Meniu

RMN Cardiac Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in efectuarea unui RMN cardiac in Iasi care sa fie corect echipata? RMN-ul cardiac este o modalitate prin care poti verifica daca ai o inima sanatoasa printr-o investigatie imagistica moderna si capabila sa identifice toate anormalitatile sau malformatiile. Aceasta examinare este recomandata chiar si pacientilor care au suferit in trecut de un infarct miocardic, pentru o monitorizare atenta a activitatii inimii. 

Din fericire, Iasi este un oras cu potential medical ridicat, gazduind o multime de clinici si cabinete specializate in efectuarea procedurilor RMN, printre care este amintit si cel cardiac. Sanatatea inimii trebuie sa fie prioritizata, mai ales in cazul persoanelor care deja se confrunta cu anumite afectiuni cardiace, pe care trebuie sa le monitorizeze si sa le tina sub control.

Ce buget sa pregatesti pentru un RMN cardiac in Iasi?

Preturile aplicare pentru efectuarea unui RMN cardiac in Iasi difera, de regula, de la o clinica la alta. Principalul factor care influenteaza aceste costuri este determinat de aparatura utilizata. Cu cat este mai moderna si mai performanta, cu atat rezultatele obtinute sunt mai precise, iar pretul stabilit este mai ridicat. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
2.230 Ron
 • Pret RMN cardiac 2.230 Ron
 • Personal calificat, amabil si bine pregatit
 • Aparatura performanta
 • Investigatii precise
 • Contract incheiat cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
Neolife
1.200-2.000 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac variaza intre 1.200-2.000 Ron
 • Tratament eficient
 • Profesionalism si implicare
 • Investigatii exacte
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Interactiunea personalului de la receptie cu pacientii
Arcadia
1.000-1.900 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac variaza intre 1.000-1.900 Ron
 • Cadre medicale multidisciplinare si experimentate
 • Implicare si profesionalism
 • Investigatii multiple si precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in efectuarea RMN-ului cardiac in Iasi

Vrei sa beneficiezi de un RMN cardiac in Iasi si nu stii care clinica este potrivita, citeste mai departe si descopera care sunt variantele pe care ti le recomandam. Ti-am pregatit si o descriere pentru fiecare in parte, in care sunt incluse detalii despre aparaturi, echipa medicala si chiar impresiile generale ale pacientilor:

1. Scanexpert

Scanexpert este o clinica medicala specializata in imagistica medicala, pacientii avand sansa de a beneficia de un RMN cardiac in Iasi la o performanta inalta. Unitatea medicala si-a inceput activitatea in anul 2009 si este dotata cu aparaturi de ultima generatie (computer tomograf modern si rezonanta magnetica nucleara), prin intermediul carora se pot obtine rezultate precise si se pot efectua investigatii exacte. Compania se afla in parteneriat cu Spitalul Municipal de Urgenta (SMU) din Roman si Pascani, dar si cu Sectiile de Urgenta, adoptand, astfel, un program de lucru permanent. Pe langa toate acestea, Scanexpert are si un contract incheiat cu CAS Iasi, ceea ce inseamna ca pacientii au posibilitatea de a opta pentru servicii medicale decontate partial sau total. In plus, echipa medicala denota profesionalism, amabilitate si atentie la detalii, gasind unele dintre cele mai bune solutii pentru pacientii lor, indiferent cat de severe sau complexe ar fi problemele de sanatate de care sufera.

Pretul pentru un RMN cardiac cu substanta de contrast este de 2230 lei.

Clinica este puternic apreciata pentru personalul calificat, bine pregatit si amabil, care isi desfasoara activitatea cu pasiune si implicare, intr-un mediu curat si prietenos. Aparatura utilizata este de inalta performanta, capabila sa efectueze investigatii precise si proceduri de inalta calitate. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite probleme cu privire la programarile efectuate de pacienti, care nu au fost respectate intotdeauna.

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Neolife

Neolife este o institutie medicala din Iasi, in cadrul careia se efectueaza o multime de proceduri imagistice, printre care se numara si RMN-ul cardiac. Echipamentele medicale sunt de o inalta performanta, iar tehnologiile folosite in procedurile de investigatie si de tratament sunt avansate. Prin intermediul lor, se obtin rezultate precise, iar investigatiile efectuate reusesc sa depisteze boala de care pacientul sufera, chiar daca este in stadiul incipient. Echipa medicala multidisciplinara are o expertiza internationala, fiind formata din asistente si doctori profesionisti. In ceea ce priveste tratamentele utilizate, acestea sunt de ultima generatie, urmand anumite protocoale si standarde oncologice internationale.

Pretul pentru un RMN cardiac incepe de la 1200 lei si poate ajunge la 2000 lei.

Cadrele medicale sunt apreciate pentru implicarea lor in activitatea pe care o presteaza, dand dovada de profesionalism si dedicare. Tratamentul recomandat este eficient, fiind stabilit de necesitatile fiecarui pacient in parte, in functie, bineinteles, si de boala de care sufera. In plus, aparaturile folosite sunt de o calitate ridicata, fiind eficiente in realizarea unor investigatii precise. Pe de alta parte, au fost semnalate anumite nemultumiri cu privire la interactiunea personalului de la receptie cu pacientii. 

3. Arcadia

In cadrul Retelei Medicale Arcadia fac parte trei centre de imagistica medicala, in cadrul carora se poate efectua un RMN cardiac in Iasi la standarde superioare, aflate sub coordonarea prof. univ. dr. Dragos Negru, medic primar in radiologie si imagistica medicala. Tehnologia folosita este complexa si eficienta in realizarea investigatiilor si procedurilor, contribuind la o acuratete ridicata. Colectivul medical este format din 20 de medici competenti, recunoscuti pentru realizarile acestora acumulate de-a lungul timpului. Pentru efectuarea investigatiilor RMN se utilizeaza aparatele IRM 1,5 Tesla si IRM 3 Tesla, care folosesc semnale de radiofrecventa, neiradiante. Aparaturile sunt realizate pentru a spori confortul pacientului, dar si pentru a reda imagini de o claritate maxima. Pe langa RMN, la Arcadia pacientii pot opta si pentru investigatii ecografice, radiologice, de computer tomografie, mamografie, osteodensitometrie si radiologie interventionala. 

Tariful aplicat pentru un RMN de cord incepe de la 1000 lei si poate ajunge la 1900 lei.

Clinica inglobeaza mai mult de 300 de recenzii in mediul online, in care pacientii isi declara atat aprecierile, cat si nemultumirile. Desi aduc cuvinte de lauda cadrelor medicale specializate datorita implicarii si profesionalismului de care dau dovada, se semnaleaza si probleme in ceea ce priveste timpul de asteptare indelungat pentru efectuarea investigatiei. 

Concluzii

Pentru efectuarea unui RMN cardiac in Iasi trebuie sa te asiguri ca apelezi la un ajutor de specialitate la o clinica de incredere. Din fericire, in cele de mai sus ti-am prezentat cateva clinici si cabinete medicale pe care sa te poti baza pentru efectuarea investigatiilor cardiace, dar si pentru a fi asistat de un colectiv medical competent.