Meniu

RMN Bilet de trimitere Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticarea sau monitorizarea unei afectiuni, un RMN cu bilet de trimitere in Targu Mures poate oferi raspunsul de care tu si medicul tau aveati nevoie. Dar, pentru ca investigatia sa ofere imagini concludente, clare, la o rezolutie foarte buna, este necesar sa fie efectuata intr-un centru modern si dotat cu echipamente de ultima generatie.

In acest articol iti prezentam cateva unitati medicale din Targu Mures la care te poti programa pentru un RMN, daca ai bilet de trimitere. Vei putea vedea si care sunt tarifele interventiilor, dar si ce parere au pacientii despre calitatea serviciilor pe care le-au primit in aceste locatii.

Unde poti efectua un RMN cu bilet de trimitere in Targu Mures?

Un RMN cu bilet de trimitere, in municipiul Targu Mures, poate fi efectuat in doua centre medicale bine cotate. In tabelul de mai jos poti vedea si care sunt tarifele practicate pentru investigatiile RMN, in cazul in care examinarile sunt efectuate contra-cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Lotus Life
Clinica-Verificata
500-1.200 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.200 Ron
 • RMN cu bilet de trimitere sau contra-cost
 • Numeroase specialitati medicale
 • RMN, CT si ecografii
 • Aparat RMN modern, de 1.5 Tesla
 • Curatenie si buna organizare
 • Nu se respecta programarile
 • Locuri de parcare insuficiente pentru pacienti
Atlas Imagistica
550-1.170 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 550-1.170 Ron
 • RMN cu bilet de trimitere sau contra-cost
 • Echipamente si tehnologii imagistice care folosesc softuri de inteligenta artificiala
 • Echipa de medici cu experienta, coordonati de dr. Sorin Rosca
 • Investigatii RMN si CT
 • Timp redus de examinare
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Informatii despre clinicile cu serviciu RMN cu bilet de trimitere in Targu Mures

Citeste in continuare informatii utile despre clinicile din Targu Mures unde sunt puse la dispozitie explorari RMN cu bilet de trimitere.

1. Lotus Life

In Centrul Medical Lotus Life din Targu Mures se realizeaza investigatii RMN cu bilet de trimitere. In centru functioneaza mai multe cabinete medicale din diverse specialitati (cardiologie, pneumologie, medicina interna, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, reumatologie) si un departament de imagistica. In cadrul acestuia din urma se efectueaza examinari RMN (inclusiv RMN mamar) si CT gratuite, in baza biletelor de trimitere de monitorizare, in cazul pacientilor cu boli cronice. Aparatul RMN are o rezolutie foarte buna, astfel incat poate vizualiza in detaliu vasele de sange de dimensiuni foarte mici, de exemplu. Totodata, se efectueaza si ecografii in acest departament. 

Pretul unui RMN variaza intre 500 si 1.200 de lei.

Potrivit recenziilor postate de pacientii din Targu Mures pe internet, serviciile acestui centru medical au o calitate ridicata. Dotarile moderne, buna organizare, amabilitatea personalului, curatenia si medicii bine pregatiti sunt cateva dintre lucrurile pe care oamenii le apreciaza cel mai mult aici. Sunt insa si cateva aspecte mai putin placute de catre unii dintre pacienti, cum ar fi nerespectarea orelor de programare si locuri de parcare insuficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Life
Vezi Pareri

2. Atlas Imagistica

Poti efectua o investigatie RMN cu bilet de trimitere, in Targu Mures, si in cadrul Atlas Imagistica. Unitatea ofera acces la examinari imagistice si diagnostic imagistic de calitate superioara, fiind un centru de excelenta in acest sens. Aceasta clinica reprezinta proiectul doctorului Sorin Rosca, medic primar radiologie si imagistica medicala, care are peste 20 de ani de experienta in acest domeniu. Echipamentele RMN si CT sunt ultramoderne, iar tehnologiile sunt de ultima generatie, folosind softuri de inteligenta artificiala pentru scurtarea obtinerii rezultatului examinarii si pentru precizia diagnosticului. Se pot efectua aici diverse examinari cu rezonanta magnetica: cap, ureche interna, hipofiza, abdomen, torace, umar, extremitati, pelvis, coloana vertebrala, cu sau fara substanta de contrast. 

Pretul unei examinari RMN este cuprins intre 550 si 1.170 de lei.

Sunt multe lucruri pe care muresenii le apreciaza la aceasta clinica moderna: investigatii care decurg fara repros, interpretari primite cu rapiditate, personal amabil la receptie, medici bine pregatiti, care dau dovada de rabdare si empatie, curatenie impecabila, echipamente moderne.

Concluziile noastre

Daca trebuie sa efectuezi un RMN cu bilet de trimitere in Targu Mures, informatiile din acest articol iti pot fi de mare folos. In primul rand, vei sti care sunt optiunile pe care le ai, in ceea ce priveste clinicile. Ulterior, faptul ca ai cunostinta despre cat de performante sunt aparatele RMN si cat de bine pregatiti si apreciati sunt medicii care interpreteaza rezultatele examinarilor iti va oferi siguranta unui serviciu in beneficiul tau.