Meniu

RMN Cardiac Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care au primit recomandarea de la medic de a efectua un RMN cardiac in Timisoara au la dispozitie doar doua clinici medicale in care se realizeaza aceasta investigatie speciala. Poti descoperi in acest articol care sunt locatiile si ce spun timisorenii despre serviciile de care au beneficiat in cadrul lor.

RMN-ul cardiac ofera informatii utile despre functia cardiaca, fluxul sanguin si viabilitatea miocardica, ajutand astfel la diagnosticarea afectiunilor cardiace (boli coronariene, insuficienta cardiaca, anomalii ale valvelor cardiace, boli congenitale), dar si pentru urmarirea progresului unui tratament sau pentru evaluarea riscului de evenimente cardiovasculare. Vezi unde poti efectua un astfel de RMN in Timisoara si cat costa!

Ce pret are un RMN cardiac in Timisoara?

Un RMN cardiac realizat in Timisoara are un tarif care poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pret RMN cardiac 1.700 Ron
 • Centru imagistic modern
 • Investigatii RMN si CT
 • Aparatura de ultima generatie
 • Serviciu de programari 24/24
 • RMN cardiac si RMN de torace
 • Personal amabil
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinical Image
1.700 Ron
 • Pret RMN cardiac 1.700 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase tipuri de investigatii RMN
 • RMN cardiac
 • Bun raport calitate-pret
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se poate efectua un RMN cardiac in Timisoara

Sunt doar doua locatii in Timisoara unde te poti programa pentru un RMN cardiac. Le poti descoperi in cele ce urmeaza, astfel incat sa iei cea mai buna decizie, in cazul in care ai nevoie de o astfel de investigatie.

1. Neuromed

Neuromed este un centru de diagnostic imagistic din Timisoara dotat la standarde moderne si in care se realizeaza atat investigatii RMN (inclusiv RMN cardiac), cat si CT. Echipa medicala este alcatuita din specialisti cu experienta, iar aparatura este de ultima generatie. In plus, in cadrul clinicii functioneaza si o echipa de urgenta, pregatita sa intervina la nevoie, iar serviciul 24/24 garanteaza ca la orice ora ar suna un pacient, se va putea programa la o investigatie. Investigatiile RMN se efectueaza pentru diferite zone ale corpului: craniu, regiune cervicala, pelvis, abdomen, torace, coloana vertebrala, articulatii, musculo-scheletal, membre, sani etc. Pentru vizualizarea inimii, sunt doua posibilitati aici: RMN-ul de torace, relevant pentru patologia cardio-vasculara, si RMN-ul cardiac, o investigatie speciala care poate depista numeroase boli si probleme ale inimii. 

Pretul unui RMN de torace, care include si vizualizarea cordului, este de 1.700 de lei.

Parerile exprimate de timisoreni pe internet arata ca acestia sunt destul de multumiti de calitatea serviciilor de la Neuromed. Multi spun ca au avut parte de o experienta foarte placuta, pentru ca: au primit rapid rezultatele, personalul de la receptie este amabil, aparatura este de ultima generatie. Sunt si cateva nemultumiri postate de pacienti, printre care intarzierea rezultatelor si faptul ca nu se raspunde la numarul de telefon. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Clinical Image

Clinical Image este un centru de imagistica bine dotat, unde se poate efectua IRM pentru diagnosticarea diverselor afectiuni: tumori, afectari vasculare, leziuni traumatice, infectii etc. Printre numeroasele investigatii RMN care sunt puse la dispozitie aici (RMN cerebral, de coloana vertebrala, toracal, abdominal, pelvin, urologic, mamar, musculo-scheletal, oncologic), se afla si RMN-ul cardiac sau vascular.

Tariful unei investigatii RMN de cord este de 1.700 de lei.

Timisorenii au pareri impartite in privinta serviciilor de care au beneficiat in cadrul Clinical Image. Unii sustin ca au fost multumiti, pentru ca personalul este amabil si competent si ca raportul calitate-pret este unul avantajos. Altii sustin ca au primit rezultatele cu intarziere si ca nu se respecta orele de programare, fiind situatii in care mai multe persoane au fost programate la aceeasi ora.

Concluziile noastre

Nu ai foarte multe optiuni pentru un RMN cardiac in Timisoara, dar cele care sunt se ridica la inaltimea asteptarilor, avand in vedere dotarile de ultima generatie din clinici si personalul specializat.

Pentru a alege centrul de imagistica potrivit, in cazul in are ai nevoie de un RMN de cord in acest oras, reciteste acest articol si vezi cu care dintre centrele de imagistica rezonezi cel mai mult, din punct de vedere al preferintelor si al nevoilor tale.