Meniu

RMN Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Se spune ca preventia este cel mai bun tratament si este cat se poate de adevarat, mai ales in cazul investigatiilor RMN. In Botosani exista o clinica dotata cu un aparat de rezonanta magnetica de ultima generatie, ce garanteaza un diagnostic precis si rapid, astfel ca trebuie sa ajungi aici daca ai o problema de sanatate ce necesita un astfel de examen.

Imaginile furnizate de aparatele RMN (sau IRM, cum li se spune de ceva timp) asigura calea catre vindecarea multor boli si ajuta la prelungirea sperantei de viata. In foarte multe cazuri, investigatiile RMN sunt singurele care pot oferi o explicatie sau o dovada a ceea ce se intampla in interiorul corpului omenesc, fara sa iradieze si fara sa implice durere.

Cat costa o investigatie RMN in Botosani

Daca te intereseaza informatiile legate de RMN Botosani pret – poti citi informatiile cuprinse in tabelul de mai jos pentru a-ti face o idee despre investigatiile imagistice din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Optim Diagnostic
Clinica-Verificata
490-580 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral este 490 Ron
  • Tariful pentru RMN abdomen inferior/ pelvis este 580 Ron
  • Clinica bine pusa la punct
  • Medici bine pregatiti
  • Aparat RMN performant
  • Personal amabil care indruma pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista o clinica buna pentru RMN in Botosani?

Raspunsul este DA, exista o clinica buna unde se efectueaza RMN, in Botosani. O poti descoperi in continuare:

Optim Diagnostic – Scanexpert

Scan Expert este o companie medicala specializata in imagistica medicala super performanta – CT si RMN. Si-a inceput activitatea in 2009, deschizand un centru de imagistica prin computer tomografie in ambulatoriul Spitalului Municipal Roman, dupa care compania s-a dezvoltat, extinzandu-si activitatea si in alte orase. Scan Expert detine si firma Optim Diagnostic, specializata in investigatiile imagistice de inalta performanta RMN, avand contracte cu CAS Botosani, cu Spitalul Judetean de Urgenta Botosani, cu CASA OPSNAJ si cu alte unitati spitalicesti din judet. Aparatul RMN este amplasat in incinta Spitalului Judetean Mavromati Botosani si este un model performant – Siemens Magnetom Essenza 1,5 T.

La Optim Diagnostic Botosani, pretul unui IRM cerebral este de 490 de lei, iar cel al unui IRM abdomen inferior/ pelvis este de 580 de lei, fara substanta de contrast.

Nu sunt foarte multe pareri exprimate in mediul online la adresa acestei clinici, dar cele care sunt vorbesc la superlativ despre serviciile oferite. Oamenii spun ca au fost intampinati cu amabilitate, seriozitate si profesionalism si ca au primit toate informațiile solicitate, fiind indrumati cu calm si rabdare pentru investigatiile medicale de care aveau nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Optim Diagnostic – Scanexpert
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca aceasta clinica este singura pe care am identificat-o pe specializarea RMN in  Botosani, si, prin urmare nu se poate spune chiar ca este cea mai buna (neavand cu ce sa o comparam), un lucru este cert: ofera servicii de foarte buna calitate. Aparatul RMN Siemens Magnetom Essenza 1,5 T se numara printre cele mai bune la ora actuala, astfel ca imaginile rezultate din scanare sunt de buna calitate, ajutandu-i pe medici sa puna un diagnostic corect si rapid.