Meniu

RMN Bilet Trimitere Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa faci RMN cu bilet de trimitere in Cluj trebuie sa te interesezi din timp cu privire la clinicile care ofera acest serviciu. Aceasta investigatie iti poate fi recomandata de catre medicul specialist pentru depistarea unei afectiuni sau probleme medicale la nivelul organelor interne ori pentru monitorizarea unei boli deja depistate in trecut. RMN-ul este o investigatie imagistica destul de costisitoare, mai ales daca este necesara scanarea mai multor zone ale corpului. De aceea, majoritatea pacientilor isi doresc sa faca investigatia prin Casa de Asigurari.

Nu foarte multe clinici medicale din Cluj lucreaza cu CAS pentru decontarea RMN-ului, insa pacientii au la dispozitie o optiune foarte buna, despre care vor afla mai mult din acest articol.

Unde se poate face RMN cu bilet de trimitere in Cluj?

Cluj este un oras care gazduieste numeroase clinici medicale, dar nu multe dintre ele efectueaza RMN cu bilet de trimitere. Mai jos poti vedea numele unitatii medicale pe care o poti alege pentru a beneficia de aceasta investigatie decontata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
1.050 Ron
  • Pret RMN Cerebral 1.050 Ron
  • Aparatura moderna
  • Medici profesionisti
  • Rabdare, amabilitate si devotament
  • Abordare prompta a cazurilor medicale
  • Conditii foarte bune
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica la care poti merge pentru RMN cu bilet de trimitere in Cluj

Imagistica prin rezonanta magnetica este un instrument definitoriu in depistarea si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni, iar pentru efectuarea unui RMN cu bilet de trimtere in orasul Cluj poti sa alegi serviciile clinicii de mai jos:

Regina Maria

Reteaua de sanatate Regina Maria este prezenta si in Cluj, unde a devenit optiunea principala a pacientilor care vor sa faca RMN cu bilet de trimitere. Centrul de imagistica este dotat cu aparatura de ultima generatie, fiind disponibile numeroase investigatii moderne. La nivel national, obiectivul unitatilor medicale din reteaua Regina Maria este de a pune pacientul pe primul loc si de a ii oferi ingrijiri medicale inalt calitative. Este prima unitate medicala ce a introdus in Romania conceptul de abonament medical, iar pe parcursul anilor de activitate si-a consolidat prezenta in mai multe judete.

Fara bilet de trimitere, RMN-ul cerebral nativ costa 1.050 lei la Regina Maria.

Feedback-ul de la alti pacienti este foarte important atunci cand alegi o clinica. Regina Maria a primit multe pareri pozitive si recomandari de la oameni care i-au trecut pragul si care spun ca au intalnit acolo medici deosebiti, pe care ii apreciaza pentru profesionalism, rabdare, amabilitate, devotament si atentie. Pacientii au mai observat faptul ca medicii isi doresc sa abordeze prompt si corect fiecare caz medical. Spitalul este curat si conditiile sunt foarte bune. Au fost exprimate si pareri mai putin pozitive, de la persoane care se declara dezamagite de atitudinea unor medici si asistente si de faptul ca se asteapta foarte mult la coada.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta e cea mai buna unitate medicala din Cluj spre care te poti orienta daca intentionezi sa faci RMN cu bilet de trimitere. Investigatia se face la recomandarea medicului specialist si ofera o imagine detaliata a organelor scanate, calitatea imaginilor fiind dictata de performanta aparatului.