Meniu

RMN Bilet de trimitere Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poti face RMN cu bilet de trimitere in Constanta? Raspunsul este afirmativ, acest oras gazduind cateva clinici medicale ce colaboreaza cu Casa de Asigurari si ofera investigatii imagistice decontate partial sau integral. 

Multe persoane vor sa isi faca RMN in Constanta gratuit, deoarece pretul normal al acestei examinari este destul de mare. Cu ajutorul examenului RMN, se pot diagnostica numeroase afectiuni sau se pot monitoriza boli depistate anterior. Investigatia este nedureroasa si nu foloseste radiatii, fiind disponibila la cateva centre de imagistica din Constanta, renumite in randul pacientilor. 

Unde poti face RMN cu bilet de trimitere in Constanta?

Si in Constanta exista clinici unde se poate face RMN cu bilet de trimitere. Pacientii beneficiaza de un pret mai mic sau de decontare integrala pentru una dintre cele mai utile investigatii imagistice in depistarea unui spectru larg de afectiuni. Iata care este intervalul de tarife obisnuit pentru RMN in cadrul acestor clinici: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Medimar
Clinica-Verificata
750-1.700 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 750-1.700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici intelegatori, empatici si amabili
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Aparatura ultramoderna
 • Locatie centrala
 • Rezultatele au fost neconcludente in cazul unor pacienti
Regina Maria
325-1.815 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 325-1.815 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru efectuarea unui RMN cu bilet de trimitere in Constanta

Daca te numeri printre pacientii care locuiesc in Constanta si doresc sa faca RMN cu bilet de trimitere, te poti ghida dupa urmatorul clasament in alegerea unei clinici. Acesta sintetizeaza informatii utile cu privire la activitatea centrelor de imagistica, precum si pareri venite de la pacienti:

1. Medimar

Un centru de imagistica din Constanta la care poti apela pentru a face RMN cu bilet de trimitere este Medimar. Acesta a fost deschis in anul 2007 si reuneste o echipa numeroasa, din care fac parte sase medici radiologi experimentati si operatori. Se foloseste aparatura de la producatori renumiti in industria medicala, astfel ca imaginile obtinute sunt de inalta calitate si permit depistarea cu precizie a afectiunilor. De asemenea, Medimar are contract cu Casa Judeteana de Asigurari Constanta si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii publice, Sigurantei nationale si Autoritatii judecatoresti (AOPSNAJ). 

Intervalul de preturi pentru un examen RMN este de 750-1.700 lei. 

Personalul de la Medimar este apreciat pentru profesionalism, amabilitate, empatie si rabdare. Serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt intelegatori si explica pe intelesul pacientilor toti pasii procedurii. Profesionalismul acestui centru de imagistica este reflectat si de colectia de medalii si diplome pe care pacientii le pot vedea imediat ce pasesc in locatie. De asemenea, Medimar este localizat in centrul orasului si are dotari ultramoderne. In mare parte, parerile sunt pozitive, insa exista si persoane care spun ca rezultatele nu sunt concludente.

Vezi parerile pacientilor despre Medimar
Vezi Pareri

2. Regina Maria – Pozimed

In Constanta, centrul de imagistica Spitalul Judetean – Pozimed care face parte din reteaua Regina Maria este una dintre optiunile de luat in calcul daca te intereseaza efectuarea unui RMN cu bilet de trimitere. La acest centru se fac investigatii imagistice dintre cele mai moderne, fiind utilizat un aparat RMN performant. Serviciile de radiologie si ecografie sunt puse la dispozitie de o echipa formata din medici primari si medici specialisti. Pacientii pot beneficia de investigatii RMN decontabile.

In mod normal, pretul unui examen RMN porneste de la 325 lei si ajunge pana la 1.815 lei.

Parerile despre aceasta unitate medicala sunt impartite. Pe de o parte, un numar destul de mare de pacienti sustin ca au intalnit medici profesionisti, rabdatori si amabili, datorita carora au avut o experienta placuta. Acestia au beneficiat de atentia intregii echipe si s-au simtit in siguranta. Pe de alta parte, alti pacienti mentioneaza ca au intampinat dificultati in comunicarea cu personalul de la receptie si ca organizarea este defectuoasa.

Concluzii

Aceste informatii iti pot fi de folos in alegerea unei clinici din Constanta unde se face RMN cu bilet de trimitere. Tehnologia moderna din dotarea acestora, precum si experienta bogata a personalului in sfera radiologiei si imagisticii medicale sunt principalele motive pentru care au devenit optiuni de top ale pacientilor care locuiesc in acest oras.