amabilitatea, implicarea, pasiunea pentru domeniu si profesionalismul sunt doar cateva calitati pentru care pacientii se declara multumiti de interactiunea cu medicii. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide, ceea ce ajuta semnificativ la o diagnosticare corecta. De asemenea, medicii au competenta si de a stabili solutii personalizate, pentru ca pacientul sa se bucure de un proces eficient de vindecare. Cu toate acestea, programarile nu sunt intotdeaua respectate.

Concluzii

Grija pentru sanatate de traduce printr-o rutina sanatoasa si prin vizite medicale regulate, asa ca te incurajam sa fii la curent cu toate investigatiile RMN prin intermediul biletului de trimitere in Bucuresti, Sectorul 5. Cele doua optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de investigatii RMN decontate.